הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת גיינר מומלצת

omer3020

משתמש מתחיל
103
4
נק' מוניטין:
4
103
4
אהלן,
איזה אבקת גיינר מומלצת יש כיום? מה המחיר ומאחפה אפדר לקנות בזול יחסית

האם עדיף בכלל אבקת חלבון ואם כן מה עדיף ומאיפה?

כמה קלוריות (חלבון, פחמימה ושומן) יש לך בתפריט? אם אתה לא יכול לענות על זה אז אתה לא צריך גיינר

• פותח/ת השרשור
כמה קלוריות (חלבון, פחמימה ושומן) יש לך בתפריט? אם אתה לא יכול לענות על זה אז אתה לא צריך גיינר
יש לי 2500 עם אבקת חלבון וגיינר טבעי שמורכב מ2 בננות, סקופ וחצי אבקה, תמר, 30 גרם אגוזים, 150 מ"ל חלב וכף חמאת בוטנים...
זה יוצא בערך 850 קלוריות

משקל 62
גובה 1.70

יש לי 2500 עם אבקת חלבון וגיינר טבעי שמורכב מ2 בננות, סקופ וחצי אבקה, תמר, 30 גרם אגוזים, 150 מ"ל חלב וכף חמאת בוטנים...
זה יוצא בערך 850 קלוריות
אז למה אתה רוצה לבזבז כסף על הזבל הזה אם אתה מכין גיינר ביתי?

התלבטתי אם לקנות את הגיינר כי הוא כפול בקלוריות וסביר להניח שאעלה איתו יותר מהר

עליה מהירה תגרור לעליה בהמון שומן מיותר שיגרום לך לסבול בחיטוב. בנוסף, גיינר זה זבל טהור לכן חבל על הכסף שלך. אתה עושב בחוכמה שאתה מכין גיינר ביתי תמשיך בזה.

• פותח/ת השרשור
עליה מהירה תגרור לעליה בהמון שומן מיותר שיגרום לך לסבול המון בחיטוב. בנוסף, גיינר זה זבל טהור לכן חבל על הכסף שלך. אתה עושב בחוכמה שאתה מכין גיינר ביתי תמשיך בזה.
כמות הקלוריות שלי נראת לך סבבה בהתחשב במשקל?

כמות הקלוריות שלי נראת לך סבבה בהתחשב במשקל?
אי אפשר לענות על זה. העליה איכותית במשקל אמורה להיות 0.5%-1%+~ בשבוע. תראה איך אתה מתקדם באימונים גם. האם אתה מתחזק למשל? האם נפח העבודה גדל? תעשה שקילות יומיות ותעשה ממוצע שבועי וככה תדע מה הנייטרלי שלך (בערך לפחות) ובהתאם תכניס קלוריות..

עליה מהירה תגרור לעליה בהמון שומן מיותר שיגרום לך לסבול בחיטוב. בנוסף, גיינר זה זבל טהור לכן חבל על הכסף שלך. אתה עושב בחוכמה שאתה מכין גיינר ביתי תמשיך בזה.

היי,
מדוע גיינר ביתי (שיבולת שועל, תמרים, אבקת חלבון וכו') עדיף על גיינר תעשייתי כמו סופר מאס של דמטייז? הרי שניהם בסופו של דבר מעלים במשקל. ויתכן מאוד שגם בעזרת הגיינר הביתי המתאמן יעלה באחוזי השומן.
בנוסף, מה לגבי גיינר תעשייתי המורכב מפחמימת בטטה? שמעתי שזה משהו חדש ורציתי לדעת אם יש למישהו ידע בנושא?

היי,
מדוע גיינר ביתי (שיבולת שועל, תמרים, אבקת חלבון וכו') עדיף על גיינר תעשייתי כמו סופר מאס של דמטייז? הרי שניהם בסופו של דבר מעלים במשקל. ויתכן מאוד שגם בעזרת הגיינר הביתי המתאמן יעלה באחוזי השומן.
בנוסף, מה לגבי גיינר תעשייתי המורכב מפחמימת בטטה? שמעתי שזה משהו חדש ורציתי לדעת אם יש למישהו ידע בנושא?
גיינר ביתי עדיף על גיינר תעיישתי כי הוא בריא יותר, טבעי, ומכיל ויטמינים.
גיינר תעשייתי מורכב בעיקר מmaltodexterin - סוכר. לא שונה בהרבה מלקחת שקית סוכר מהסופר, להמיס במים ולשתות. יש קצת אבקת בטטה ואבקת חלבון בגיינרים, אבל זה רק אחוז קטן מכל סקופ. אתה שותה כמויות של סוכר, וזה לא בריא לגוף.
בנוסף, גיינר תעשייתי מכיל פחמימה פשוטה שנספגת מהר, וזה יכול להיות חסרון \ יתרון - תקרא בגוגל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית