הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון של גלאור ובחילות

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
היי, רציתי לדעת אם עוד מישהו התנסה באבקת חלבון של גלאור. בזמן האחרון יש לי המון בחילות (מין הרגשה מוזרה של נפיחות שמשפיעה גם על הנשימה) אחרי האימון.
אני לא בטוח, אבל מה שבאמת השתנה בערך באותו הזמן זה שהתחלתי להשתמש באבקת חלבון של גלאור.
רק כדי לוודא שזה באמת מהאבקה הזו ושאני לא סתם אזמין אבקות חדשות, מישהו פה חווה דבר דומה מהאבקה הזו?

תודה רבה.

היי, רציתי לדעת אם עוד מישהו התנסה באבקת חלבון של גלאור. בזמן האחרון יש לי המון בחילות (מין הרגשה מוזרה של נפיחות שמשפיעה גם על הנשימה) אחרי האימון.
אני לא בטוח, אבל מה שבאמת השתנה בערך באותו הזמן זה שהתחלתי להשתמש באבקת חלבון של גלאור.
רק כדי לוודא שזה באמת מהאבקה הזו ושאני לא סתם אזמין אבקות חדשות, מישהו פה חווה דבר דומה מהאבקה הזו?

תודה רבה.
כמה סקופים אתה שותה? במכה

בחודשיים האחרונים הייתי שותה כל יום 2 סקופים של גלאור (WHEY רגיל) עם סקופ ש"ש (של מייפרוטאין) ולא הרגשתי תופעות מוזרות בבטן מזה.

מצטרף להמלצתו של אלכסקאלי, תן כמה ימי ניסיון בלי האבקה/אבקה אחרת..

אתה שותה את החלבון ישירות אחרי האימון? אם כן יכול להיות שזה הבעיה שלך. תנסה לצרוך את האבקת חלבון בסקופ 1 שעה אחרי האימון.
אולי הגזמתי, אבל ככה תהיה בטוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית