הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל הזמן רעבה!

Mashinka01

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי:)
אני כבר קרוב לשנה וחצי מתאמנת .. עשיתי שינוי ממש גדול בזמן הזה באורח חיים , תזונה וספורט .
אני עושה אימוני כוח , פחות אירובי .
בכל מקרה שמתי לב למשהו שממש ממש מציק לי , אני רעבה כל הזמן . פשוט כל הזמן . לא משנה מה אכלתי, הגוף שלי כאילו מפרק את האוכל תוך רבע שעה וזהו .
יש לי תפריט עשיר בחלבונים, אני לא מאלו שממש סופרים קלוריות או דברים כאלה בצורה קיצונית , אני פשוט אוכלת בצורה מסודרת , בכל ארוחה יש חלבון, גם בארוחות ביינים . אבל אני באמת ממש מרגישה את הרעב . ואני בחורה רזה , אני שוקלת 57 והגובה שלי הוא 1.70 . אני ממש לא יודעת מה אני עושה לא בסדר. אני בחיים לא ארגיש הזדהות עם מישהו שאומר שארוחה מסויימת מחזיקה אותו עד הצהריים מהבוקר או משהו . האם יכול להיות שחילוף החומרים שלי נהיה ממש מהיר ? למרות שאני לא יורדת יותר במשקל..
תודה !

הייתי ממליץ כן לבדוק כמה פעמים כמה יצא לך קלוריות יומיות ואם את לא בשלבי חיטוב (ירידה בשומן ) הייתי שוקל אפשרות של שלב מסה (עלייה המסת שריר) שבו יש צורך בכמות קלוריות מעל היומי הדרוש במעט

אם הייתי מרוצה ומתאמן להחזר/להשתפר/לכיף הייתי הולך על מאזן קלורי נייטרלי בערך (לאחר חישוב כמות הקלוריות הנשרפות ביום שוות +- להכנסות)

רעב עצמו יכול להיות עקב כל מיני סיבות, אם את אוכלת כמות קלוריות מספקת, ואוכל איכותי עם כמות חלבון, פחמימה ושומן מספיקה (99% הבעיה פה) אז לא אמורה להיות בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית