הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גבינות בחיטוב

תומר לוי

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
אהלן,
שמעתי כמה אנשים מדברים על החמוציות שבגבינות שפוגעת בתהליך החיטוב ושריפת השומן בגוף.
עכשיו ברור שמה שחשוב בחיטוב זה הערכים של שומן פחמימה חלבון, ולהיות במאזן שלילי כמובן. אבל כמו שלדוגמא בחיטוב אני אעדיף לצרוך שומן בלתי רווי על שומן טראנס או רווי, האן גם אעדיף לצרוך חלבונים מביצים או מטונה על פני חלבון מקוטג' 1% לדוגמא.
תודה רבה לעונים!

לשלב הכל
קוטג מעולה תתפנק חחח
אני אוכל כל יום קוטג 1% וביצים וטונה וחזה עוף פשוט הכל במסגרת הקלוריות וערכים סופיים.

לשלב הכל
קוטג מעולה תתפנק חחח
אני אוכל כל יום קוטג 1% וביצים וטונה וחזה עוף פשוט הכל במסגרת הקלוריות וערכים סופיים.

למה 1% ולא 5%?

אז יהיה לך שם עוד 4 גרם של שומן ב100 גרם, וכל עוד אתה סופר אין שום בעיה בשומן, וזה הופך לך את החוויה מגועל לארוחה טעימה.

סבל מיותר לגמרי

לא בגלל השומן בגלל הקלוריות
אני חוסך קצת בכל מקום ומפנה לי הרבה למשהו אחר.
גם אם זה הבדל של 50 קלוריות בכמה מוצרים זה הפרש של כמה מאות והטעם לא שונה לי...מוזר אבל מכפת לי טעים אז מרוויח מכל כיוון חחח

לא בגלל השומן בגלל הקלוריות
אני חוסך קצת בכל מקום ומפנה לי הרבה למשהו אחר.
גם אם זה הבדל של 50 קלוריות בכמה מוצרים זה הפרש של כמה מאות והטעם לא שונה לי...מוזר אבל מכפת לי טעים אז מרוויח מכל כיוון חחח

אם טעים לך אז מעולה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית