ולאד נותן 525 סקוואט (אחרי 510 בכניסה השניה)

Powerlifting Motivation

פסיכי לגמרי. מת לדעת כמה טוטאל סגר אחרי זה
יש לי 2 שאלות:
1. מה שיא העולם בסקוואט אם מישהו יודע.
2. מה התפקיד של הבנאדם שעומד מאחריו, אם המוט הזה נופל עליו לאחור הוא מרסק לו את הצורה.

יש לי 2 שאלות:
1. מה שיא העולם בסקוואט אם מישהו יודע.
2. מה התפקיד של הבנאדם שעומד מאחריו, אם המוט הזה נופל עליו לאחור הוא מרסק לו את הצורה.
1. נכון לעכשיו ברגע נתון זה, השיא עולם עומד על 525 ק''ג
2. בעקרון אם אתה נכשל בסקוואט אתה לא מפיל את המוט אחורה, ככה שהספוטרים כן יוכלו לעזור לך לקום בלי שאתה תפצע ובלי שאתה תפצע את הספוטרים.

1. נכון לעכשיו ברגע נתון זה, השיא עולם עומד על 525 ק''ג
2. בעקרון אם אתה נכשל בסקוואט אתה לא מפיל את המוט אחורה, ככה שהספוטרים כן יוכלו לעזור לך לקום בלי שאתה תפצע ובלי שאתה תפצע את הספוטרים.
אה וואו מרשים ביותר!!! יש ויכוחים שם בתגובות האם הוא ירד מספיק עמוק כדי שזה ייחשב. נראה שכן לא יודע למה הם אומרים שלא.
תודה רבה לך על התשובות אחי.

• פותח/ת השרשור
אה וואו מרשים ביותר!!! יש ויכוחים שם בתגובות האם הוא ירד מספיק עמוק כדי שזה ייחשב. נראה שכן לא יודע למה הם אומרים שלא.
תודה רבה לך על התשובות אחי.
נראה גבולי מהזוית הזאת, בכל מקרה גם שיא העולם הקודם היה שייך לו, והוא גם עשה 510 שלא השאיר ספק כניסה אחת קודם

אי שם מעמקי הרשתות הסוציאליות הרוסיות
1105 טוטאל של וולאד (מופיע תחת team world)
Vz1pZErua1w.jpg

אני תמיד אוהב לראות את הירידה האיטית הזאת שמתחלקת להרבה שלבים כאלה במשקלים כאלה.

לא מבין למה יש כזה הבדל גדול בין הסקוואט לדדליפט, במיוחד שהסקוואט אמור לתת לו שיפור בדדליפט.
אחיזה, רצועות ברכיים, בטן גדולה ורגליים עבות.
הוא משך 420 בלי רצועות ו450~ עם רצועות אחיזה אם אני לא טועה.

מוזר שאת ת'ור לא העבירו,
זה היה באותה פדרציה.
תור לא עומד רחב והוא עם מבנה גוף אחר, ראיתי זווית צד בסטורי של סריצב ביום התחרות ולפי הזיכרון שלי ה460 שלו היה פחות עמוק מאלחאזוב...

כל הזוויות האלה זה בעייתי (הזווית שהוא פרסם מהקהל עם בחור בסלפי היה נראה לדוגמא הרבה יותר עמוק) ואי אפשר לשים מצלמה בגובה אחיד בצד לכל האנשים, לדעתי צריך שבשיאי עולם השופטים יהיו עם מצלמות ראש כי הנקודת מבט שלהם היא היחידה שמשנה...

אולי צריך לשלב טכנולוגיה בשיפוט שתגדיר אם שברו מקביל או לא.
יש כבר מערכות כאלה לנושאים אחרים
זה יהיה קשה, בגלל שכולם בגובה אחר עם אורך שונה של רגליים. אבל אני מאמין שזה אפשרי, אולי תרים את הכפפה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית