הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב הבטן ללא אימון

ליטלי

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אז זה מצב הבטן שלי כרגע:

התאמנתי לאורך כחצי שנה והצלחתי להשיל 16 ק"ג ממשקלי
לצערי נבצר ממני להמשיך להתאמן בחדר כושר ובאינטנסיביות בגלל בעיה בריאותית בדרכי הנשימה.
מרוצה מהשינוי אבל לטעמי זה לא מספיק ואני מעוניינת לרדת עוד קצת ובעיקר לחטב את הבטן

יש דרכים לעשות זאת ללא צורך באימונים אינסנסיביים? עוד מסוגלת לעשות קצת תרגילי פלאנק אבל לא מעבר לזה.
יש דיאטה מיוחדת לחיטוב הבטן , או אבקות למיניהם? מוכנה להשקיע.

גילוי נאות , אני מתאמנת בחוג זומבה וגם קצת אירובי במשך כשנה(כמובן בקצב מותאם למה שאני מסוגלת)
וקודמתי לאחרונה למדריכה זמנית בחוג.כולן מחמיאות לי על השינוי שעשיתי אך אני עדיין מרגישה קצת נחיתות בפני חברות החוג שרובן מתהדרות בגוף חטוב ויפה ואני כמדריכה לא מרגישה שאני משמשת דוגמא
יש לי עדיין קפלים בבטן וזה נראה מאוד כשאני מתכופפת או יושבת. בעמידה כמו שאתם רואים המצב הרבה יותר טוב אבל זה עדיין נחשב כעודף שומן שאני רוצה להוריד. ושוב מדגישה שאני לא יכולה להתאמן יותר מדי ולא יכולה לרוץ.
מעדיפה לשמוע האם יש אבקות או דיאטה שמתמקדת רק בחיטוב הבטן

כמובן הורדה באחוזי שומן יוריד בכל הגוף את השומן . ויעזור . ואם אין זמן גם תרגיל בטן סטטית 3 דקות ביום או כפי היכולת יעזור ... עדיף מעט מאשר כלום

אכילה בגרעון קלורי, זה הכל. להיות בבקרה של כמה את אוכלת ולצמצם ממש ממש לאט.

מדי פעם לעשות הפסקה של שבוע בדיאטה ולאכול רגיל (לא לזלול) יכול לעשות טוב לגוף ולנפש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית