עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם דקה 300תמיד יש השבתה עם הורמונים תמיד נוצר משוב שלילי פרגניל כבר מהשבוע השלישי 500 יחבל לשבוע רק טסט? קצת משעמם אבל התוצאות יגעיו עם זה סייקלים ראשונים
הייתי מעלה אבל אני מפחד מ Deca Dickעם דקה נהיה יותר מענין כן 300 לשבוע יכול להיות מדהים אבל עם אתה עושה טסט 650 תעלה ל 400,שורה תחתונה ברור שהיה השבתה וגם עם דקה יקח קצת יותר זמן להתאושש בגלל זה אני מעדיף Npp ל 6 שבועות
דוסטינקס/קברגולין 1 מג לשבוע (מפוצל לשתים) עשה לי עבודת קודש דקה דיק לא תקבל עם תשמור על אסטרודיול/פרולקטין בטווחי הנורמה הכל ילך כשורה גמאני מאוד חששתי מזה אבל הכל הלך טוב בסייקל החשק מיני היה מדהים ולקראת הסוף שהוספתי מסטרון 0.5 החשק רק טיפס למעלה השתמשתי בnpp של דראגון פארמה וגם טסט של דראגון והכל היה טוב בבדיקות דם,אני שבוע אחרון של pct חשק מיני שלי לא בשמיים אבל זקפות יש לי זה אומר שלא קיבלתי דקה דיק?הייתי מעלה אבל אני מפחד מ Deca Dick
וסבבה תודה
איך החשק המיני שיש לך עכשיו לעומת מה שהוא היה לפני הסייקל?דוסטינקס/קברגולין 1 מג לשבוע (מפוצל לשתים) עשה לי עבודת קודש דקה דיק לא תקבל עם תשמור על אסטרודיול/פרולקטין בטווחי הנורמה הכל ילך כשורה גמאני מאוד חששתי מזה אבל הכל הלך טוב בסייקל החשק מיני היה מדהים ולקראת הסוף שהוספתי מסטרון 0.5 החשק רק טיפס למעלה השתמשתי בnpp של דראגון פארמה וגם טסט של דראגון והכל היה טוב בבדיקות דם,אני שבוע אחרון של pct חשק מיני שלי לא בשמיים אבל זקפות יש לי זה אומר שלא קיבלתי דקה דיק?
החשק לא כמו בסייקל כרגע החשק סביר מצליח לחדור ולהנות אבל אחרי הסייקל אכן יש ירדה אבל גם בסייקל הקודם החשק היה זהה לחלוטין במקרה הכי גרוע שמרגיש שלא ילך לוקח ויאגרה.שחכתי להוסיף אחרי שבוע אחרי pct לפי הספר החשק שלי חזר ולא בייש אותי אבל המון נוטים להתבחבל בין חרדה לבין טסט נמוך אחרי סייקל בגלל זה רק בדיקות דם יגידואיך החשק המיני שיש לך עכשיו לעומת מה שהוא היה לפני הסייקל?
אבל אם יש לך זקפה אז כנראה שלא