הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספוג לHIP THRUST

nivoni

משתמש פעיל
346
27
נק' מוניטין:
46
346
27
אהלן, אני מאמן בחורה שעושה את תרגיל ה-היפ-טראסט עם 55 ק"ג טוטל ואני שם את הספוג של הסקוואט על המוט

בכל זאת היא טוענת שזה כואב לה ולא נוח לה, האם יש פתרון טוב? משהו שאפשר לקנות ספציפית לתרגיל הזה שיעזור?

ועוד שאלה קטנה:

אני מאמן מישהו בן 70 בעל עודף משקל רציני ומאוד קשה לו בהליכון, כרגע אני שם אותו על מהירות 2.0 (סופר איטי) ומשגיח עליו, הוא ממש חושש לעזוב את הידיות של ההליכון ואני תמיד ממליץ לאנשים ללכת עם ידיים חופשיות, ברגע שהוא טיפה עוזב את הידיות הוא ממש מפחד וישר חוזר לאחוז בהם
הייתם מוותרים על זה ונותנים לו ללכת באופן קבוע עם הידיות או שמנסים להתעקש איתו על זה?

תודה חברים

אופציה 1: Squat Sponge.
אופציה 2: לגלגל מזרון יוגה.
אופציה 3: ספוג מרובע.

אני משתמש באופציה 1 וזה עובד מעולה.

• פותח/ת השרשור
אופציה 1: Squat Sponge.
אופציה 2: לגלגל מזרון יוגה.
אופציה 3: ספוג מרובע.

אני משתמש באופציה 1 וזה עובד מעולה.

squat sponge - לא עוזר.. כרגע איתו אנחנו משתמשים..
מה זה ספוג מרובע? סתם ספוג?

אתה משתמש במותג Squat Sponge או בספוג אחר? כי לא כולם באותו עובי. ספוג מרובע כזה שיש לפעמים בחדרי כושר-
זה תלוי בעובי של הספוג וברגישות של כל אדם. אם הספוג הייעודי לא עוזר, הייתי קונה ספוג עבה יותר.

אני מאמן מישהו בן 70 בעל עודף משקל רציני ומאוד קשה לו בהליכון, כרגע אני שם אותו על מהירות 2.0 (סופר איטי) ומשגיח עליו, הוא ממש חושש לעזוב את הידיות של ההליכון ואני תמיד ממליץ לאנשים ללכת עם ידיים חופשיות, ברגע שהוא טיפה עוזב את הידיות הוא ממש מפחד וישר חוזר לאחוז בהם
הייתם מוותרים על זה ונותנים לו ללכת באופן קבוע עם הידיות או שמנסים להתעקש איתו על זה?
תן למתאמן להתאמן איך שהוא יכול.
אם כרגע אין לו מספיק ביטחון כדי לעזוב את ידיות הבטיחות אז שבינתיים יעבוד איתן עד שירכוש ביטחון

למה לא לייעץ לו ללכת לבד חצי שעה (נגיד) במקום על ההליכון? לא חבל לבזבז אנרגיה ומתח בשביל משהו שאפשר לעשות בחוץ?

• פותח/ת השרשור
למה לא לייעץ לו ללכת לבד חצי שעה (נגיד) במקום על ההליכון? לא חבל לבזבז אנרגיה ומתח בשביל משהו שאפשר לעשות בחוץ?

לגמרי מסכים איתך, אבל הוא לקח אותי לאימונים מכיוון שהוא לא יעשה ספורט אף פעם באופן עצמאי..
זה כל הסיפור.

תודה על העצות חברים

הזמנתי SQUATSPONGE
וכרגע אתן לו ללכת עם לתפוס בידיות עד שהוא ירגיש בטוח

בנוגע לגבר המבוגר, לדעתי תעשה איתו הליכה פשוט בחוץ. גם יתן לו אוויר טוב וגם לא יהיה בו חשש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית