הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה סטטוס החוקיות של sarms בארץ?

SaarNa

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
3
14
3
אני זוכר שבסביבות 2010 נכנסה תקנה בארה"ב שאסור למכור פרו-הורמונים והם פשוט נעלמו מכל האתרים הגדולים.
אז מה הסיפור עם sarms? מה ההבדל בין sarm לפרו-הורמון?
האם הם כ"כ מפורסמים בגלל שהם במין 'לימבו' שכזה - לא נאסרים בגלל שהם לא עונים על קריטריונים של פרו-הורמון, אבל בגלל הפרסום הרב זה עוד עתיד להגיע?
יש מצב שהחומרים האלו תמיד היו בשוק ואני סתם לא מחובר?
אני מתאמן מ-2005 בערך, וכשאני שומע sarms אני מרגיש כמו שאבא שלי בטח מרגיש כשמראים לו גאדג'ט חדש.

בדיוק 🚔 התשובה מעל
אסור לייבוא ושימוש
תרופות שאין עליהם פיקוח ולא עברו את האישורים הנחוצים.

אני לא מכיר את ההנחיות בארץ, אבל כאן (אוסטרליה) זה גם שוק פרוץ. התוספים מותרים לשימוש לצורך מחקר בלבד, אבל אף אחד לא אוכף מה אתה עושה עם זה.

אפשר להזמין באופן חוקי לחלוטין. גם פפטידים אגב. יש אשכרה דוכנים בתחרויות ופסטיבלי ספורט וכו׳.

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר את ההנחיות בארץ, אבל כאן (אוסטרליה) זה גם שוק פרוץ. התוספים מותרים לשימוש לצורך מחקר בלבד, אבל אף אחד לא אוכף מה אתה עושה עם זה.

אפשר להזמין באופן חוקי לחלוטין. גם פפטידים אגב. יש אשכרה דוכנים בתחרויות ופסטיבלי ספורט וכו׳.
ככה הזמנתי נוטרופיקס מחו״ל, כתוב על זה “not for human consumption”, וזה נכנס - לא יודע אם באמת ׳לא-כתרופה׳ או אחרי בדיקה (או שבכלל בכלל לא הסתכלו על זה). אבל קניתי 3 פעמים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית