הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסבר על החומרים sarms

• פותח/ת השרשור BIBNI
  • פורסם בתאריך

BIBNI

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
מישהו יכול לתת פירוט בשביל מה לוקחים את החומרים? ומה הוא עושה? ומה המינון המומלץ שלו lgd-4033, mk-677. אני במסה חודשיים-שלוש עם תפריט והכל עליתי בערך 7 קילו נקי. שאלתי את המאמן והוא אמר לי שהם עוזרים יותר למסה ונותנים בוסט.

מישהו יכול לתת פירוט בשביל מה לוקחים את החומרים? ומה הוא עושה? ומה המינון המומלץ שלו lgd-4033, mk-677. אני במסה חודשיים-שלוש עם תפריט והכל עליתי בערך 7 קילו נקי. שאלתי את המאמן והוא אמר לי שהם עוזרים יותר למסה ונותנים בוסט.
כל עוד אתה עולה במאסה בלי לקחת שום סטרואיד או פרו הורמון תמשיך להיות טבעי לחלוטין. גם עם העליה תיהיה 250 גרם בחודש תמשיך טבעי. ורק אחרי מספר שנים של אימונים אחרי שתגיע לנקודה שכבר לא תתקדם מדרגה לשום כיוון תוכל לשכול שימוש בחומרים כולל lgd-4033, mk-677. שלא משתמשים בהם לבד בלי זריקות טסט. עד אז תלמד תנושא.

ממליץ להתרחק מסטרואידים באשר הם עד שמבינים עקרונות בסיסיים של אימונים תזונה התאוששות וכו׳.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית