הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלית שבועית במשקל במסה

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני כרגע במסה די נקיה מכוון לעליה של 300 גרם בשבוע (שוקל כמעט 60 אז בערך חצי אחוז בשבוע) לפני שבועיים שקלתי בימים ראשון שני ושלישי 58.5 58.5 ו58.6 בהתאמה ושאר הימים לא נשקלתי, בראשון שעבר נשקלתי 58.4 משמע ירדתי במאה גרם, השבוע עליתי לאט לאט ובשלישי כבר הייתי 58.8 בחמישי 59 ובראשון בבוקר היום 59.1 ובעצם עליתי 700 גרם השבוע
השאלה שלי האם זה אומר כאילו שעליתי השבוע בהרבה שומן לעומת שריר כי העליה כזאת גדולה או בגלל שצריך להסתכל על הממוצע היותר גדול זה סבבה?

הורדה לתרגיל אחד לכל שריר ועשיתי רק 50% מהמשקלים שלי
אז לצערך אתה לא יודע איך מתבצע דילואוד ורצוי שתקרא מדריכים בנושא ותתחיל לעשות מעקב של התוכנית שלך, תרגילים מספר חזרות וסטים ואת קצב ההתקדמות ודילואוד מבצעים 10% מהמשקל בתרגיל הנוכחי שאתה מגיע לכשל

אז לצערך אתה לא יודע איך מתבצע דילואוד ורצוי שתקרא מדריכים בנושא ותתחיל לעשות מעקב של התוכנית שלך, תרגילים מספר חזרות וסטים ואת קצב ההתקדמות ודילואוד מבצעים 10% מהמשקל בתרגיל הנוכחי שאתה מגיע לכשל
התייעצתי פה בפורום וזה מה שהמליצו לי...
הרי בסופו של דבר דיאלוד כדי לתת לגוף סוג של מנוחה

התייעצתי פה בפורום וזה מה שהמליצו לי...
הרי בסופו של דבר דיאלוד כדי לתת לגוף סוג של מנוחה
נניח ואתה מבצע סקוואט עם משקל 100קג,אז המליצו לך להוריד 50% שזה אומר שעכשיו אתה עובד עם 50 סקוואט? איפה ההגיון ? ככה לא מתקדמים. מספיק להוריד 10% במשקל ובאותו תרגיל
מבחינת עליה במשקל אם מקפיד לאכול לפי תפריט ועדיין רואה שהמשקל תקוע ולא זז לכיוון החיובי,אז תוסיף עוד 100-200קלוריות לתפריט... ככה תוכל גם להתקדם במשקלים לאט לאט העיקר שתהיה התקדמות ליניארית

נניח ואתה מבצע סקוואט עם משקל 100קג,אז המליצו לך להוריד 50% שזה אומר שעכשיו אתה עובד עם 50 סקוואט? איפה ההגיון ? ככה לא מתקדמים. מספיק להוריד 10% במשקל ובאותו תרגיל
מבחינת עליה במשקל אם מקפיד לאכול לפי תפריט ועדיין רואה שהמשקל תקוע ולא זז לכיוון החיובי,אז תוסיף עוד 100-200קלוריות לתפריט... ככה תוכל גם להתקדם במשקלים לאט לאט העיקר שתהיה התקדמות ליניארית
10% זה ממש לא דילואד. אבל ממש ממש לא.

50% זה אולי על הצד הנמוך יותר של הדילואד, אבל זה בסדר גמור.

אתה מבין את ההבדל בין דילואד לריסט אני מקווה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית