הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנאבר

• פותח/ת השרשור Lee30
  • פורסם בתאריך

Lee30

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
שלום לכולם .. דיי חדשה פה ויש לי שאלה
אני מעוניינת להתחיל סייקל סולו עם אנאבר( ניסיתי בעבר קלן וזה חזק לי מידיי והרגשתי לא טוב)
כרגע שוקלת 53.5 מתאמנת 3 שנים מתוכם רצוף כמעט שנתיים 4-5 אימוני כוח+אירובי בשבוע (אירובי 30 דק מינימום אחרי כל אימון) אחוזי שומן להערכתי עומד על 20%-21% גובה 1.65 .
אני מעוניינת להתחטב עוד ולרדת ל18% אחוזי שומן ולאבד כמה שפחות מסת שריר. המליצו לי לקחת אנאבר בתופסת אפדרין וקפאין על מנת למקסם את התוצאות אבל אני לא רוצה לקחת ממריצים כלשהם ובא לי משהו עדין עם כמה שפחות תופעות לוואי. השאלה אם אפקטיבי לקחת אנאבר לבד ללא תוספות? תודה

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה המהירה 😃
מה לגבי תופעות לוואי במידה ואני משיגה אנאבר מקורי? ואיך אפשר לוודא שאכן מקורי ?
הציעו לי אנאבר של וורטקס , מישהו מכיר?

קפאין ואפדרין הם ממריצים, אם את תבצעי את אותו האימון את תקבלי אותן תוצאות עם או בלי הממריצים. אבל אפדרין בהחלט ממריץ חזק.

קלן זה לא בר השוואה לאנאבר, אנאבר לא ממריץ. אנאבר לא אמור לגרום לך להרגיש שום דבר שונה.

אנאבר נחשב מהסטרואידים הכי עדינים שיש ו״יחסית״ הגיוני לשימוש ע״י נשים - במידה ואת כמובן רוכשת מקורי. לא הייתי מוותר על בדיקת מקוריות זה קריטי חד וחלק. אני מכיר נשים שנפלו על זיופים והתוצאות הן לא פחות מחמורות.

אנאבר של זנקו פצצה לחיטוב מניסיון של אישתי ללא תופעות לוואי מיוחדות כמובן תעשי סייקל של חודשיים לדעתי עם מאזן קלוריות שלילי , אימונים אינטנסיביים ואת תראי שינויים מדהימים.

• פותח/ת השרשור
היי תודה על התשובה , נאמר לי שאם אקח אנאבר בתוספת אפדרין וקפאין אשרוף יותר שומן ותהליך החיטוב יהיה מהיר יותר . ידוע לי כי אנאבר לא דומה לקלן 😃 אני מפחדת ״להתנפח בשרירים״ ולהראות גברית לכן השאלה היתה אם אקח אנאבר לבד ללא שורפי שומן אצליח להתחטב?
מישהו יודע להגיד לי מה המינון המומלץ בשבילי?
שוקלת 53.5 גובה 1.65

עם תשמרי תזונה ואירובי כן את תשרפי שומן. גם בלי שורפי שומן. תתחילי עם 2 כדורים ביום מאמין שזה יספיק לך.

אני לא מכיר את הסטוריית האימונים שלך והמטרות שלך, אבל אם כל המטרה שלך היא הרזיה - הייתי ממליץ בחום להתרחק.

תקחי אנאבר לבד לדעתי מאזן קלוריות שלילי אימונים חזקים יעשו עבודה נפלאה לא הייתי משלב אוראלים נוספים מיותר ,
אנשים שוכחים שעיקר התוצאה תלויה באימונים והתזונה.

• פותח/ת השרשור
היי שוב, קיבלתי את הוורטקס ואני רוצה לבדוק עם הקוד לוודא שאכן אמיתי. איך עושים את זה? נסיתי בגוגל ואני לא מוצאת את האתר.. מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? או לשלוח לי קישור? תודה רבה
ולגבי מינון , אם הומלץ לי 20 מ״ג ביום, לקחת כדור בבוקר וכדור בערב ? או 2 כדורים בבוקר? לפני אוכל , אחרי אוכל , או שלא משנה?
תודה שוב
מישהו יודע?????
חברת VERTEX יהיה לך קוד בדיקה חד פעמי את מגרדת ובודקת עם עובר אז לא מזויף.
איך בודקים את זה ? לא מצאתי בגוגל את האתר. תוכל להסביר לי? או לשלוח לי קישור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית