הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתח למטרת היפרטרופיה

RoiPow

משתמש פעיל
314
5
נק' מוניטין:
6
314
5
אני חוזר מממרפק טניס שהשבית אותי לאימונים לאט לאט, אני חוזר למתח בסופניציה על מנת כן לעבוד על הגב אבל פחות לעבוד על פושטי האמה..

אני רוצה לדעת כיצד עדיף לעבוד, זא תאומרת אם אני מצליח לבצע סט ראשון של 12 ואז בסט השני משהו כמו 4-6 חזרות ואז בסט השלישי 1-2 חזרות..

עדיף לעבוד בכל שלושת הסטים 5 חזרות לדוגמא או לכשל בשביל להגביר את נפח האימון - חזרותxסטיםxמשקל (משקל הגוף במקרה זה)

אז שהייתי מאתמן על מתח הייתי עושה כל מיני שיטות בשביל להשתפר, וגם לא רק סוג מתח אחד אלא הרבה תרגילים על מתח ומקבילים בשביל לעבוד על יותר שרירים ולהתחזק גם. אתה יכול לנסות כל סט אותו מספר חזרות ל 4 סטים לדוגמא, או לעשות פירמידה, ואז כשמגיע למשל ל 10-12 חזרות ל 4 סטים תעלה במשקל שים עליך ווסט עם משקל או משקולות או משו בסגנון.
או לנסות לעשות כל סט עד כישלון אבל זמן מנוחה בין זט לסט בערך 2 דקות.
אם אתה לא מצליח בסט האחרון בכלל תעשה רוורס, הכוונה שאתה קופץ ללמעלה של המתח כמו כאילו שאתה מסיים את התנועה שהראש מעל המתח, ואז יורד לאט לאט עד למטה לא נותן לעצמך ליפול אלא מחזיק את עצמך ויורד בהדרגה עד למטה, זזה גם משפר ממש

לגב הייתי עושה 3-4 סטים ומאזן את החזרות , תלוי בתוכנית אבל אני מעדיף למקסס או עם סט אחד או באחרון
מבחינת המרפק והכל הייתי ממליץ לא לעבוד מתח לכשל, הייתי מעלה לאט לאט נפח בצורת חזרות פעם מוסיף לסט ראשון פעם לשלישי וכו'

• פותח/ת השרשור
לגב הייתי עושה 3-4 סטים ומאזן את החזרות , תלוי בתוכנית אבל אני מעדיף למקסס או עם סט אחד או באחרון
מבחינת המרפק והכל הייתי ממליץ לא לעבוד מתח לכשל, הייתי מעלה לאט לאט נפח בצורת חזרות פעם מוסיף לסט ראשון פעם לשלישי וכו'
לדוגמא לעשות X חזרות קבוע כפול ל3 סטים ואז בסט4 לנסות לעשות יותר מה-X או לכשל..?

לדוגמא לעשות X חזרות קבוע כפול ל3 סטים ואז בסט4 לנסות לעשות יותר מה-X או לכשל..?

אם אתה מתחיל עם היכולת לעשות חזרה בכל סט ועושה 4 סטים זה יכול להיראות ככה
1 1 1 1
1 2 1 1
2 2 1 1
2 2 2 2
3 2 1 2

הכוונה שזה לא משנה אין פה נוסחא קבועה פשוט תנסה לשפר סהכ לפחות בחזרה אחת בכל אימון ואולי יותר

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתחיל עם היכולת לעשות חזרה בכל סט ועושה 4 סטים זה יכול להיראות ככה
1 1 1 1
1 2 1 1
2 2 1 1
2 2 2 2
3 2 1 2

הכוונה שזה לא משנה אין פה נוסחא קבועה פשוט תנסה לשפר סהכ לפחות בחזרה אחת בכל אימון ואולי יותר
לא הבנתי מזה אומר כל שורה?

לא הבנתי מזה אומר כל שורה?

שורה - אימון
מספר - חזרות בסט

העיקר שאתה מתקדם לפחות באחד מהם

לגבי לנסות מקסימום אני פחות אהוב עלי זה 3 סטים רגילים האחרון מקסימום כמו שאמרת
הייתי מעדיף סט חימום סט מקסימום ולסיים או לעבוד בגישה שהראיתי

• פותח/ת השרשור
שורה - אימון
מספר - חזרות בסט

העיקר שאתה מתקדם לפחות באחד מהם

לגבי לנסות מקסימום אני פחות אהוב עלי זה 3 סטים רגילים האחרון מקסימום כמו שאמרת
הייתי מעדיף סט חימום סט מקסימום ולסיים או לעבוד בגישה שהראיתי

אז לדוגמא
סט 1 - 4 חזרות
סט 2 - 4 חזרות
ס3 - 4 חזרות
סט 4 - 5

או פשוט מספר קבוע כלשהו שאני יכול לבצע בכל השלושה ואז באחרון לעלות או באחד הסטים לעלות את מספר החזזרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית