הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אהלן רוצה לקנות אבקת חלבון בשבילי וגיינר לאחי מחפש עזרה

ליאור96

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
אהלן, אני ואחי צריכים כל אחד משהו שונה ואני צריך קצת עזרה אני צריך אבקת חלבון והוא צריך גיינר
עכשיו לגבי הגיינר
מה הכי מומלץ בגיינרים:
Optimum Nutrition, Pro Gainer, High-Protein Weight Gainer, Banana Cream Pie, 5.09 lb (2.31 kg)
שיש לו ערכים מטורפים לגבי חלבון של 60G למנה של 150גרם ככה שזה מספר מטורף, אבל קראתי באתרים שבמנה אחת של אוכל אפשר להכניס רק 20גרם חלבון בערך.. אז זה לא משנה כלכך כמה חלבון יש?
Dymatize Europe

ולגביי אבקת חלבון:
Impact Whey Protein
Dymatize Europe
Optimum Nutrition, Gold Standard, 100% Whey, Double Rich Chocolate, 5 lbs (2.27 kg)

לא הבנתי גם באבקת חלבון ראיתי שיש מלא דברים כמו איזולייט אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית אם זה לאנשים עם בעיות של חלב או שזה סתם בשביל ערכים אחרים..
ועוד משהו באבקת חלבון ראיתי גם אחוזים של המי גבינה ודברים כאלה אז גם כן לא ידעתי כמה אחוז הכי מומלץ לקחת כי למשל בדימיטייז יש 100 ובמקומות אחרים זה כיוון ה90

תודה רבה

אייזולייט טוב אם יש רגישות ללקטוז, אחרת זה סתם בזבוז כסף לדעתי.
גיינר מפוצץ ברכיבים זבל ובסוכרים. לא הייתי מתקרב.

לכו שניכם על החלבון מי גבינה של מאסל פארם (לא אייזולייט). יש עליו הרבה מבצעים באייהרב, או על החלבון של מיי פרוטאין שגם יכול לצאת זול עם קופונים ומשלוח חינם. לאח שלך שצריך גיינר יכול לערבב עם האבקה חמאת בוטנים, בננות, תמרים, שיבולת שועל, וכו' ולקבל גיינר בריא הרבה יותר מהמוכנים.

איך החלטתם שאתה צריך אבקת חלבון והוא גיינר?

אבל קראתי באתרים שבמנה אחת של אוכל אפשר להכניס רק 20גרם חלבון בערך.. אז זה לא משנה כלכך כמה חלבון יש?
זה נכון (חלקית, 30 גרם בערך) רק במקרה של אבקת חלבון עם עיכול מהיר שנלקחת לבד, ברגע שיש עוד דברים בנוסף שמעכבים את העיכול אז אין הגבלה באמת.
אבל המנות הגשה בגיינר הן כמעט תמיד מוגזמות, ואין שום צורך לעקוב אחריהן.

לא הבנתי גם באבקת חלבון ראיתי שיש מלא דברים כמו איזולייט אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית אם זה לאנשים עם בעיות של חלב או שזה סתם בשביל ערכים אחרים..
זה בעיקר בשביל למי שרגיש ללקטוז, אחרת אין באמת צורך בזה. זה יעיל גם למי שמתאמן כמה פעמים ביום

ועוד משהו באבקת חלבון ראיתי גם אחוזים של המי גבינה ודברים כאלה אז גם כן לא ידעתי כמה אחוז הכי מומלץ לקחת כי למשל בדימיטייז יש 100 ובמקומות אחרים זה כיוון ה90
אחוז מי הגבינה לא באמת משמעותי, יותר חשוב אחוז החלבון למנת הגשה, ושהחלבון יבוא ממקורות איכותיים (חלב וביצים), ולא מקורות זולים, כמו חיטה וסויה

• פותח/ת השרשור
איך החלטתם שאתה צריך אבקת חלבון והוא גיינר?

זה נכון (חלקית, 30 גרם בערך) רק במקרה של אבקת חלבון עם עיכול מהיר שנלקחת לבד, ברגע שיש עוד דברים בנוסף שמעכבים את העיכול אז אין הגבלה באמת.
אבל המנות הגשה בגיינר הן כמעט תמיד מוגזמות, ואין שום צורך לעקוב אחריהן.

זה בעיקר בשביל למי שרגיש ללקטוז, אחרת אין באמת צורך בזה. זה יעיל גם למי שמתאמן כמה פעמים ביום

אחוז מי הגבינה לא באמת משמעותי, יותר חשוב אחוז החלבון למנת הגשה, ושהחלבון יבוא ממקורות איכותיים (חלב וביצים), ולא מקורות זולים, כמו חיטה וסויה

החלטנו שאני אבקה כי אני יותר שמן 24 bmi
והוא ממש רזה וקשה לו להגיע להרבה קלוריות
לשתינו יש בעיה עם להגיע לכמות חלבונים שמספיקה לכל אחד אז חשבנו על הכיוון הזה,
לגבי הגיינר ראינו שיש בחלק 60 גרם חלבון למנה אז זה לא משנה כמה העיקר נכנס 30 כי זה בעיכול מהיר?
ואני ראיתי בשבילי אבקות חלבון שעוזרות לדיאטה באתר אמין כמו מייפורטיין שזה whey diet. עם פחות שומן או פחמימות לא זוכר. השאלה אם זה חרטא ולקנות פשוט את הרגיל הבסיסי או דברים קצת יותר טובים שיעזרו להתקדמות. תודה רבה!
והיה כאן אחד שרשם לשים כל מיני תוספות באבקת חלבון ויוצא גיינר אבל אחי יתעצל כל פעם להוסיף דברים והוא מעדיף לשלם כמה שקלים יותר לפי מה שהוא אומר

מה זה גיינר בתכלס שאתה קונה?
זה סוכר שנקרא maltodexterin. לא שונה בהרבה מהסוכר שיש לך במטבח. ובידיוק כמו שאתה קונה בסופר קילו סוכר בכמה שקלים ככה זה גם עולה לחברה.
אם אתה עדיין מתעקש על גיינר אז תקח כבר את זה:
100% Maltodextrin Carbs
זה הרבה יותר זול, זה מתמוסס במים בלי טעם בכלל וזה בידיוק מה שיש לך בגיינרים של OPTIMIUM או DYMATIZE.

הכי בריא זה גיינר ביתי - שיבולת שועל, חמאת בוטנים, 2 סקופים חלבון ואולי כף דבש ויש לך איזה 800 קלוריות בשייק בריא שאין בעיה שתשתה אותו כל יום. גם ויטמינים וגם ערכים יחסית טובים בטעם סבבה.

אין טעם ללכת על האבקות חלבון הכי טהורות במחיר הכי מופקע שתמצא, זה פשוט לא ישנה לך הרבה וחבל על הכסף. אבקת חלבון בסיסית מחלבון מי גבינה מחברה טובה אמור להספיק, יש עכשיו BLACK FRIDAY ותמצא בטח הנחות.

החלטנו שאני אבקה כי אני יותר שמן 24 bmi
והוא ממש רזה וקשה לו להגיע להרבה קלוריות
לשתינו יש בעיה עם להגיע לכמות חלבונים שמספיקה לכל אחד אז חשבנו על הכיוון הזה,
אם אתם מתקשים להגיע לכמות החלבון ואחיך גם לקלוריות אז זה פתרון, אבל בעדיפות פתרון זמני

לגבי הגיינר ראינו שיש בחלק 60 גרם חלבון למנה אז זה לא משנה כמה העיקר נכנס 30 כי זה בעיכול מהיר?
אם אתה בצום ולא הולך לאכול קרוב לאבקה אז העיכול יהיה מהיר, אבל אם זה לא המקרה אז אין לך מה לחשוב על זה בכלל.
אבל שוב, תתעלם ממנת ההגשה, ותצרכו כמה שאתם צריכים, לא כמה שהם אומרים לכם לקחת.

ואני ראיתי בשבילי אבקות חלבון שעוזרות לדיאטה באתר אמין כמו מייפורטיין שזה whey diet. עם פחות שומן או פחמימות לא זוכר. השאלה אם זה חרטא ולקנות פשוט את הרגיל הבסיסי או דברים קצת יותר טובים שיעזרו להתקדמות. תודה רבה!
תקנה את הרגיל וזהו, זה משנה רק בכמויות גדולות

והיה כאן אחד שרשם לשים כל מיני תוספות באבקת חלבון ויוצא גיינר אבל אחי יתעצל כל פעם להוסיף דברים והוא מעדיף לשלם כמה שקלים יותר לפי מה שהוא אומר
אין עם זה ממש בעיה, הסוכרים בגיינר מתעכלים מהר וזה כל הרעיון, שתוכל לשתות את הגיינר בלי שזה יפריע לך עם שאר הארוחות

• פותח/ת השרשור
אם אתם מתקשים להגיע לכמות החלבון ואחיך גם לקלוריות אז זה פתרון, אבל בעדיפות פתרון זמני

אם אתה בצום ולא הולך לאכול קרוב לאבקה אז העיכול יהיה מהיר, אבל אם זה לא המקרה אז אין לך מה לחשוב על זה בכלל.
אבל שוב, תתעלם ממנת ההגשה, ותצרכו כמה שאתם צריכים, לא כמה שהם אומרים לכם לקחת.

תקנה את הרגיל וזהו, זה משנה רק בכמויות גדולות

אין עם זה ממש בעיה, הסוכרים בגיינר מתעכלים מהר וזה כל הרעיון, שתוכל לשתות את הגיינר בלי שזה יפריע לך עם שאר הארוחות

תודה רבה אחי ממש עזרת לי המון והרחבת לי ידע
עוד שאלה לגבי ה BMR וכל הRMR וזה..
עכשיו יצא לי ה RMR 1850 קלוריות, אבל אני לא מבין את ההגיון בזה שהם פועלים לפי זה כי הרי לכל בן אדם יש חילוף חומרים מהיר, אז זה משתנה..
אני למשל נכנס אחת ל3 ימים בערך לשירותים גם כשאני אוכל טוב ושותה המון מים ומצד שני יש אנשים שנכנסים לעיתים תכופות יותר.. אז מה הקטע ב BMR ו RMR כי בסופו של דבר גם חילוף החומרים מאוד משמעותי וככה זה לא כלכך מדע מדויק לגבי כמה הגוף שורף בסטנדרט

תודה רבה אחי ממש עזרת לי המון והרחבת לי ידע
עוד שאלה לגבי ה BMR וכל הRMR וזה..
עכשיו יצא לי ה RMR 1850 קלוריות, אבל אני לא מבין את ההגיון בזה שהם פועלים לפי זה כי הרי לכל בן אדם יש חילוף חומרים מהיר, אז זה משתנה..
אני למשל נכנס אחת ל3 ימים בערך לשירותים גם כשאני אוכל טוב ושותה המון מים ומצד שני יש אנשים שנכנסים לעיתים תכופות יותר.. אז מה הקטע ב BMR ו RMR כי בסופו של דבר גם חילוף החומרים מאוד משמעותי וככה זה לא כלכך מדע מדויק לגבי כמה הגוף שורף בסטנדרט
כמות הפעמים שאתה הולך לשירותים ממש לא קשור לחילוף חומרים, הוא קשור להרבה דברים, אבל זה לא אחד מהם.
ויש איזשהו סטנדרט לגבי קצב חילוף החומרים, שהוא ה-RMR, עם הבדלים לרוב מינוריים בין אדם לאדם, אבל בסופו של דבר RMR הוא רק מדד ראשוני, שאותו צריך להתאים לתוצאות בשטח. אנחנו יודעים כמה ירידה במשקל אמורה להיות בערך עם גירעון קלורי מסויים, ואם אנחנו רואים חוסר התאמה בין הדברים, אז אנחנו יודעים כמה לתקן את הגירעון, ויודעים בערך בכמה ה-RMR שחישבנו שונה מהמציאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית