הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל dnp

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
ערב טוב חברים,אני בעיצומו של סייקל dnp שני שלי כרגע.
לוקח 400מג ליום..סובל מחום מטורף!!(חורף בחוץ ואני עם תחתונים ומזגן)
אבל לא באתי להתלוננן.
אני אשמח לשמוע מחברים פה שעשו dnp,על התוצאות שלהם ועל הסייקל.
באמת אפשר להגיע לאחוז שומן מאוד נמוך?
אפשר לשמור על התוצאות?
תודה לכולם

מי שמשקיע בתזונה מקפיד על אימונים ואירובי יכול להגיע לאחוז שומן נמוך מאוד גם בעזרת קלן, אפדרין , וגם יוהימבין. אז בשביל מה לקחת DNP ? לחומר יש תופעות לוואי לא רצויות וגם מקרי מוות לפעמים. (תראה כמה זה נפוץ בארצות הברית )

• פותח/ת השרשור
מי שמשקיע בתזונה מקפיד על אימונים ואירובי יכול להגיע לאחוז שומן נמוך מאוד גם בעזרת קלן, אפדרין , וגם יוהימבין. אז בשביל מה לקחת DNP ? לחומר יש תופעות לוואי לא רצויות וגם מקרי מוות לפעמים. (תראה כמה זה נפוץ בארצות הברית )

המקרי מוות שהיו זה בחורות ששוקלות 50 קילו,ולקחו כמויות שרובנו לא נעיז לקחת לעולם

אני שואל אותך שאלה. למה לי לקחת DNP לסבול את התופעות לוואי ולקחת את הסיכונים. עם אני יכול בעזרת אימונים תזונה נכונה ואירובי לרדת באחוזי שומן. ועם אני ירצה פוש לזרז את העניין אני יוסיף אפדרין עם קפאין או קלן . וב-10% אני גם יכול לשלב יוהימבין. בלי DNP האיתי חטוב עם פסים ברגליים. אז למה שאני יכניס חומר נפץ לגוף שלי ?

• פותח/ת השרשור
אני שואל אותך שאלה. למה לי לקחת DNP לסבול את התופעות לוואי ולקחת את הסיכונים. עם אני יכול בעזרת אימונים תזונה נכונה ואירובי לרדת באחוזי שומן. ועם אני ירצה פוש לזרז את העניין אני יוסיף אפדרין עם קפאין או קלן . וב-10% אני גם יכול לשלב יוהימבין. בלי DNP האיתי חטוב עם פסים ברגליים. אז למה שאני יכניס חומר נפץ לגוף שלי ?

צודק,לך כנראה לא יהיה שום צורך בזה.

• פותח/ת השרשור
אני כבר 7 ימים בתוך זה , אגור במלא נוזלים.
אני אצלם אחת היום ואחת עוד שבוע. אעדכן
ככה בערך התחלתי את הסייקל. אין תאריך. 98 קילו
בצד ימין למעלה יש תאריך של היום.
זה 95.6 קילו ואם מסתכלים טוב מתחילים לראות שרטוט קל של ריבועים
עוד שבוע אשלח עוד אחת
עם עיתון ביד שנראה את התאריכים 😄😄
אתה יכול להגיב 😃 אני לא אעלב אם תקרא לי שמן

עובד זה בטוח עובד !
אף אחד לא יכול להגיד אחרת
אנחנו מתכוונים שאפשר להגיע במיוחד בא"ש כזה לאותו תוצאות בדרכים יותר "כייפיות"

איפה באמת צריך dnp בא"ש 7% ואתה רוצה להגיע ל5% שמה קשה בדרכים אחרות.

אתה יכול להגיב 😃 אני לא אעלב אם תקרא לי שמן
לא יפה לצחוק על שמנים. עם איך שאתה נראה אתה צריך רק תזונה נכונה ולהקפיד על אימונים ואירובי ואתה תראה תוצאות מעולות בלי DNP ובלי שום דבר אחר.

• פותח/ת השרשור
אתה צודק במאה אחוז. אני מעולם לא טענתי שdnp זה מתכון מנצח. מעולם לא טענתי שזה נטול תופעות לוואי.
זה פשוט ההעדפה שלי זה הכל. אני לא פה לעשות יחסי ציבור לחומר הכי מסוכן בפיתוח גוף(אחרי אינסולין)..

העניין אצלי הוא שאני מאוד אוהב אוכל,לא בקטע של רעב וזה.. באמת אוהב אוכל..מבשל,אופה, עושה הכל בגלל זה דיאטות זה פחות מתאים לי.
לעומת זאת,מספיק לי שבועיים בלי פחמימות וקצת dnp בשביל להחזיר את הריבועים והחיתוכים שנעלמו בסייקל מסה

אתה צודק במאה אחוז. אני מעולם לא טענתי שdnp זה מתכון מנצח. מעולם לא טענתי שזה נטול תופעות לוואי.
זה פשוט ההעדפה שלי זה הכל. אני לא פה לעשות יחסי ציבור לחומר הכי מסוכן בפיתוח גוף(אחרי אינסולין)..

העניין אצלי הוא שאני מאוד אוהב אוכל,לא בקטע של רעב וזה.. באמת אוהב אוכל..מבשל,אופה, עושה הכל בגלל זה דיאטות זה פחות מתאים לי.
לעומת זאת,מספיק לי שבועיים בלי פחמימות וקצת dnp בשביל להחזיר את הריבועים והחיתוכים שנעלמו בסייקל מסה
אתה אוכל בנייטארלי כשאתה משתמש בdnp או שאתה מרשה לעצמך יותר?

• פותח/ת השרשור
אני פשוט נמנע לגמרי מפחמימות.
הפחמימות היחידות שאני איכשהו אוכל זה פירות.
מעבר לזה אני לא סופר קלוריות,רק מנסה לאכול קצת פחות.
מניח שסהכ יוצא שאני קצת מתחת לנייטרלי

אני פשוט נמנע לגמרי מפחמימות.
הפחמימות היחידות שאני איכשהו אוכל זה פירות.
מעבר לזה אני לא סופר קלוריות,רק מנסה לאכול קצת פחות.
מניח שסהכ יוצא שאני קצת מתחת לנייטרלי
ואיך התוצאות? מרגיש על הפנים במשך הסייקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית