הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Bench Press pr - 160 Kg

תודה רבה חבר 😃
אבל זה לא משהו שאגיע אם בכלל ל 200 זה יהיה מכובד

מכובד זה יחסי, אתה כמה סטיות תקן מעל המתאמן הממוצע, גם אם לא מתחשבים במשקל שלך.

רב המתאמנים בארץ משום מה לא מתקרבים ל140.

כי הם כולם עושים SS ומבזבזים את המעט משאבים שיש להם כטבעיים על סקוואט כל אימון ודדליפט- לא מתאוששים
אני לא יודע אם אתה אומר ברצינות או בציניות.
אין מאמן? אני אלך על פציעות כתף (תכלס מתקשר בהרבה מקרים)🙁
דווקא פציעות כתף יותר שכיחות שאתה יותר חזק, שאני לחצתי מתחת ל140 לא משנה מה עשיתי, כולל סמולוב 4 פעמים בשבוע - לא נפצעתי.

אפשר להגיד שבארץ באופן כללי יודעים פחות טוב להתמודד עם פציעות, אבל דווקא באוכלוסיית הליפטרים אני לא חושב שזו בעיה יוצאת דופן.

יש הרבה אנשים שלוחצים מעל 140 בארץ, בואו לא נגזים.

180-200 בלי חומרים? זה כבר משהו ממש נדיר.

כל הכבוד @The Blast !
נניח שיש הרבה , זה יחסי ולא סותר שהם מיעוט רציני בקרב המתאמנים בארץ

הרקון מהפורום טבעי שלחץ 180+

@FloppyJoe באופן כללי אין הרבה מתאמני חדר כושר רציניים עם יעדים מוגדרים.
מתוך האוכלוסיה שכן רצינית, כדי ללחוץ 140 ברטיו סביר צריך מתאמנים במשקל 100 קילו וכאלה יש עוד פחות.

לא צריך לשקול מעל 100 כדי ללחוץ 140. אני אודה שלקח לי הרבה זמן להגיע למשקל הזה (טבעי) אבל זה ממש לא בשמיים.

בנץ׳ זה התרגיל הכי טכני מבין כל השלושה, זה התרגיל שהכי קשה לסחוט עם נפח טהור לאורך זמן וזה התרגיל עם המענה הכי מחורבן בתוכניות המוכנות שרצות כאן בקהילה.

יש המון אלמנטים שכמעט כולם מתעלמים מהם, אם זה איזון בין לחיצות למשיכות, אם זה הסתכלות על תנועות ספציפיות שתורמות לייצוב מפרק הכתף, אם זה טכניקה בכללי שמתי שמגיעים לטכניקה ״סבבה״ אז מפסיקים להתעמק, אם זה וריאציות שונות של הלחיצה מעבר לדברים בסיסים כמו לחיצה צרה למשל, אם זה תכנון אימונים נכון לאורך זמן בדגש על היפרטרופיה מעבר לעשות 5 חזרות לעד.

אין ספק שזה לא קליל להגיע ל140, אבל זה לא צריך להיות בנצ׳מרק ככ נדיר כמו שזה בארץ. עד לא מזמן התאמנתי במכון של איגוד עם בדיקות סמים מאוד מחמירות (באוסטרליה ספציפית) וראיתי המון מתחרים ברמה בינונית ומעלה לוחצים 140+. אין ספק ש180+ זה נדיר, אבל 140 לא צריך להיות ערך עליון.

נניח שיש הרבה , זה יחסי ולא סותר שהם מיעוט רציני בקרב המתאמנים בארץ

הרקון מהפורום טבעי שלחץ 180+

אני לא זוכר שאדיר לחץ יותר מ180, למרות שאין ספק שהוא יוצא דופן ומוכשר גנטית מכל הבחינות.

אולי אני טועה - @the Raccoon , מה היה הבנץ' 1RM שלך בזמנו?

שאלה שמסקרנת אותי, שרק נכנסת לחדר כושר כמה היה הבנץ' שלך ותוך כמה זמן הגעת ל100
הייתי עושה שכיבות שמיכה עם קצת משקל על הגב לפני המכון, אז התחלתי מ90 לחזרות.

אז הייתי עושה ab גרועה והגעתי ל110 ל10 חזרות ולא ניסיתי להתקדם משם בזמנו. לא זוכר למה.

בכל מקרה שנים אחכ כשחזרתי להתאמן, התחלתי ישר ליפטינג והגעתי בלי ריסט למיטב זכרוני, ל3 על 3 עם 140, תוך זמן ממש קצר.

בשביל להגיע ל180 מה שעשיתי זה בעיקר טקסס מתוד. וזאת התכנית הכי טובה שעבדתי איתה בשביל מתאמן בינוני, לפחות בשבילי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית