נק' מוניטין:
2
- 21
- 2
חברים שלום,שוקל סייקל טסט קצר פלוס טרן פלוס וינס בכדורים. איך הבחירה? ו האם אפשר בלי טרן? זה סייקל רשאון. ו אנשים מבינים בתחום תמליצו בבקשה על מינונים נכונים.תודה מראש לכולם.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אננטט ו סופרדרול יתנו מסה יחסית יבשה?חחח לא 50 מל
50 חומר פעיל יש מצב
עזוב
תחטב עוד קצת אפ לא תתחיל מה שרשמתי סופדרול מעולה אבל אוראלי קשה יחסית
יחסית כןאז אננטט ו סופרדרול יתנו מסה יחסית יבשה?
סייקל ראשון לעליה במאסה עדיף שיהיה טסט ועם תרצה משהו גם לקיק ראשוני אז אפשר לשלב טורינאבול לדוגמה. אל תתקרב לטרן לפני שאתה עושה לפחות 3-4 סייקלים עם חומרים אחרים. אפשר גם להתחטב עם טסט ארוך וגם עם קצר. מה שקובע זה התפריט והאימונים .חברים שלום,שוקל סייקל טסט קצר פלוס טרן פלוס וינס בכדורים. איך הבחירה? ו האם אפשר בלי טרן? זה סייקל רשאון. ו אנשים מבינים בתחום תמליצו בבקשה על מינונים נכונים.תודה מראש לכולם.
גבר מה זה טובה התשובה שלך מאוד עזרה לי לשים תשכל במקום,באמת תודה אחיאם זה סייקל ראשון אל תתקרב לשום דבר חוץ מטסט.
לכל חומר יש תופעות לוואי ואתה לא יודע מה ישפיע עליך לרעה, ברגע שאתה מכניס 2-3 חומרים ביחד אתה לא תוכל לבודד מה גורם לך להרגיש טוב ומה גורם לך להרגיש רע.
ספציפית טרן ידוע בתור החומר עם הכי הרבה תופעות לוואי והכי פחות ידידותי.
גבר תודה רבה רבה אזרתה לי המון,תמיד ידעתי שאין על טסט ארוך לסייקלרשאון, אבל אתה יודע יש כל מיני אנשים שרוצים לעשות רק כסף ו לא מעניין אותם שום דבר לבריאות של אדם שום דבר בקיצור אז דוחפים לך סייקלים של פיל היט ישר...סייקל ראשון לעליה במאסה עדיף שיהיה טסט ועם תרצה משהו גם לקיק ראשוני אז אפשר לשלב טורינאבול לדוגמה. אל תתקרב לטרן לפני שאתה עושה לפחות 3-4 סייקלים עם חומרים אחרים. אפשר גם להתחטב עם טסט ארוך וגם עם קצר. מה שקובע זה התפריט והאימונים .
מחזק לגבי המסטרון פשוט מדהיםלחיטוב טסט פרופ ומסטרון יעשו עבודה פצצתית אין צורך מעבר לזה לדעתי ,
אם מדובר בסייקל ראשון טסט בלבד!
אכפת לך לפרט קצת על החוויות שלך ממנו? אני יודע מה הוא אמור לעשות אבל אשמח לשמוע על חוויה משימוש אישי..מחזק לגבי המסטרון פשוט מדהים
30-50 כדור כלומיד. 30 כדור טמוקסיפן.זהו חברה הראש שלי הבין לגבי טסט בלבד בסייקל רשאון.רק אני מאוד מבולבל לגביי פיסיטי ו בנוגע למה אני צריך להחזיק במגירה למקרא חירום במהלך הסייקל? סייקל 10 שבועות.אם משהו מבין יכול להמליץ על פחות זמן אשמח לשמוע.