עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש לי 2500 עם אבקת חלבון וגיינר טבעי שמורכב מ2 בננות, סקופ וחצי אבקה, תמר, 30 גרם אגוזים, 150 מ"ל חלב וכף חמאת בוטנים...כמה קלוריות (חלבון, פחמימה ושומן) יש לך בתפריט? אם אתה לא יכול לענות על זה אז אתה לא צריך גיינר
אז למה אתה רוצה לבזבז כסף על הזבל הזה אם אתה מכין גיינר ביתי?יש לי 2500 עם אבקת חלבון וגיינר טבעי שמורכב מ2 בננות, סקופ וחצי אבקה, תמר, 30 גרם אגוזים, 150 מ"ל חלב וכף חמאת בוטנים...
זה יוצא בערך 850 קלוריות
התלבטתי אם לקנות את הגיינר כי הוא כפול בקלוריות וסביר להניח שאעלה איתו יותר מהראז למה אתה רוצה לבזבז כסף על הזבל הזה אם אתה מכין גיינר ביתי?
התלבטתי אם לקנות את הגיינר כי הוא כפול בקלוריות וסביר להניח שאעלה איתו יותר מהר
כמות הקלוריות שלי נראת לך סבבה בהתחשב במשקל?עליה מהירה תגרור לעליה בהמון שומן מיותר שיגרום לך לסבול המון בחיטוב. בנוסף, גיינר זה זבל טהור לכן חבל על הכסף שלך. אתה עושב בחוכמה שאתה מכין גיינר ביתי תמשיך בזה.
אי אפשר לענות על זה. העליה איכותית במשקל אמורה להיות 0.5%-1%+~ בשבוע. תראה איך אתה מתקדם באימונים גם. האם אתה מתחזק למשל? האם נפח העבודה גדל? תעשה שקילות יומיות ותעשה ממוצע שבועי וככה תדע מה הנייטרלי שלך (בערך לפחות) ובהתאם תכניס קלוריות..כמות הקלוריות שלי נראת לך סבבה בהתחשב במשקל?
עליה מהירה תגרור לעליה בהמון שומן מיותר שיגרום לך לסבול בחיטוב. בנוסף, גיינר זה זבל טהור לכן חבל על הכסף שלך. אתה עושב בחוכמה שאתה מכין גיינר ביתי תמשיך בזה.
גיינר ביתי עדיף על גיינר תעיישתי כי הוא בריא יותר, טבעי, ומכיל ויטמינים.היי,
מדוע גיינר ביתי (שיבולת שועל, תמרים, אבקת חלבון וכו') עדיף על גיינר תעשייתי כמו סופר מאס של דמטייז? הרי שניהם בסופו של דבר מעלים במשקל. ויתכן מאוד שגם בעזרת הגיינר הביתי המתאמן יעלה באחוזי השומן.
בנוסף, מה לגבי גיינר תעשייתי המורכב מפחמימת בטטה? שמעתי שזה משהו חדש ורציתי לדעת אם יש למישהו ידע בנושא?