הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פרווירון בזמן סייקל טסט

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום ,
האם יש צורך לקחת פרווירון בזמן סייקל של טסט אנטט בלבד.
500mg בשבוע (מחולק לפעמיים בשבוע) למשך 12 שבועות.
נאמר לי שפרווירון יכול למנוע תופעות לוואי ובנוסף הוא דואג שהיה יותר טסט חופשי בדם.. ולכן מומלץ לקחת אותו במהלך הסייקל.

אשמח לשמוע דעתכם.

@Mike
@שים
@MasterSplitter
@Dr Diesel*

נערך לאחרונה:
סייקל ראשון אין צורך אבל אתה יודע עדיף לעשות בדיקות דם ולהיראות איפה אתה עומד ב shbg אל תשכח שהוא סוג של ai

יא 🤯 איזה כיף לי שמתייגים אותי ביד אחת עם המנהלים 😛 אז לא אני לא ברמה שלהם אבל במקרה זאת שאלה קלה ואני רואה גם שבדקת את הSHBG אז כשגילית שהוא גבוהה כן אתה יכול להכניס פרווירון גם תרגיש יותר טוב (חרמנות) ואני חושב שגם 'תוצאות סייקל' יותר יפות. אבל את זה אי אפשר להוכיח ..
למנוע תופעות לוואי
את זה אל תגיד
פרווירון מגדיל תופעות לוואי הוא רק נותן הרגשה טובה .

יא 🤯 איזה כיף לי שמתייגים אותי ביד אחת עם המנהלים 😛 אז לא אני לא ברמה שלהם אבל במקרה זאת שאלה קלה ואני רואה גם שבדקת את הSHBG אז כשגילית שהוא גבוהה כן אתה יכול להכניס פרווירון גם תרגיש יותר טוב (חרמנות) ואני חושב שגם 'תוצאות סייקל' יותר יפות. אבל את זה אי אפשר להוכיח ..

את זה אל תגיד
פרווירון מגדיל תופעות לוואי הוא רק נותן הרגשה טובה .
אין יותר ברור מזה הסבר מדויק
25 מג ביום לאורך כל הסייקל , זה מספיק?
תתחיל מי 50 אחרי שבוע לבצע שוב בדיקות דם ולעשות אדפטציה עם הכמות כנל אותו דבר עם אסטרודיול. לא לוותר על בדיקות דם במיוד בסייקל ראשון שהגוף פעם ראשונה מקבל אנדוגנים בכמות גבוה לכן לעקוב אחרי כל פיפס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית