Ab או ABC? ועוד מספר שאלות.

Aviaaaad

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אהלן .אניאני בן 24 שוקל 80(עליתי ב5 קילו בחודשיים האחרוניםהאחרונים) למרות שתמיד התאמנתי התחלתי לקחת את העניינים ברצינות ובחודשיים האחרונים אני ממש משקיע בתזונה .עליתי מעט במשקלים אבל זה אחרי הפסקה של כמה חןדשיים אז יכול להיות שפשוט לקח לי זמן לחזור לעצמי .בגדול לא עליתי יותר מדי במשקליםבמשקלים אבל יש התקדמות. אני מתאמן משהו כמו 4-5 פעמים בשבוע ABC. עושה משהו כמו 16-18 סטים לשריר גדול ו3-5 לשריר קטן וו9-12 לכתפיים . מספר חזרות בדרך כלל 8-10
עם התזןנה קצת יותר קשה לי. אני אוכל משהו כמו 150 גרם חלבון ביום ו240 גרם פחמימות ושומן פחות סופר אבל משהו כמו 3 כפות טחינה וכף שתיים למטת בוטנים ביום .קצת קשה לי לאכול כל כך הרבה פחמימות .אני יודע שזה לא מספיק .התחלתי לשתות שיבולת שועל טחונה יחד עם השייק חלבון(משהו כמו 69 גרם פחמימה ביום) מתלבט אם להכפיל את הכמות. כי לאכול עכשיו שקית שלימה של פתיתים כבד עלי. למישהו יש המלצות ? משהו שאני צריך לשנות באימון ובתזונה לדעתם ?
חברה עזרה בקשה...
אני רק רוצה לדעת אם כדאי לי לעשות ab או ABC.
לא מבין צמה אני היחיד שלא ענו לו

תעשה a/b מהפורום ואל תסתבך עם תזונה מספר קבוע מינימלי של חלבון ושומן והשאר פחמימה לפי עליה במשקל

ממליץ גם על AB.

ממליץ לנסות להיות מעט יותר מסודר עם תזונה ולהבין כמה קלוריות לפחות אתה צורך ולוודא שאתה צורך באמת לכיוון 160~ גר׳ חלבון ליום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית