הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית עזרה בקשר לתוכנית SS

roei_hen

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
שלום אני רוצה להתחיל את התוכנית SS אני רואה שהיא הכי מומלצת כאן אבל לא הבנתי אותה נכון.

מישהו יכול להסביר לי איך עושים את התרגילים נכון?? חוץ מאת הבנץ' שאני עושה אותו גם עכשיו

A:
Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5
B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5

מה אמורים לעשות בכל דבר?? ועוד דבר שלא הבנתי בקטע שרשום את התדירות של האימונים
ABA
BAB
ABA

זה אומר שאת חלק A של התוכנית ביום הראשון עושים פעמיים??

תודה לעוזרים!

תקרא את הספר שעל שמו התוכנית, Starting Strength. זה ספר שמסביר באופן מפורט את כל ההרמות של התוכנית, ועוד הרבה תרגילי עזר. הוא באנגלית, ולא אין אותו בעיברית, יש גם DVD באותו שם. לא, אנחנו לא יכולים לתת לך לינק לאיפה אתה יכול להשיג אותם, אתה יכול או לקנות, או להסתכל בנעוצים בפורום ארכיון ששם נתנו כל מיני לינקים.

בעיקרון, יש 3 אימונים בשבוע, שבין כל אימון לאימון יש יום מנוחה, ובין האימון האחרון של השבוע לאימון הראשון של השבוע הבא יש יומיים מנוחה. הכוונה בABA היא שבאימון הראשון של השבוע עושים את אימון A, יומיים אחרי זה את אימון B ויומיים אחרי זה את אימון A.

אם יש עוד משהו שלא מובן לך, שלא קשור באיך מבצעים כל תרגיל (זאת העבודה שלך לקרוא את הספר), אתה מוזמן לשאול או לבדוק אם יש תשובה בhttp://startingstrength.wikia.com/wiki/FAQ:The_Program. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה...
ועוד משהו בקטע של ההוספת משקלים מוסיפים כל אימון משקל ועושים נגיד סקוואט 50 קילו 5 חזרות 3 סטים ואז סקוואט 55 קילו לדוגמא עוד 3 סטים או רק את המשקל שהוספתי וזהו?

כי בלינק שהבאת לי רשום ככה
Squat
45 x 5 x 2
95 x 5 x 1
135 x 3 x 1
185 x 2 x 1
225 x 5 x 3 <--Work Sets

זה סטים אקרוס, אתה עושה את החימום שלך (שזה ה-4 שורות הראשונות של מה שהעתקת לכאן) ואז את ה-3 סטים של עבודה עם אותו משקל (ה-Work sets).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית