Marom Okashi on Instagram: “160 bench press pr #powelifting #strongman #bench #benchpress”
משקל גוף-93.850
מטרה הבאה 180 😈
משקל גוף-93.850
מטרה הבאה 180 😈
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה חבר 😃מרשים מאד
תודה רבה חבר 😃
אבל זה לא משהו שאגיע אם בכלל ל 200 זה יהיה מכובד
רב המתאמנים בארץ משום מה לא מתקרבים ל140.
כי הם כולם עושים SS ומבזבזים את המעט משאבים שיש להם כטבעיים על סקוואט כל אימון ודדליפט- לא מתאוששיםרוצה לנחש למה?
רוצה לנחש למה?
אני לא יודע אם אתה אומר ברצינות או בציניות.כי הם כולם עושים SS ומבזבזים את המעט משאבים שיש להם כטבעיים על סקוואט כל אימון ודדליפט- לא מתאוששים
דווקא פציעות כתף יותר שכיחות שאתה יותר חזק, שאני לחצתי מתחת ל140 לא משנה מה עשיתי, כולל סמולוב 4 פעמים בשבוע - לא נפצעתי.אין מאמן? אני אלך על פציעות כתף (תכלס מתקשר בהרבה מקרים)🙁
נניח שיש הרבה , זה יחסי ולא סותר שהם מיעוט רציני בקרב המתאמנים בארץיש הרבה אנשים שלוחצים מעל 140 בארץ, בואו לא נגזים.
180-200 בלי חומרים? זה כבר משהו ממש נדיר.
כל הכבוד @The Blast !
למה?רוצה לנחש למה?
נניח שיש הרבה , זה יחסי ולא סותר שהם מיעוט רציני בקרב המתאמנים בארץ
הרקון מהפורום טבעי שלחץ 180+
אין ספק על זהרות שאין ספק שהוא יוצא דופן
זכור לי הסרטון, 180 שטס למעלה בקלותאני לא זוכר שאדיר לחץ יותר מ180, למרות שאין ספק שהוא יוצא דופן ומוכשר גנטית מכל הבחינות.
אולי אני טועה - @the Raccoon , מה היה הבנץ' 1RM שלך בזמנו?
180 קלבזמנו
180 קל
הייתי עושה שכיבות שמיכה עם קצת משקל על הגב לפני המכון, אז התחלתי מ90 לחזרות.שאלה שמסקרנת אותי, שרק נכנסת לחדר כושר כמה היה הבנץ' שלך ותוך כמה זמן הגעת ל100