רוצה להתנפח - התעניינות בנושא סטרואידים

יהונתן18

משתמש מתחיל
2
1
נק' מוניטין:
1
2
1
שלום לכולם,
אני בן 34, 1.87 ושוקל 75 ק"ג.
תמיד היה לי מבנה גוף רזה מאוד ולאחרונה העליתי במשקל אבל הכל הולך לבטן והמבנה שלי נשאר רזה.
בכנות לא התאמנתי אף פעם במכון ורמת הכושר שלי ירודה.
רוצה להתנפח במהירות ואולי אפשר לקרוא לזה קיצור דרך אבל האם יש משהו בטיחותי לשימוש שאוכל לעשות בשילוב עם אימונים על מנת להגיע לתוצאות איכותיות ולראות שיפור במבנ. הגוף במהירות?
האם שימוש בסטרואידים, הורמונים, תוספי תזונה, חלבונים או משהו יכול לעשות את העבודה?

בגיל 40+ לא ניתן להגיע לתוצאות שאני מדבר עליהן, פשוט לא.
אני מדבר על סוג של trt פלוס, זה משהו שבדר"כ לא יורדים ממנו.
ואני לא בטוח שאתה צודק בכללי, גם אם מישהו יורד ממינון מתון וימשיך להתאמן ולאכול נכון וכו', בכלל לא בטוח שיאבד הכל.

ושוב, לדעתי את התוצאות של מינון כזה לאורך שנים לא נדע בזמן הקרוב כנראה.
מאד יכול להיות שדבר כזה מקצר את החיים וגורם באמת לסיבוכים ויכול להיות גם ההפך הגמור, שיפור באיכות החיים ובבריאות.
אפשר להגיע לאחלה תוצאות בכל גיל..בטח מתחת ל50. אז נכון אולי 250 דדליפט יקח יותר זמן להשיג לדוגמה, אבל מה רע ב200? אפשר להגיע לשיפור משמעותי בשנה שנתיים

אפשר להגיע לאחלה תוצאות בכל גיל..בטח מתחת ל50. אז נכון אולי 250 דדליפט יקח יותר זמן להשיג לדוגמה, אבל מה רע ב200? אפשר להגיע לשיפור משמעותי בשנה שנתיים
אתה מדבר על משקל על המוט ואני מתכוון יותר מבחינה אסתטית...

אתה מדבר על משקל על המוט ואני מתכוון יותר מבחינה אסתטית...
אם מישהו בן 45 רוצה פתאום באמצע החיים ריבועים בבטן אז כן ברור שזה קשה יותר.
אבל פיתוח השריר עצמו אפשרי גם אחרי גיל 40. ואם יהיה לו גם 200 קילו על המוט אחרי שנתיים אין סיבה שהגב שלו יישאר אותו דבר

אני מדבר על סוג של trt פלוס, זה משהו שבדר"כ לא יורדים ממנו.

באמת לסיבוכים ויכול להיות גם ההפך הגמור, שיפור באיכות החיים ובבריאות.

TRT זה טיפול שמטרתו השגת רמות נורמליות של טסט לאנשים שסובלים מהיפוגונדיזם.

אתה מדבר על סייקל טסט. אין קשר בין זה לבין TRT.
לקרוא לזה ״TRT פלוס״ זה כיבוס מלים.
ואין סימן שאלה לגבי הסכנות הפוטנציאליות שכרוכות בסייקלים כאלה.

מי שמעוניין לבנות גוף שעולה על הפוטנציאל הגנטי שלו, שמוכן לקחת סיכונים מחושבים, סייקל טסט זה בהחלט כלי שמיש.
אבל צריך להיות מדויקים וכנים לגבי הדבר.

נערך לאחרונה:
TRT זה טיפול שמטרתו השגת רמות נורמליות של טסט לאנשים שסובלים מהיפוגונדיזם.

אתה מדבר על סייקל טסט. אין קשר בין זה לבין TRT.
לקרוא לזה ״TRT פלוס״ זה כיבוס מלים.
ואין סימן שאלה לגבי הסכנות הפוטנציאליות שכרוכות בסייקלים כאלה.

מי שמעוניין לבנות גוף שעולה על הפוטנציאל הגנטי שלו, שמוכן לקחת סיכונים מחושבים, סייקל טסט זה בהחלט כלי שמיש.
אבל צריך להיות מדויקים וכנים לגבי הדבר.
סייקל המשמעות היא סטרואידים לזמן מוגבל ואח"כ pct וחזרה לשגרה.

בלאסט אנד קרוז זה בעצם סייקל זמני(בלאסט) ואז חזרה לרמות נורמליות או קצת מעבר באופן מלאכותי כדי לשמור על הכל(קרוז).

Trt - החלפת הטסט באופן קבוע בטסט מלאכותי, נכון בדר"כ ברמת הנורמה, אך ממש לא רק.
בחו"ל מרפאות אנטי אייג'ינג יתנו מרשמים גם ל250 מ"ג בשבוע באופן קבוע.

Trt פלוס, trt ספורט או hrt - מתייחס לטסט מלאכותי בנורמה או קצת מעבר בתוספת של מעט נגזרת dht, בדר"כ כדי להוריד אסטרוגן ולתת תוספת קטנה ולא מעבר.

אתה מתייחס לtrt רפואי שיש פה בישראל שמפגרת בתחום הזה קצת.

סייקל המשמעות היא סטרואידים לזמן מוגבל ואח"כ pct וחזרה לשגרה.

בלאסט אנד קרוז זה בעצם סייקל זמני(בלאסט) ואז חזרה לרמות נורמליות או קצת מעבר באופן מלאכותי כדי לשמור על הכל(קרוז).

Trt - החלפת הטסט באופן קבוע בטסט מלאכותי, נכון בדר"כ ברמת הנורמה, אך ממש לא רק.
בחו"ל מרפאות אנטי אייג'ינג יתנו מרשמים גם ל250 מ"ג בשבוע באופן קבוע.

Trt פלוס, trt ספורט או hrt - מתייחס לטסט מלאכותי בנורמה או קצת מעבר בתוספת של מעט נגזרת dht, בדר"כ כדי להוריד אסטרוגן ולתת תוספת קטנה ולא מעבר.

אתה מתייחס לtrt רפואי שיש פה בישראל שמפגרת בתחום הזה קצת.
אני מתייחס ל-TRT נקודה.
זה טיפול רפואי.
כל מינון מעבר לרמה נורמלית זה כבר לא TRT, זה כבר סייקל.
קליניקות שמספקות מינונים מעל לנורמל פועלות מחוץ למסגרת הרפואית והמנדט שניתן להן, והן מיעוט ולא הנורמה.

אני מתייחס ל-TRT נקודה.
זה טיפול רפואי.
כל מינון מעבר לרמה נורמלית זה כבר לא TRT, זה כבר סייקל.
קליניקות שמספקות מינונים מעל לנורמל פועלות מחוץ למסגרת הרפואית והמנדט שניתן להן, והן מיעוט ולא הנורמה.
כל כך אתם לא יכולים להשוואת בן אדם שלוקח TRT עקב בעיתות רפויאות לבין בילדר שבאופן מכוון מגזים בכמות על מנת להשיג תוצאות.

לא קונה את זה שtrt זה דומה לטבעי.
מתאמנים מעל גיל 40 שמשתמשים בtrt כביכול מגיעים לתוצאות שלא היו מגיעים אליהם בגיל צעיר יותר בלי תוספים, מי באמת מפקח על הכמות?
במקסימום אפשר להגיד שזה לא כמו סייקל רציני אבל טבעי זה לא. מה גם שממה שהבנתי, ברגע שלוקחים את זה, הגוף לא חוזר לייצר טסט לבד ומפתחים תלות לכל החיים.

לא קונה את זה שtrt זה דומה לטבעי.
מתאמנים מעל גיל 40 שמשתמשים בtrt כביכול מגיעים לתוצאות שלא היו מגיעים אליהם בגיל צעיר יותר בלי תוספים, מי באמת מפקח על הכמות?
במקסימום אפשר להגיד שזה לא כמו סייקל רציני אבל טבעי זה לא. מה גם שממה שהבנתי, ברגע שלוקחים את זה, הגוף לא חוזר לייצר טסט לבד ומפתחים תלות לכל החיים.

קישור לצפייה: https://youtu.be/mwgJVimtq-g?t=88&si=PY0JVRWJFtW4En9V

המושג TRT הפך בחוגים מסוימים למושג נרדף לטסט סייקל.
אבל אין קשר בין השניים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית