מידע ואללה עכשיו שתיתי 5 ביצים ותאמת ? לא רע בכלל

HARDCORE

משתמש פעיל
639
47
נק' מוניטין:
365
639
47
תמיד נרתעתי מזה אבל חלאס אני כבר לא יכול לאכול לא רוצה לראות אוכל מוצק 6 ארוחות ביום -X חודשים באיזשהו שלב במסה כבר אתה מחפש לדחוף את האוכל בכול דרך שהיא
בקיצור כוס חלב בבלנדר סקופ אופטימום בנננה 5 לבן ביצה בלי צהוב אחד אפילו בננה שלמה 100 גרם ש"ש ותאמת ציפיתי למשהו בהרבה יותר מגעיל זה סבבה לגמרי לא מרגישים בכלל את הביצים מרגישים חזק את הטעם של האבקת חלבון 🤯
עכשיו נראה איך הקיבה תגיב לזה-שילשולים \הקאות\אלוהים יודע מה 😵

מה לא נעשה בשביל עוד קילו שריר 😵
עושים הרבה.
אבל לשתות ביצים חיות זה לא חכם.
דבר ראשון כמו שאמרו זה סלמונלה.אתה יכול לשתות במשך חודש ביצים עד שטיפול על איזה ביצה שיש לה את החיידק הזה ואתה תמצע את אצמך שבועיים שוכב במיטה אם כאבי בטן.
דבר שני הערך הביולוגי של הביצים אחרי בישול/טיגון עולה בהרבה מהאשר לשתות את הביצה חייה.כך שעדיף לבשל או לטגן ואין לזה שום יתרון לשתות את הביצים חיות.

ולא נאמרה מילה על האבידין שנמצא בביצה ונהרס רק בבישול....
אבידין פוגע בספיגת סידן לעצמות....וסמוך עליי שאתה לא רוצה שזה יקרה במיוחד עם משקלי עבודה גבוהים 😃

תמיד נרתעתי מזה אבל חלאס אני כבר לא יכול לאכול לא רוצה לראות אוכל מוצק 6 ארוחות ביום -X חודשים באיזשהו שלב במסה כבר אתה מחפש לדחוף את האוכל בכול דרך שהיא
בקיצור כוס חלב בבלנדר סקופ אופטימום בנננה 5 לבן ביצה בלי צהוב אחד אפילו בננה שלמה 100 גרם ש"ש ותאמת ציפיתי למשהו בהרבה יותר מגעיל זה סבבה לגמרי לא מרגישים בכלל את הביצים מרגישים חזק את הטעם של האבקת חלבון 🤯
עכשיו נראה איך הקיבה תגיב לזה-שילשולים \הקאות\אלוהים יודע מה 😵
רואה האח הגדול אה?

• פותח/ת השרשור
בעע ואללה נפסיק עם זה לא שווה תסיכון של כול החיידקים
חביתה מ6 ביצים היום כרגיל :bad:

יש יותר מידי בילדרים שאוכלים ביצים חיות כמו מים ואין להם אפילו זכר לסלמונלה
נראה לי שהם פשוט מפליצים אותה.

למה אתה אוכל כ"כ הרבה ביצים? זה סתם יקר ואין בזה כמעט חלבון

קודם כל ביצה זה אחד ממקורות החלבון היותר היאכותים שקימים למרות שהכמות חלבון לא גדולה כל כך , ובביצה יש את כל החומצות האמינו ולא כל מקורות חלבון יש את כל החוצמות האמינו במלאום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית