רציתי להראות לציבור שזה בסדר להיות בעלת מבנה גוף “שונה” ולעסוק בענפי ספורט שאינם “נשיים”

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
כל עוד היא לא פוגעת באף אחד והיא מאושרת, ברור שזה בסדר.
זה גם בסדר לא למשוך 99% מהגברים, ואני חושב שה 1% הנותר הם גייז שחושבים שהיא גבר שרירי.

זה גם בסדר לא למשוך 99% מהגברים, ואני חושב שה 1% הנותר הם גייז שחושבים שהיא גבר שרירי.

זה קטע שלך להנפיץ סטטיסטיקות כל הזמן?

יש גם לסביות שימשיכו אליה. כאלה שכביכול לא אוהבות גברים אבל אוהבות בנות שנראות כמו גברים.

אוי נו באמת כולם ניהיו יפי נפש בחיי. שתיהיה לסבית דומה לגבר את מי זה מעניין אנחנו בפאקינג 2018. מי ישמע זה דבר נדיר. זה כמו הטרנד שהיה ״אני אישה שמנה וגאה״ שזה בעצם חרטא כי הרי אם הייתה דרך קלה להרזות כולם היו עושים את זה. או שהחרא שהיה של בחורות עם שיער זה טיבעי ויפה. עולם דפוק בחיי שכל אחד יחיה איך שבא לו מה הקטע הזה של ה״רק רציתי להראות שזה בסדר״?!

אוי נו באמת כולם ניהיו יפי נפש בחיי. שתיהיה לסבית דומה לגבר את מי זה מעניין אנחנו בפאקינג 2018. מי ישמע זה דבר נדיר. זה כמו הטרנד שהיה ״אני אישה שמנה וגאה״ שזה בעצם חרטא כי הרי אם הייתה דרך קלה להרזות כולם היו עושים את זה. או שהחרא שהיה של בחורות עם שיער זה טיבעי ויפה. עולם דפוק בחיי שכל אחד יחיה איך שבא לו מה הקטע הזה של ה״רק רציתי להראות שזה בסדר״?!

אנשים רוצים להרגיש משמעות. אם הם לא מוצאים את זה בצורה כזו או אחרת הם יחפשו את זה בכוח כמו ''אה אני שמן, בוא נגיד לעולם שזה בסדר''
ואז הופכים את זה למפעל חייהם, יש עוד הרבה דוגמאות קלאסיות.

אנשים רוצים להרגיש משמעות. אם הם לא מוצאים את זה בצורה כזו או אחרת הם יחפשו את זה בכוח כמו ''אה אני שמן, בוא נגיד לעולם שזה בסדר''
ואז הופכים את זה למפעל חייהם, יש עוד הרבה דוגמאות קלאסיות.
או בקצרה - צומי

הטרנדים האלה עדיין בשיא הפופולריות שלהם.

נשים בענף הכוח / לחימה לא נראות לא מי יודע מה שונה.

שימוש בסטרואידים אנדרוגנים זה מה שמשנה את המראה הנשי בצורה יוצאת דופן.

ואם יום יבא והחברה תקבע דברים הפוכים?
מי יהיה החולה נפש?
החברה לא באה וקובעת פתאום דברים מתוך כלום. הנורמות מבוססות על הגיון בריא ומוסריות. אם מישהו יחליט שבא לו לשכב עם אמא שלו ושניהם רוצים את זה ולא פוגעים באף אחד זה לא הופך את זה לנורמלי.

החברה לא באה וקובעת פתאום דברים מתוך כלום. הנורמות מבוססות על הגיון בריא ומוסריות. אם מישהו יחליט שבא לו לשכב עם אמא שלו ושניהם רוצים את זה ולא פוגעים באף אחד זה לא הופך את זה לנורמלי.
זאת לא הדוגמא הכי טובה מכוון שבעבר גילוי עריות היה דבר מאוד מקובל ואילו מלכים שהיו נחשבים לבעלי הדם הכחול עשו זאת מתוך הגיון מסויים ( שאולי היום היום הוכח לנו כפסול אבל בעבר היה נחשב כשר)
בקשר לכתבה ,קראתי אותה ובאמת שנראה שהיא אומרת מלא דברים סתם לקדם את עצמה ולאחר שיחה עם אחותי שאשכרה ראתה את הסדרה מבתבר שבאמת אף אחד לא אכפת כול כך מימנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית