הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון יומי

Hector

משתמש קבוע
1,053
630
נק' מוניטין:
740
1,053
630
איזה נפח ואחוז rm אפשר לעשות כדי לעשות אימון יומי לא קשור לתוכנית אימונים מסודרת שיש במקביל

לדוגמא: מישהו שעושה נניח טקסס אבל עושה בבוקר שכיבות סמיכה או סקואטים

למה אני שואל: אני מרגיש טוב אחרי שאני עושה קצת תרגילים, בשבילי סביבות ה50 אחוז rm ,לעד 10 חזרות או פחות ליותר

אני אוהב את ההרגשה הגופנית, המנטליות שאני מקבל כשאני עושה משהו קבוע והולך את זה להרגל ובכללי מתעורר ככה וזה עושה יום יותר איכותי לדעתי

הבעיה: עד כמה זה פוגע בשיקום מתוכנית רגילה שדורשת ימי מנוחה מוחלטים ומה אפשר לעשות לגבי זה?

זה בעיקר שטויות. ההבדל בין tarining ובין exercise.

אתה לא אמור להתאמן בשביל ההרגשה עכשיו, אלא לעבוד לפי תכנית עם מטרות עתידיות. תעשה קרוספיט, זה נותן להם אחלה הרגשה אחרי אימון.

ובנוסף אם אתה מבצע טקסס מתהוד, כל דבר שתוסיף יפריע להתאוששות ויפגע בתכנית.

• פותח/ת השרשור
זה בעיקר שטויות. ההבדל בין tarining ובין exercise.

אתה לא אמור להתאמן בשביל ההרגשה עכשיו, אלא לעבוד לפי תכנית עם מטרות עתידיות. תעשה קרוספיט, זה נותן להם אחלה הרגשה אחרי אימון.

ובנוסף אם אתה מבצע טקסס מתהוד, כל דבר שתוסיף יפריע להתאוששות ויפגע בתכנית.

אני מודע לזה, אני מחפש משהו שאני יכול לעשות יומי כי זה יותר מתאים לי מנטלית, אני מודע לזה שזה לא תמורה תועלת הכי טוב וזה יכול לפגוע בהתאוששות לכן שאלתי אם יש דרך לעשות את זה בלי

צא להליכה עם הכלב.

אין קסמים. כמה שתעשה משהו יותר עצים, הגוף יצטרך יותר אנרגיה בשביל להתאושש.
בכל מקרה, מה שתחליט, תתחיל לאט לאט ותוסיף בהדרגה, תן לגוף להתרגל לאט לסטרס החדש (לדוגמא: לא להתחיל ב30 דקות תרגילי משקל גוף, אלא 5-10 ולעלות לאט לאט).

• פותח/ת השרשור
צא להליכה עם הכלב.

אין קסמים. כמה שתעשה משהו יותר עצים, הגוף יצטרך יותר אנרגיה בשביל להתאושש.
בכל מקרה, מה שתחליט, תתחיל לאט לאט ותוסיף בהדרגה, תן לגוף להתרגל לאט לסטרס החדש (לדוגמא: לא להתחיל ב30 דקות תרגילי משקל גוף, אלא 5-10 ולעלות לאט לאט).
אני אלרגי לכלבים
אני בתאכלס צריך 5-10 דק סהכ ולא מחפש להתקדם בזה רק מחפש להתחיל את היום עם משהו קצת פיזי, אני די שונא ריצה ולא מצאתי רעיונות לאיזה אירובי אחר

אין בעיה עם משהו בעצימות נמוכה כמו הליכה, אופניים, דברים עם משקל גוף וכו׳... העיקר שאתה רחוק שנות אור מכשל או ממאמץ מקסימלי (לא ספרינטים וכו׳).

זה בסדר גמור ויתרום לך לבריאות בעיקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית