הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להתנפח - התעניינות בנושא סטרואידים

יהונתן18

משתמש מתחיל
2
1
נק' מוניטין:
1
2
1
שלום לכולם,
אני בן 34, 1.87 ושוקל 75 ק"ג.
תמיד היה לי מבנה גוף רזה מאוד ולאחרונה העליתי במשקל אבל הכל הולך לבטן והמבנה שלי נשאר רזה.
בכנות לא התאמנתי אף פעם במכון ורמת הכושר שלי ירודה.
רוצה להתנפח במהירות ואולי אפשר לקרוא לזה קיצור דרך אבל האם יש משהו בטיחותי לשימוש שאוכל לעשות בשילוב עם אימונים על מנת להגיע לתוצאות איכותיות ולראות שיפור במבנ. הגוף במהירות?
האם שימוש בסטרואידים, הורמונים, תוספי תזונה, חלבונים או משהו יכול לעשות את העבודה?

אתה אשכרה אומר שאף פעם לא התאמנת במכון ורמת הכושר שלך ירודה, ואת רוצה ישר לקפוץ על סטרואידים שזה מיועד לרוב למתאמנים מתקדמים יותר שכבר לא גודלים בקצב מספק באופן טבעי וכדי לפרוץ מה שנקרא את גבולות הגנטיקה מתחילים סייקלים...אין לך ב3 שנים הקרובות לפחות מה לחשוב על סטרואידים בכלל...

• פותח/ת השרשור
שאלתי לא רק לגבי סטרואידים, אני רוצה להתחיל להתאמן אבל גם להתנפח בצורה איכותית, האם יש משהו אחר מומלץ כחיזוק?
אבקות חלבון או בוסטר לטסטוסטרון או לא יודע מה עוד

ואולי אפשר לקרוא לזה קיצור דרך אבל האם יש משהו בטיחותי לשימוש שאוכל לעשות בשילוב עם אימונים על מנת להגיע לתוצאות איכותיות ולראות שיפור במבנ. הגוף במהירות?
לקרוא לסטרואידים קיצור דרך זאת נראה לי דרך ממש תמימה כדי לתאר אותם, אין קיצורי דרך (קיצור דרך מרמז שיש דרך להשיג את אותה תוצאה מבלי לעבור את הדרך הארוכה והקשה) סטרואידים זאת דרך נפרדת לגמרי, ולכן יש לך שתי אופציות:
1- להשתמש בסטרואידים, אמנם זה קל אבל אתה מקריב את הבריאות שלך
2- להתאמן נכון ואז זה קשה אבל אתה נשאר בריא

אני רוצה להתחיל להתאמן אבל גם להתנפח בצורה איכותית, האם יש משהו אחר מומלץ כחיזוק?
כן, קח איש מקצוע.
גם יעלה לך פחות, גם תשמור על הבריאות שלך וגם "תתנפח" בצורה איכותית.

אין קיצורי דרך ללא מחיר, תלמד להפגין קצת סבלנות - אחרת תסבול הרבה מאוד.
מה שנותר לך לעשות הוא להתחיל להתאמן, להתמיד, להשכיל בנושא ולקחת ליווי מקצועי כדי לא לבזבז זמן על טעויות של מתחילים.

לא יודע מה הם רוצים, סטרואידים זה חד משמעית קיצור דרך בשביל לגדול. יש לזה מחירים כמובן, אבל זה יגרום לך לגדול ומהר.

אם אתה רוצה להשתפר יותר לאט אבל בלי לשלם את המחירים של סטרואידים קח איש מקצוע, או שתלמד המון המון המון, כי לפי הדיבור שלך יש לך 0 הבנה בתחום.

לא יודע מה הם רוצים, סטרואידים זה חד משמעית קיצור דרך בשביל לגדול. יש לזה מחירים כמובן, אבל זה יגרום לך לגדול ומהר.

אם אתה רוצה להשתפר יותר לאט אבל בלי לשלם את המחירים של סטרואידים קח איש מקצוע, או שתלמד המון המון המון, כי לפי הדיבור שלך יש לך 0 הבנה בתחום.
גם עם סטרואידים במקרה של 0 ידע הוא יהיה חייב איש מקצוע.
יודע מה, אפילו יותר מבלי.

אני רוצה לנגן בגיטרה, מה הגיטרה הכי יקרה שאני יכול לקנות שאצליח לנגן כמו מקצוען ללא מורה ושיעורים?

גם עם סטרואידים במקרה של 0 ידע הוא יהיה חייב איש מקצוע.
יודע מה, אפילו יותר מבלי.
ממה שאני רואה, מי שיקח סטרואידים פשוט יגדל, לא משנה מה הוא עושה. ולא חסר את המחקר המוכר על חבר'ה שמתאמנים מול חבר'ה שלא מתאמנים אבל מזריקים, ובוא, סטרואידים לבד שווה ערך לכמה שנים של אימונים. ברור שכדאי לעשות תהליך כזה עם מישהו שמבין, אבל אם לא אכפת לבנאדם המחירים, סטרואידים זה כן אבקת קסם.

סטרואידים זה מונח רחב מאוד. לא כל מי שלוקח טסט זה כמו מישהו שלוקח דיבול/אנדרול או טרן.
לכל סטרואיד יש את השימוש שלו למטרה שלו.
מישהו שלוקח 250 טסט בגלל רמת טסטוסטרון נמוכה זה גם נחשב "סטרואידים שמסכנים את הבריאות"?

ממה שאני רואה, מי שיקח סטרואידים פשוט יגדל, לא משנה מה הוא עושה. ולא חסר את המחקר המוכר על חבר'ה שמתאמנים מול חבר'ה שלא מתאמנים אבל מזריקים, ובוא, סטרואידים לבד שווה ערך לכמה שנים של אימונים. ברור שכדאי לעשות תהליך כזה עם מישהו שמבין, אבל אם לא אכפת לבנאדם המחירים, סטרואידים זה כן אבקת קסם.
מפסיק להתאמן ממחר 🤷‍♀️

סטרואידים זה מונח רחב מאוד. לא כל מי שלוקח טסט זה כמו מישהו שלוקח דיבול/אנדרול או טרן.
לכל סטרואיד יש את השימוש שלו למטרה שלו.
מישהו שלוקח 250 טסט בגלל רמת טסטוסטרון נמוכה זה גם נחשב "סטרואידים שמסכנים את הבריאות"?
הנקודה הבעייתית בסטרואידים להבנתי היא לא ברעילות המיידית, כלומר אם לקחת סבב אחד אני לא חושב שהמצב הבריאותי שלך כל כך ישתנה.
הנקודה היא שאתה צריך להמשיך לקחת אותם כדי לשמור על התוצאות, ואז אתה בעצם נגרר לתוך לופ שמחייב אותך להמשיך ולקחת אותם, ויותר מזה לאחר שמיצית את ההתקדמות עם מה שאתה לוקח עכשיו, אם אתה רוצה להתקדם תצטרך לקחת יותר, ואז כשגם זה לא מספיק אז לעבור לחומרים יותר "חזקים" ואז גם בהם להגביר את המינון, ואז לאורך זמן נוצר הנזק.
אפשר לטעון שאותו תהליך נמצא לכאורה גם באימונים, מרגע שהתחלת להתאמן אתה צריך להגביר עם הזמן את קושי האימון כשברגע שתפסיק אתה בעצם חוזר אחורה.
ההבדל בין התהליכים הוא שאימון לא מזיק לבריאות שלך ולכן אתה יכול (וצריך) להמשיך עד לקבר וכנראה שהוא ירחיק את הקבר ממך, לעומת זאת סטרואידים מזיקים לבריאות שלך והשימוש בהם מקרב אותך אל הקבר😇

הנקודה הבעייתית בסטרואידים להבנתי היא לא ברעילות המיידית, כלומר אם לקחת סבב אחד אני לא חושב שהמצב הבריאותי שלך כל כך ישתנה.
הנקודה היא שאתה צריך להמשיך לקחת אותם כדי לשמור על התוצאות, ואז אתה בעצם נגרר לתוך לופ שמחייב אותך להמשיך ולקחת אותם, ויותר מזה לאחר שמיצית את ההתקדמות עם מה שאתה לוקח עכשיו, אם אתה רוצה להתקדם תצטרך לקחת יותר, ואז כשגם זה לא מספיק אז לעבור לחומרים יותר "חזקים" ואז גם בהם להגביר את המינון, ואז לאורך זמן נוצר הנזק.
אפשר לטעון שאותו תהליך נמצא לכאורה גם באימונים, מרגע שהתחלת להתאמן אתה צריך להגביר עם הזמן את קושי האימון כשברגע שתפסיק אתה בעצם חוזר אחורה.
ההבדל בין התהליכים הוא שאימון לא מזיק לבריאות שלך ולכן אתה יכול (וצריך) להמשיך עד לקבר וכנראה שהוא ירחיק את הקבר ממך, לעומת זאת סטרואידים מזיקים לבריאות שלך והשימוש בהם מקרב אותך אל הקבר😇
דיי מסכים עם מה שכתבת פה, זה הסיכון האמיתי בסטראודים.
השאלה האם מי שמשתמש בסטרואידים באופן מתון לאורך זמן באמת גורם נזק כלשהו - נראה שיש הרבה יותר הפחדות מאשר ראיות לדבר כזה.
הניסוי הגדול הוא בארה"ב, דרום אמריקה וחלק מאירופה שהפכו את ה trt להרבה יותר מסתם trt ונראה שאנשים חיים ככה לא פחות שנים ולא נראה שעם יותר סיבוכים מכאלה שלא.

דיי מסכים עם מה שכתבת פה, זה הסיכון האמיתי בסטראודים.
השאלה האם מי שמשתמש בסטרואידים באופן מתון לאורך זמן באמת גורם נזק כלשהו - נראה שיש הרבה יותר הפחדות מאשר ראיות לדבר כזה.
הניסוי הגדול הוא בארה"ב, דרום אמריקה וחלק מאירופה שהפכו את ה trt להרבה יותר מסתם trt ונראה שאנשים חיים ככה לא פחות שנים ולא נראה שעם יותר סיבוכים מכאלה שלא.
אם אתה מדבר על אופן מתון אז אתה מדבר על תוצאות מתונות, אני לא מאמין שאם מישהו לוקח כמות מזערית של טסטוסטרון יקרה לו משהו גם לא בעוד עשרות שנים, מצד שני גם לא בטוח שהוא בכלל ישים לב לשיפור בתוצאות כתוצאה מהתיסוף הזה.
כלומר בשביל מה להתחיל להתעסק עם סטרואידים עם כל השיפור שאתה מדבר עליו הוא כמה קילו על המוט? לא עדיף להמשיך בתוכנית עוד כמה שבועות ולהשיג את זה בלי כל הכאב ראש?

אם אתה מדבר על אופן מתון אז אתה מדבר על תוצאות מתונות, אני לא מאמין שאם מישהו לוקח כמות מזערית של טסטוסטרון יקרה לו משהו גם לא בעוד עשרות שנים, מצד שני גם לא בטוח שהוא בכלל ישים לב לשיפור בתוצאות כתוצאה מהתיסוף הזה.
כלומר בשביל מה להתחיל להתעסק עם סטרואידים עם כל השיפור שאתה מדבר עליו הוא כמה קילו על המוט? לא עדיף להמשיך בתוכנית עוד כמה שבועות ולהשיג את זה בלי כל הכאב ראש?
בגיל 40+ במינון מתון בהחלט רואים תוצאות.
מדבר מנסיון 😊

בגיל 40+ במינון מתון בהחלט רואים תוצאות.
מדבר מנסיון 😊
לא יודע מה ההגדרה של "מתון", אבל אני אניח שהתוצאות שאתה מדבר עליהן זה משהו שניתן להשיג גם באימונים סבירים.
השורה התחתונה היא שכשאתה משתמש בסטרואידים בשביל תוצאות אתה צריך להמשיך ולצרוך אותם בשביל לשמר את המצב וכדי לא לאבד את התוצאות, ואז כשמדגדג לך להיות יותר טוב ממה שהיית עד עכשיו אתה מגביר את המינון, ושוב אתה לכוד בצורך לשמור על המינון החדש כדי להמשיך ולתחזק את אותן תוצאות., וככה עד לרגע שאתה משלם בבריאות שלך וחייב להפסיק או שאתה מפסיק בלי קשר ואז מוצא את עצמך שנות אור אחורה מבחינת תוצאות.

לא יודע מה ההגדרה של "מתון", אבל אני אניח שהתוצאות שאתה מדבר עליהן זה משהו שניתן להשיג גם באימונים סבירים.
השורה התחתונה היא שכשאתה משתמש בסטרואידים בשביל תוצאות אתה צריך להמשיך ולצרוך אותם בשביל לשמר את המצב וכדי לא לאבד את התוצאות, ואז כשמדגדג לך להיות יותר טוב ממה שהיית עד עכשיו אתה מגביר את המינון, ושוב אתה לכוד בצורך לשמור על המינון החדש כדי להמשיך ולתחזק את אותן תוצאות., וככה עד לרגע שאתה משלם בבריאות שלך וחייב להפסיק או שאתה מפסיק בלי קשר ואז מוצא את עצמך שנות אור אחורה מבחינת תוצאות.
בגיל 40+ לא ניתן להגיע לתוצאות שאני מדבר עליהן, פשוט לא.
אני מדבר על סוג של trt פלוס, זה משהו שבדר"כ לא יורדים ממנו.
ואני לא בטוח שאתה צודק בכללי, גם אם מישהו יורד ממינון מתון וימשיך להתאמן ולאכול נכון וכו', בכלל לא בטוח שיאבד הכל.

ושוב, לדעתי את התוצאות של מינון כזה לאורך שנים לא נדע בזמן הקרוב כנראה.
מאד יכול להיות שדבר כזה מקצר את החיים וגורם באמת לסיבוכים ויכול להיות גם ההפך הגמור, שיפור באיכות החיים ובבריאות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית