נק' מוניטין:
2
- 21
- 2
חברים שלום,שוקל סייקל טסט קצר פלוס טרן פלוס וינס בכדורים. איך הבחירה? ו האם אפשר בלי טרן? זה סייקל רשאון. ו אנשים מבינים בתחום תמליצו בבקשה על מינונים נכונים.תודה מראש לכולם.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הפוך - אי אפשר עם טרן , שכח ממנו .האם אפשר בלי טרן?
מזה אתה רוצה גם שימליצו לך על מינונים ?ו אנשים מבינים בתחום תמליצו בבקשה על מינונים נכונים
עם זה זה רק טסט ו ויני אז אין צורך,נסתדר תודה רבה.הפוך - אי אפשר עם טרן , שכח ממנו .
אפשר גם להוריד את הוויני .
מזה אתה רוצה גם שימליצו לך על מינונים ?
חחח קח טסט ארוך תראה איך זה בכללרק טסט קצר לא יהיה חלש מידי?
אם אתה 20 אחוז שומן תחטב ל 12-15אחוז בערךחברים אני גם ככה 100 קילו אם אני אכח טסט ארוך אז מה יהיה?))) ו 100 קילו האלה ממש אבל ממש לא מסה יבשה))
חפרתי פה המון חברים ראיתי שכולם ממליצים סייקל רשאון טסט ארוך ו זה ברור ו מאוד הגיוני אבל לא בטוח שזה מתאים לי ספיציפית...
אני כבר ירדתי מי 110 ל 95 אין לי כבר כח אחי,אננטת פלוס וויני למשל? טוב או לא כל כך?אם אתה 20 אחוז שומן תחטב ל 12-15אחוז בערך
משם תתחיל מסה סייקל ראשון אם כבר טסט קצר לא יעלה אותך נקי יותר זה עניין של תזונה
שמע אחי אני פוורליפטר התחלתי בערך כמוך בנתוניםאני כבר ירדתי מי 110 ל 95 אין לי כבר כח אחי,אננטת פלוס וויני למשל? טוב או לא כל כך?
חשבתי על 50 יום כן יום לא...אם זה סייקל ראשון זה הרווח הכי גדול שלך אתה תעוף ותתקדם יפה בלי להשתגע יוצר מידי .. חבל להוסיף דברים ולפגוש "צרות" והתרומה של החומרים האלה לא גדולה .
בוא תגיד לנו אם אתה עושה רק טסט קצר
מה המינונים ?
רגע אחי סופרדרול הוא פועל בדומה למסטרון נכון?שמע אחי אני פוורליפטר התחלתי בערך כמוך בנתונים
התחלתי 10 או 11 שבועות
טסט אנטט 500
סופדרול 30 מג הייתי ממש מרוצה
אתה יכול לעשות ככה
תשמע אתה תיראה שינוייאין לי כבר כח אחי,אננטת פלוס וויני למשל? טוב או לא כל כך?
אאממ .. ניראה לי קצת מוזר שאתה כותב 50 ניראה לי שאתה לא מדבר באותה שפה ..חשבתי על 50 יום כן יום לא..
ככה ממליצים בפורומים הרוסים))) 50 ml יום כן יום לא זה למתחילים? זה לא נכון?תשמע אתה תיראה שינויי
אבל הרווח שלך יהיה גדול ויפה יותר עם תגיע לבד ל12-15% א"ש ואז תתחיל את אותו סייקל.
אאממ .. ניראה לי קצת מוזר שאתה כותב 50 ניראה לי שאתה לא מדבר באותה שפה ..
אם אתה מתכוון לml לזריקה .. אז אין פרוטוקול כזה של 50 אין למה לעשות 50 .
איזה פרוטוקול אתה ממליץ לגבי טסט קצר?אין מצב 🙁
באמת תעשה גם בפורום הזה בדיקה חיפושים תקרא מהנעוצים .
ואז תכתוב גם בצורה שמקובל לכתוב מה הסייקל הראשון שלך כולל pct .
חחח לא 50 מלככה ממליצים בפורומים הרוסים))) 50 ml יום כן יום לא זה למתחילים? זה לא נכון?