נק' מוניטין:
1,554
- 1,837
- 648
אגב הפרס שלי הוא מקסימום 60 קילו ל3 וגם את זה לא בטוח שיש לי כי האימון האחרון עשיתי 8×4 עם 42.5 בקושי. יש מצב שאם אתקדם בפרס הוא יקפיץ לי את הבנץ׳?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני דוגמא חיה לכך.הלו הלו, בנאדם עם פרס 60 לא אמור ללחוץ 3 פלטות ✋🛑✋
הכוונה הייתה על 80 קילו משקל גוף אבל גם חזרה ל-80 זה נכון 🤡
דעתי האישית, רוב האנשים פה עושים תוכניות כוח קלאסיות שנותנות דגש לפלג גוף תחתון כמו שצריך אבל זה מגיע לרוב על חשבון פלג גוף עליון והם טיפה שוכחים ממנו ולא מתקדמים/נתקעים בו (תסכל על הנפח שיש בתוכניות הכוח על רגליים לעומת חזה/כתפיים/גב), כשאנשים אחרים פה משקיעים בפלג גוף עליון יותר ומתקדמים בו כמו שצריך (אני רואה את זה דרך אגב על המון ליפטרים אצלי במכון שעוקפים אותי בסיבוב מבחינת רגליים אבל פלג גוף עליון לרוב מתחתיי...)איך אנשים פה כל כך חזקים בפרס היחס למשקל גוף? תנו לנו טיפים !! כמה זמן לקח לכם ומה הכי קידם אותכם
105 או 100 עדיין תומך בהשערה, פרס הוא פונקציה של משקל גוף, 100 קילו משקל גוף זה בהחלט מכובד ל95 לרבעייה (100 בודדת?) , ואדיר שקל 130 שלחץ 115, ואני 110 משקל גוף על לחיצת 105 +-
הנקודה האמיתית היא שהקורולציה היא פשוט לא עם הבנצ' פרס, אלא רובה פשוט פונקציה של משקל גוף
וזה אולי מסביר למה בנאדם שלא שוקל הרבה אבל עושה בנצ' 140 לזוג עדיין עושה פרס יחסית נמוך, וזה כנראה כי משקל הגוף שלו נמוך
האמת שזה אחד הדברים שלמדתי מאז שהתחלתי להרים. כמה התכניות כוח מבוססו. על פלג גוף תחתון(הגיוני בהתחשב בזה ש2/3 מפאוורליפטינג זה רגליים) גם בנץ פרס לא מביא את הכתפיים למקסימום. וגם חשוב מאוד לבודד את הכתף אמצעית והאחורית עם הרבה נפח אחרת הן מפגרות מאחורדעתי האישית, רוב האנשים פה עושים תוכניות כוח קלאסיות שנותנות דגש לפלג גוף תחתון כמו שצריך אבל זה מגיע לרוב על חשבון פלג גוף עליון והם טיפה שוכחים ממנו ולא מתקדמים/נתקעים בו (תסכל על הנפח שיש בתוכניות הכוח על רגליים לעומת חזה/כתפיים/גב), כשאנשים אחרים פה משקיעים בפלג גוף עליון יותר ומתקדמים בו כמו שצריך (אני רואה את זה דרך אגב על המון ליפטרים אצלי במכון שעוקפים אותי בסיבוב מבחינת רגליים אבל פלג גוף עליון לרוב מתחתיי...)
או שיכול להיות שמאוד קשה להשקיע גם בבנצ' גם בדד גם בסווקאט וגם בפרס ורוב האנשים בוחרים "לוותר" על הפרס