נק' מוניטין:
1,554
- 1,837
- 648
אגב הפרס שלי הוא מקסימום 60 קילו ל3 וגם את זה לא בטוח שיש לי כי האימון האחרון עשיתי 8×4 עם 42.5 בקושי. יש מצב שאם אתקדם בפרס הוא יקפיץ לי את הבנץ׳?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בצורה נכונה אני אצליח מקסימום 3 עם 60. כמה לדעתך אמור להיות הפרס שלי? בלי קשר הכתפיים שלי אף פעם לא היו החלק הכי חזק, יכול להיות כי גם אף פעם לא נתתי דגש לפרס כמו לבנץ׳. כמה היית מצפה שאלחץ מעל הראש עם הבנץ׳ הזה?קשה לי להאמין שהפרס שלך 60 קילו.
זה לא נשמע הגיוני בשיט
בצורה נכונה אני אצליח מקסימום 3 עם 60. כמה לדעתך אמור להיות הפרס שלי? בלי קשר הכתפיים שלי אף פעם לא היו החלק הכי חזק, יכול להיות כי גם אף פעם לא נתתי דגש לפרס כמו לבנץ׳. כמה היית מצפה שאלחץ מעל הראש עם הבנץ׳ הזה?
צריך באמת להתחיל לתת יותר עבודה לכתפיים. אגב איך התקדמת משם למה שיש לך עכשיו?כשהבנצ' שלי היה 140 לזוג, הפרס שלי היה 82.5 בערך ל2-3 חזרות,
צריך באמת להתחיל לתת יותר עבודה לכתפיים. אגב איך התקדמת משם למה שיש לך עכשיו?
מוכשר.לא מקבילים, ולא ואריאציות של פרס, פשוט פרס פעם בשבוע - פעמיים בשבוע (בשבועות עוקבים) והרבה עבודה על גב עליון
מוכשר.
סטים וחזרות? (הפרס)
יפה.
והנה שם הווריאציות של הפרס...
מאיזה עד איזה משקל עלית מהבנץ׳ 140×2 למה שאתה לוחץ היום? והבנתי נכון, אלה טוען שמה שקידם אותך בבנץ׳ זה בעיקר השיפור של הפרס?ווריאציות של הפרס אני חשבתי שאתה מתכוון לPush press, פרס בישיבה, פרס מאחורי הראש וכו, אם פרס עם אחיזה רחבה יותר הוא וואריאציה אז אני stand corrected
(למרות שזה משהו שהתחלתי בערך לפני חודש וקצת בשביל היפטרטרופיה ולא מה שהביא אותי עד הלום)
אני חושב גם שמשקל הגוף משחק תפקיד לא קטן בכלל
מאיזה עד איזה משקל עלית מהבנץ׳ 140×2 למה שאתה לוחץ היום? והבנתי נכון, אלה טוען שמה שקידם אותך בבנץ׳ זה בעיקר השיפור של הפרס?
בצורה נכונה אני אצליח מקסימום 3 עם 60. כמה לדעתך אמור להיות הפרס שלי? בלי קשר הכתפיים שלי אף פעם לא היו החלק הכי חזק, יכול להיות כי גם אף פעם לא נתתי דגש לפרס כמו לבנץ׳. כמה היית מצפה שאלחץ מעל הראש עם הבנץ׳ הזה?
בעבר לחצתי 115 סטריקט בלי לעבוד כמעט פרס.הפרס נורא רגיש לכמות הזמן והמאמץ שאתה משקיע בו. כדי להעלות אותו צריך להתאמן עליו כמו על תרגילי היסוד, ולהשקיע זמן ומאמץ בתרגילים תומכים כמו דיפס וכמו וריאציות של הפרס. כל הקטנה בנפח ובמשקלי העבודה מורידה אותו במהירות.
אני לא בטוח כמה (דהיינו באיזה יחס) הפרס והבנץ' משליכים זה על זה מבחינת משקל. להבנתי הקשר היותר חשוב ביניהם הוא שהפרס הכבד דרוש כגיבוי לבנץ' לצורך שמירה על מפרק הכתף.
הפרס שלי הוא מקסימום 60 קילו ל3
אתה לא בדיוק מתאמן טיפוסי. אני דיברתי על בני תמותה רגילים.בעבר לחצתי 115 סטריקט בלי לעבוד כמעט פרס.
סקוואט דדליפט ובנצ עם שני סטים של פרס בשבוע למיטב זכרוני (התאוששות של טקסס)
אני פשוט רואה נסיבתיותאתה לא בדיוק מתאמן טיפוסי. אני דיברתי על בני תמותה רגילים.
לי את האמת יש מקסימום 125 ל5 וזאת השערה. המקסימום שעשיתי זה היה 122.5×6 ומשם העלאה ל125 כבר גרמה לי לעשות רק 3 חזרות. דווקא בחזרות נמוכות הצלחתי להוסיף הרבה במשקל. התחלתי מ125×3 ואז כבר ב127.5 ירדתי לדאבלים ומשם הצלחתי רק דאבל בכל העלאה אבל להפתעתי משכתי את זה עד ל140×2 איכשהו ואפילו הייתי קרוב לסגור 142.5 לדאבל. אולי העצימות וחזרות נמוכות מאוד זה מה שהכי טוב לי להתקדמות. אבל 130 אני לא אסגור גם ל3 באותו היום שיש לי מספיק 140×2 אם אנסה. דבר מוזר מאוד.אני לא בטוח שיש לי 140 בנץ' לזוג (לא ניסיתי. יש לי 130 לחמישיות) והפרס שלי כרגע 95 ל-4... (וגם היה כמעט 5x5 עם 90) יש לך פרופורציה מוזרה (או אולי לי?)
תתחיל להשקיע בפרס וכל הכבוד על ה3 פלטות!