הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טסט קצר+טרן+וינסטרול

דימה רבינוביץ

משתמש מתחיל
21
2
נק' מוניטין:
2
21
2
חברים שלום,שוקל סייקל טסט קצר פלוס טרן פלוס וינס בכדורים. איך הבחירה? ו האם אפשר בלי טרן? זה סייקל רשאון. ו אנשים מבינים בתחום תמליצו בבקשה על מינונים נכונים.תודה מראש לכולם.

אם זה סייקל ראשון אל תתקרב לשום דבר חוץ מטסט.

לכל חומר יש תופעות לוואי ואתה לא יודע מה ישפיע עליך לרעה, ברגע שאתה מכניס 2-3 חומרים ביחד אתה לא תוכל לבודד מה גורם לך להרגיש טוב ומה גורם לך להרגיש רע.

ספציפית טרן ידוע בתור החומר עם הכי הרבה תופעות לוואי והכי פחות ידידותי.

חברים שלום,שוקל סייקל טסט קצר פלוס טרן פלוס וינס בכדורים. איך הבחירה? ו האם אפשר בלי טרן? זה סייקל רשאון. ו אנשים מבינים בתחום תמליצו בבקשה על מינונים נכונים.תודה מראש לכולם.
סייקל ראשון לעליה במאסה עדיף שיהיה טסט ועם תרצה משהו גם לקיק ראשוני אז אפשר לשלב טורינאבול לדוגמה. אל תתקרב לטרן לפני שאתה עושה לפחות 3-4 סייקלים עם חומרים אחרים. אפשר גם להתחטב עם טסט ארוך וגם עם קצר. מה שקובע זה התפריט והאימונים .

לפי דעתי מיותר בחיטוב לקחת טסט בלבד,
סייקל ראשון זה טסט אבל בתהליך של מסה.

חיטוב? קלן יעשה את העבודה

לחיטוב טסט פרופ ומסטרון יעשו עבודה פצצתית אין צורך מעבר לזה לדעתי ,
אם מדובר בסייקל ראשון טסט בלבד!

• פותח/ת השרשור
אם זה סייקל ראשון אל תתקרב לשום דבר חוץ מטסט.

לכל חומר יש תופעות לוואי ואתה לא יודע מה ישפיע עליך לרעה, ברגע שאתה מכניס 2-3 חומרים ביחד אתה לא תוכל לבודד מה גורם לך להרגיש טוב ומה גורם לך להרגיש רע.

ספציפית טרן ידוע בתור החומר עם הכי הרבה תופעות לוואי והכי פחות ידידותי.
גבר מה זה טובה התשובה שלך מאוד עזרה לי לשים תשכל במקום,באמת תודה אחי
סייקל ראשון לעליה במאסה עדיף שיהיה טסט ועם תרצה משהו גם לקיק ראשוני אז אפשר לשלב טורינאבול לדוגמה. אל תתקרב לטרן לפני שאתה עושה לפחות 3-4 סייקלים עם חומרים אחרים. אפשר גם להתחטב עם טסט ארוך וגם עם קצר. מה שקובע זה התפריט והאימונים .
גבר תודה רבה רבה אזרתה לי המון,תמיד ידעתי שאין על טסט ארוך לסייקלרשאון, אבל אתה יודע יש כל מיני אנשים שרוצים לעשות רק כסף ו לא מעניין אותם שום דבר לבריאות של אדם שום דבר בקיצור אז דוחפים לך סייקלים של פיל היט ישר...

• פותח/ת השרשור
זהו חברה הראש שלי הבין לגבי טסט בלבד בסייקל רשאון.רק אני מאוד מבולבל לגביי פיסיטי ו בנוגע למה אני צריך להחזיק במגירה למקרא חירום במהלך הסייקל? סייקל 10 שבועות.אם משהו מבין יכול להמליץ על פחות זמן אשמח לשמוע.

זהו חברה הראש שלי הבין לגבי טסט בלבד בסייקל רשאון.רק אני מאוד מבולבל לגביי פיסיטי ו בנוגע למה אני צריך להחזיק במגירה למקרא חירום במהלך הסייקל? סייקל 10 שבועות.אם משהו מבין יכול להמליץ על פחות זמן אשמח לשמוע.
30-50 כדור כלומיד. 30 כדור טמוקסיפן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית