הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון ועלייה במשקל

אני;)

משתמש מתחיל
49
1
נק' מוניטין:
1
49
1
אני בתת משקל (בת 14 160 שוקלת 38) ואמרו לי בחדר כושר שמסה לא תבנה לי
כאילו בגלל שאני רזה מדי? כמה לאכול בערך אם עכשיו אני אוכלת 1600 (עכשיו הכוונה לפני האימונים)
אני צריכה לאכול תפריט השמנה ממש? ואז אני אוכל לעשות מסה? נגיד לעלות עוד 5 קילו כזה?

אין קשר לזה שאת רזה מדי לבין אם תצברי מסת שריר או לא. הקשר היחיד למסה הוא אימונים ותזונה. אם תתאמני ותאכלי ככה שתיהי במאזן קלורי חיובי את תעלי במשקל. קחי בחשבון שבמסה בד"כ צוברים גם שומן.

• פותח/ת השרשור
חטובה, אבל אני לא חושב שאת צריכה להגיע לרמה הזאתי לעניות דעתי (ועוד כמה שאני מכיר) הם לא אוהבים בכלל שבחורה נמצאת במצב הזה זה קצת לא יפה... אבל אם זה מה שאת עושה כי זה באמת מה שאת רוצה ולא מושפעת מכל מיני אינסטושים וכאלה אז זה אומר שאת צריכה לעלות מסת שריר ולהתחטב...
נגיד אם את אוכלת 1600 קלוריות ואת שוקלת את עצמך בבוקר אחרי הפיפי, ונניח לא ראית שעלית במשקל אחרי שבוע-שבועיים אז תוסיפי עוד 300 קלוריות ואז תבדקי אם את עולה במשקל כמובן בצורה הדרגתית.
אם את עולה כמה קילוגרם תוך חודש זה אומר שאת עולה הרבה בשומן.
מקווה שמנהל יענה לך על השאלה בצורה ברורה יותר ומדוייקת יותר.

אני מצטט לך את מייק ביקוב: קישור לפוסט
נענה - שאלות בקשר לבניית תפריט

''בחיטוב אתה יורד 0.5-1% ממשקל הגוף כל שבוע
בעלייה במסה אתה עולה 0.5-1.5% ממשקל הגוף כל חודש. תלוי כמה נקי אתה רוצה ללכת עם העליה''

• פותח/ת השרשור
הכי לא מושפעת שיש
וברור שאני לא יהיה בדיוק ככה פשוט זה הכיוון
חוץ מזה יש לי עוד כמה שנים טובות:s49:
ומי זה הם?? חח תודה
חטובה, אבל אני לא חושב שאת צריכה להגיע לרמה הזאתי לעניות דעתי (ועוד כמה שאני מכיר) הם לא אוהבים בכלל שבחורה נמצאת במצב הזה זה קצת לא יפה... אבל אם זה מה שאת עושה כי זה באמת מה שאת רוצה ולא מושפעת מכל מיני אינסטושים וכאלה אז זה אומר שאת צריכה לעלות מסת שריר ולהתחטב...
נגיד אם את אוכלת 1600 קלוריות ואת שוקלת את עצמך בבוקר אחרי הפיפי, ונניח לא ראית שעלית במשקל אחרי שבוע-שבועיים אז תוסיפי עוד 300 קלוריות ואז תבדקי אם את עולה במשקל כמובן בצורה הדרגתית.
אם את עולה כמה קילוגרם תוך חודש זה אומר שאת עולה הרבה בשומן.
מקווה שמנהל יענה לך על השאלה בצורה ברורה יותר ומדוייקת יותר.

אני מצטט לך את מייק ביקוב: קישור לפוסט
נענה - שאלות בקשר לבניית תפריט

בעלייה במסה אתה עולה 0.5-1.5% ממשקל הגוף כל חודש. תלוי כמה נקי אתה רוצה ללכת עם העליה''

הכי לא מושפעת שיש
וברור שאני לא יהיה בדיוק ככה פשוט זה הכיוון
חוץ מזה יש לי עוד כמה שנים טובות:s49:
חחחחחחח בסדר הכי חשוב שתקחי מכל מה שרשמתי את הציטוט מהפוסט:

'הם'- זה חברים מהמציאות...
אני ת'אמת עושה עכשיו סקר ב'אוף טופיק' לראות מה חברי האתר חושבים מה הם מעדיפים בחורה רזה, חטובה, שמנמונת וכו'... תעקבי אחרי זה תראי מה הם אומרים.​

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית