הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה סטרואידים יש שיכולים להגביר את קצב חילוף החומרים לצמיצות?

• פותח/ת השרשור MENAHM
  • פורסם בתאריך

MENAHM

משתמש מתחיל
52
2
נק' מוניטין:
-71
52
2
אני לא מתכוון להורמוני בלוטת התריס שזה רק בזמן הסייקל
אני מתכוון למשהו קבוע שיגביר את ההפרשה של ההורמונים האלו...

ברגע שיש שינוי בגוף במיוחד למה שאתה מתכוון לטווח ארוך יכול להיות מצב של בעיות לבביות לחצי דם גבוהים ופגיעה באיברים אחרים לכן הכל צריך להיות בנורמה... זה לא נורמלי לדוגמה להשתמש בסטראודים קבוע כי נוצר נזק לכן משתמשים בפרוטוקלים והולכים על פי הספר. לא שזה הופך אותך לחסין... אני מאמין שחילוף חומרים מאוד גבוה יכול להגביר את קצב הלב מה שמשמעותית יכול לגרום לבעיות לבביות לא נעימות ועכשיו לנושא העמוק יותר... לא אין דבר כזה תרופה שעושה כזה דבר לצמיתות

• פותח/ת השרשור
ברגע שיש שינוי בגוף במיוחד למה שאתה מתכוון לטווח ארוך יכול להיות מצב של בעיות לבביות לחצי דם גבוהים ופגיעה באיברים אחרים לכן הכל צריך להיות בנורמה... זה לא נורמלי לדוגמה להשתמש בסטראודים קבוע כי נוצר נזק לכן משתמשים בפרוטוקלים והולכים על פי הספר. לא שזה הופך אותך לחסין... אני מאמין שחילוף חומרים מאוד גבוה יכול להגביר את קצב הלב מה שמשמעותית יכול לגרום לבעיות לבביות לא נעימות ועכשיו לנושא העמוק יותר... לא אין דבר כזה תרופה שעושה כזה דבר לצמיתות
ואם אני אזריק GH לבלוטה
זה יעזור?

אני לא מתכוון להורמוני בלוטת התריס שזה רק בזמן הסייקל
אני מתכוון למשהו קבוע שיגביר את ההפרשה של ההורמונים האלו...
כל מה שאתה יכול לקבל מסטרואידים / פרו הורמונים / GH וחומרים אחרים זה זמני בלבד בזמן השימוש ולא ישפיע לטווח הארוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית