עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת מערכת שמשמת רוכבי אופניים לכיוון.זה יהיה קשה, בגלל שכולם בגובה אחר עם אורך שונה של רגליים. אבל אני מאמין שזה אפשרי, אולי תרים את הכפפה.
אפשר להתווכח אם זה פרלל או ס"מ פחות וחוקי אבל "ממש גבוה"? ממש ממש לא מסכים.ממש גבוה
יאפ,לא חושב ששייקו היה השופט הראשי אצל ולאד
ראיתי את הסרטוניםאפשר להתווכח אם זה פרלל או ס"מ פחות וחוקי אבל "ממש גבוה"? ממש ממש לא מסכים.
בשורה אחת עם ריי ריי לדעתי. 525 עם מול 485 בלי... לא פשוט.ובכל מקרה הוא סקוואטר מס 1
ראיתי את הסרטונים
לא יודע מה יש להתווכח כאן.
זה נראה ממש גבוה, לא ברמה של ספק.
והאמת היא שזה לא עד כדי כך מהותי בעיניי. מניח שהוא יכל לרדת עם זה עוד, ובכל מקרה הוא סקוואטר מס 1
עד שוולאד לא יתחרה בלי רצועות, או עד שריי לא יתחרה עם רצועות, אז אני בדעה שיש ספק.ללא ספק
החלק העליוןשאלה לגבי הקריטריון של שבירת מקביל: האם החלק התחתון של הירך צריך לשבור מקביל? או שזה החלק העליון, אמצע הירך או משהו אחר? לאנשים עם רגליים ענקיות זה נראה שיש פה הבדל משמעותי.
אני מאמין שהתכוונת לזה, אבל חשוב לדייק שמדובר בקפל הירך עם הגוף(the crease of the hip). ולא החלק הכי עליון של הירך. זו אחת הסיבות שקשה לשפוט עומק אצל הליפטרים הגדולים, הרגליים שלהם עצומות ולעיתים קשה לראות את נקודת ההשוואה ביחס לברך.החלק העליון