הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמ קיי זנקו

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
היי ,
חייב לשתף יש לי ניסיון רב עפ זנקו החומרים של סבבה ,
פעם ראשונה שניסיתי את האמקיי שלהם החלו לי סחרחורות והרגשה של חוסר יציבות מדי פעם ,לדעתי זה לא תקין.
אציין שאני אוכל טוב ושותה מים ,
אשמח לשמוע חוות דעת למי שיש ניסיון עם אמקיי ושל איזה חברות.

בזבוז של כסף לדעתי
בחודשיים של שימוש לא הרגשתי כלום חוץ מנוזלים (והרבה) וסחרחורות רנדומלית.
לזנקו יש יחץ מעולה בקשר למוצרים אותי הם לא הרשימו.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה ,
פעם ראשונה אני משתמש באמקיי ,
לדעתי אפסיק ואעשה סייקל מסה כמו שצריך.

היי ,
חייב לשתף יש לי ניסיון רב עפ זנקו החומרים של סבבה ,
פעם ראשונה שניסיתי את האמקיי שלהם החלו לי סחרחורות והרגשה של חוסר יציבות מדי פעם ,לדעתי זה לא תקין.
אציין שאני אוכל טוב ושותה מים ,
אשמח לשמוע חוות דעת למי שיש ניסיון עם אמקיי ושל איזה חברות.

אני בסייקל של 3 ראד ו2 אמקי ביום
כבר חודש וחצי עם הראד
ושלושה שבועות עם האמ קי
מרגיש כאבי ראש הזויים
לפעמים גם באמצע אימון

האמ קיי ממש טוב אני גודל איתו ממש מהר
אולי אתה גדל כי אתה מרגיש מחוייב להתאמן יותר חזק, לאכול יותר ולישון טוב כי אתה כבר ב"סייקל"
או ששמו לך דיאנבול במקום mk 🤣🤣
אוקי למה אבל?
עליה בלחץ דם יכולה לגרום לכאבי ראש חזקים, אם זה מצב אז הייתי חושב על כדאיות של הסייקל שלך

אולי אתה גדל כי אתה מרגיש מחוייב להתאמן יותר חזק, לאכול יותר ולישון טוב כי אתה כבר ב"סייקל"
או ששמו לך דיאנבול במקום mk 🤣🤣

עליה בלחץ דם יכולה לגרום לכאבי ראש חזקים, אם זה מצב אז הייתי חושב על כדאיות של הסייקל שלך
מה הכוונה כדאיות של הסייקל
מזה דיאנבול?

אני לא אגיד שכדור mk זה כמו ל15 יחידות של הורמון גדילה, אבל הרגשתי השפעה מינורית פלוס ממנו. נרדם יותר מהר, התאוששות יותר טובה, תאבון מוגבר.
כנראה המוצר שלך מזוייף או שכימאי שממנו זנקו רכשו את החומר הגלם עשה פשלה קטנה במהלך הסינטזה

סחרחורות זה תופעה ידועה של mk677, סביר להניח שזה קשור למשחק עם הסוכר בדם, יש לי מתאמן שהתלונן גם על סחרחורות ומבדיקת סוכר שעשינו יצא ש24-30 דק אחרי הנטילה של 2 קפסולות בבוקר הסוכר עמד על 71 ומיד לאחר הארוחה הראשונה הוא קפץ ל117! שהיו מלווים בסחרחורות וכל ההרגשה הנוראית הזאת של סוכר גבוה (עייפות, תשישות)
זנקו שם כל כך גדול בתחום כבר שנים .
הקופסאות שלהם מסתובבות חופשי בזיופים מסין
כל הקופסאות של כל החברות מהעולם מסתובבות באתר של עלי באבא, פשוט מזמינים אריזות וממלאים אותם כאן ומאכילים משתמשים בלוקשים, חומר טוב הוא חומר טוב, לא משנה איפה יצרו אותו ואיזה מעטפת הוא מגיע, אני מעדיף לסמוך על בנאדם ולקחת חומר גם בלי מדבקה מאשר ליפול על זיוף שמגיע יפה, לפני חודש מתאמן שלי הזריק חומר שהגיע יפה באמפולות ואחרי 24 שעות גדל לו עוד כתף וכל זה עם שפעת טסט איומה שכמעט הסתיימה בניקוז פלזמה, לצערנו זה המצב בארץ והרוב המוחלט כאן מעניין אותו רק הכסף, אוטוטו דברים מבחינת החוק ישתנו בארץ מה שיגרום להרבה מאוד סוחרים מסוכנים להעלם וטוב שכך.

אם הוא רוצה להיות ודאי שזה מעליית סוכר עקב שיחרור GH (מוזר מכדור 1 2 .. גם GH אמיתי לא עושה את זה כזה מהר) שיקנה קליפר ביתי באינטרנט למדידת סוכר

אם הוא רוצה להיות ודאי שזה מעליית סוכר עקב שיחרור GH (מוזר מכדור 1 2 .. גם GH אמיתי לא עושה את זה כזה מהר) שיקנה קליפר ביתי באינטרנט למדידת סוכר
פעם חשבתי שקליפר זה הזה שמדליקים איתו אש ומאז Gnfit הבנתי שזה מכשיר למדידת אחוז שומן
ועכשיו התברר לי שזה בכלל מודד סוכרים
אז מה זה בעצם קליפר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית