נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
בחורה מרתקת,
ניהלנו שיחה של כמה שעות. בהחלט רמה בינלאומית.
ניהלנו שיחה של כמה שעות. בהחלט רמה בינלאומית.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היא בטיול בהולי-לנד,וואו מפתיע.
ספר קצת על רקע ההגעה שלה.
הגיע במיוחד אלייך? מה מו מי..
.סרטון,ראיון?
תערוך בפרימייר - תוכנה מעולה לעריכת סרטים ויש שם אופציה לשפר את הסאונדהסאונד יצא על הפנים
היא בטיול בהולי-לנד,
אבל כמובן שאי אפשר להפסיק להתאמן.
צילמתי ראיון איתה של 15 דקות, שאלנו בעיקר על התכנית שלה. היא מקבלת את התכנית מדן גרין, והיא והיידן עושים שינויים לפי הצורך. שאלתי גם מה דעתה על WSBB וכמו שחשבתי היא אמרה שרק אם אתה מתאמן שם התכנית טובה. לצערי הסאונד יצא על הפנים, אבדוק אפשרויות עריכה ובמידה ויהיה טוב אעלה.
לראות אישה עושה ליפטינג זה מעניין כמו לראות
נמלה סוחבת כפכף, לא מאד מרשים אבל אם יושבים רגע עם דף ומחשבים סטטיסטית כמה נמלים אחרות מרימות ובאיזה אחוזון וכו אז אפשר להחליט להתרשם אבל זה עדיין יהיה קשה כי השיעמום האובייקטיבי של המחזה פשוט לא ירפה.
זה למה סטרונגמן כספורט היה בשיא בתקופתו של אדי הול, הבנאדם הרשים את כולם, ועשה דברים לא הגיוניים אנושית.
אגב אני לא מבקר אותה , סתם מדבר על ליפטינג נשי כספורט והערך הבידורי הלא קיים בו.
כבוד לוולקון שספורטאית ברמה שלה החליטה להתאמן בו
תזכיר לי לצלם לך סרטון מPRORAW ביום שהנשים מתחרות.
אם אלפי אנשים עומדים, צועקים, מריעים ומצלמות זה אינדיקציה לשעמום, אולי אני צריך לנסות ספורט יותר מרגש.
מה ההבדל בין פאוורליפטינג לנשים לעומת כל ספורט אולימפי לנשים?
@FloppyJoe לא יודע עליך כלום, אבל עדיף שתאמץ לך גישה יותר חיובית ומפרגנת, בטח כלפי נשים. אנחנו כבר תכף ב 20191) כל ספורט אחר , בלי קשר למין, יש בו פי 10 יותר אלמנט בידורי מזה שיש בפאוורליפטינג, שהוא ספורט באופן אובייקטיבי דיי משעמם.
2) בנוסף לאלמנט הבידורי של הספורט עצמו, הספורטאיות עצמן נראות מדהים אז יש לנו פה כבר בידור^2 , בעוד בליפטינג לא רק שהספורט משעמם, הנשים במקרה הטוב נראות סביר אבל מוסתרות בחליפות דדליפט, חגורה, פרצוף על סף התפוצצות מvalsava manuever קיצוני, ובמקרה היותר שכיח והרע שקיות שומן אסופות בחגורה
לסיכום: פאוורליפטינג נשים זה לראות הישגים לא מרשימים , בספורט שבעצמו דיי משעמם עיי נשים שנראות רע.
@FloppyJoe לא יודע עליך כלום, אבל עדיף שתאמץ לך גישה יותר חיובית ומפרגנת, בטח כלפי נשים. אנחנו כבר תכף ב 2019
1) כל ספורט אחר , בלי קשר למין, יש בו פי 10 יותר אלמנט בידורי מזה שיש בפאוורליפטינג, שהוא ספורט באופן אובייקטיבי דיי משעמם.
2) בנוסף לאלמנט הבידורי של הספורט עצמו, הספורטאיות עצמן נראות מדהים אז יש לנו פה כבר בידור^2 , בעוד בליפטינג לא רק שהספורט משעמם, הנשים במקרה הטוב נראות סביר אבל מוסתרות בחליפות דדליפט, חגורה, פרצוף על סף התפוצצות מvalsava manuever קיצוני, ובמקרה היותר שכיח והרע שקיות שומן אסופות בחגורה
לסיכום: פאוורליפטינג נשים זה לראות הישגים לא מרשימים , בספורט שבעצמו דיי משעמם עיי נשים שנראות רע.
לא ממש מקנא,החימום שלי בבנצ כבד יותר משהיא מסקסיטה בסרטון (3 פלטות בסרטון?) בכל אופן, העתיד זה סטרונגמןאני לא אתווכח אם פאוורליפטינג זה הספורט הכי בידורי שיש, כי כולנו יודעים שיש לא מעט ענפי ספורט יותר מהנים לצפייה באופן כללי.
יחד עם זאת, זה ספורט עם הרבה פוטנציאל (שיהיה מאוד קשה למצות) ולראיה אני יכול לתת לך דוגמאות של המון תחרויות עם אווירה מטורפת בקהל, גם בחלק של הנשים.
אם אתה לא נהנה מפאוורליפטינג או פאוורליפטינג נשים - מי אני שאתווכח עם ההנאה הסובייקטיבית. השאלה היא (שאני בטוח שהתשובה עליה היא לא) האם יצא לך להיות בתחרות ברמה גבוהה עם אווירה טובה, על אחת כמה וכמה בחלק של הנשים שיותר קשה למצוא?
אם תגיד שיצא לך לצפות בתחרויות און ליין, כאן אסכים איתך. כמעט ואין כיום שידורים ברמה טובה שיכולים לייצר התלהבות והנאה. גם אני בתור מתחרה ואוהד די גדול של הספורט נהנה לצפות אולי בתחרות אחת און ליין בשנה (ביג דוגס) נטו בגלל איכות השידור ודרך העברת המידע (שדרנים, מידע על המסך וכו׳).
אם אתה מדבר על פקטור של המראה של הספורטאיות בתור יתרון / חסרון לספורט, זה סקסיסטי לחלוטין ומבטל את האלמנט של הספורט עצמו. מאמץ מקסימלי זה לא דבר ״נאה לעין״. זה לא תחרות יופי וגם בטניס, ריצה, קפיצה לגובה וכו׳ - הפרצופים שמבצעים זה לא בדיוק דוגמנות. אני בטוח שאתה לא צופה בכדורגל לדוגמא רק כי רונאלדו חתיך.
אני די בטוח שאתה לא באמת מכיר את הענף לפי ההצהרות שלך, טענת שבמקרה השכיח, רוב הנשים הן שקיות שומן. בעוד אצל הגברים קטגוריות המשקל הגבוהות יחסית יותר נפוצות, אצל הנשים ממש לא (לא משנה למה).
קצת סטטיסטיקה - מתוך 48,640 מתחרות, רק 4845 הן SHW (מעל 90). משמע 90% מהמתחרות הן לא שקיות שומן. מעניין.
הציוד בפאוורליפטינג לא שונה מווייטליפטינג בכל הנוגע ל״נראות״ של הגוף. עצם זה שאתה מזכיר חליפת דדליפט קצת מבהיר שוב את החוסר ידע בענף וההצהרות שווא שלך עליו.
בעוד אני מסכים שנשים בטופ העולמי של איגוד ללא בדיקות הן לא פאר היצירה, דווקא בIPF בהשוואה לכל ספורט - הן נראות טוב מאוד.
לסיכום, נראה לי שאתה פשוט מקנא. לא כל יום רואים מישהי שמתחממת עם המשקל המקסימלי שלך.
לא מקנא כמובן וחוצם על מה שהוא אמר.אני לא אתווכח אם פאוורליפטינג זה הספורט הכי בידורי שיש, כי כולנו יודעים שיש לא מעט ענפי ספורט יותר מהנים לצפייה באופן כללי.
יחד עם זאת, זה ספורט עם הרבה פוטנציאל (שיהיה מאוד קשה למצות) ולראיה אני יכול לתת לך דוגמאות של המון תחרויות עם אווירה מטורפת בקהל, גם בחלק של הנשים.
אם אתה לא נהנה מפאוורליפטינג או פאוורליפטינג נשים - מי אני שאתווכח עם ההנאה הסובייקטיבית. השאלה היא (שאני בטוח שהתשובה עליה היא לא) האם יצא לך להיות בתחרות ברמה גבוהה עם אווירה טובה, על אחת כמה וכמה בחלק של הנשים שיותר קשה למצוא?
אם תגיד שיצא לך לצפות בתחרויות און ליין, כאן אסכים איתך. כמעט ואין כיום שידורים ברמה טובה שיכולים לייצר התלהבות והנאה. גם אני בתור מתחרה ואוהד די גדול של הספורט נהנה לצפות אולי בתחרות אחת און ליין בשנה (ביג דוגס) נטו בגלל איכות השידור ודרך העברת המידע (שדרנים, מידע על המסך וכו׳).
אם אתה מדבר על פקטור של המראה של הספורטאיות בתור יתרון / חסרון לספורט, זה סקסיסטי לחלוטין ומבטל את האלמנט של הספורט עצמו. מאמץ מקסימלי זה לא דבר ״נאה לעין״. זה לא תחרות יופי וגם בטניס, ריצה, קפיצה לגובה וכו׳ - הפרצופים שמבצעים זה לא בדיוק דוגמנות. אני בטוח שאתה לא צופה בכדורגל לדוגמא רק כי רונאלדו חתיך.
אני די בטוח שאתה לא באמת מכיר את הענף לפי ההצהרות שלך, טענת שבמקרה השכיח, רוב הנשים הן שקיות שומן. בעוד אצל הגברים קטגוריות המשקל הגבוהות יחסית יותר נפוצות, אצל הנשים ממש לא (לא משנה למה).
קצת סטטיסטיקה - מתוך 48,640 מתחרות, רק 4845 הן SHW (מעל 90). משמע 90% מהמתחרות הן לא שקיות שומן. מעניין.
הציוד בפאוורליפטינג לא שונה מווייטליפטינג בכל הנוגע ל״נראות״ של הגוף. עצם זה שאתה מזכיר חליפת דדליפט קצת מבהיר שוב את החוסר ידע בענף וההצהרות שווא שלך עליו.
בעוד אני מסכים שנשים בטופ העולמי של איגוד ללא בדיקות הן לא פאר היצירה, דווקא בIPF בהשוואה לכל ספורט - הן נראות טוב מאוד.
לסיכום, נראה לי שאתה פשוט מקנא. לא כל יום רואים מישהי שמתחממת עם המשקל המקסימלי שלך.
ל
לא מקנא כמובן וחוצם על מה שהוא אמר.
ליפטינג זה מעניין כשאתה בתחום וכשזה 450 של זהיר המטורלל חודיירוב.
לא 200 קילו של בחורה יפה יותר או פחטת
מעניין זה סובייקטיבי.
מה שאני אומר, שאומנם זה יותר נדיר, אבל אם יצא לך לראות את היום של הנשים בפרורו או קרבות מטורפים בIPF/USAPL - אתה כנראה תשנה את דעתך.
אני לא מאשים אתכם שאתם חושבים ככה כי מעולם לא ראיתם לייב ביצוע מרשים של נשים בספורט.