הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט חיטוב צמחוני

may1805

משתמש מתחיל
38
1
נק' מוניטין:
1
38
1
היי שוב 😃
משקל 54
גובה 150
אני מנסה לבנות תפריט חיטוב ולא מצליחה להגיע לערכים של 100 גרם חלבון..
יוצא לי בסביבות 77 גרם חלבון 93 גרם פחמימה ו36 גרם שומן
איך אני מעלה עוד את החלבון בלי להעלות את הפחמימה?
*לא אוכלת דגים ובשר
*לא אוהבת אבקות חלבון
תודה!

טופו זה האופציה הטבעונית/צמחונית הכי טובה מבחינת היחס חלבון-פחמימה-שומן. אם את אוכלת ביצים אז זו אופציה מעולה. אפילו עם 100 גרם חלבון (לא חושב שאת צריכה כל כך הרבה גם ככה), זה יוצא לך 1096 קלוריות בסך הכל, זה נשמע מעט לגובה ומשקל שלך. לפי מה קבעת את המספר הזה? את עושה ממוצעים שבועיים של שקילות יומיות?

• פותח/ת השרשור
טופו זה האופציה הטבעונית/צמחונית הכי טובה מבחינת היחס חלבון-פחמימה-שומן. אם את אוכלת ביצים אז זו אופציה מעולה. אפילו עם 100 גרם חלבון (לא חושב שאת צריכה כל כך הרבה גם ככה), זה יוצא לך 1096 קלוריות בסך הכל, זה נשמע מעט לגובה ומשקל שלך. לפי מה קבעת את המספר הזה? את עושה ממוצעים שבועיים של שקילות יומיות?

תודה על התגובה
בעיקרון הrmr שלי זה 1400
לא כל יום יוצא לי להתאמן בגלל לוז צפוף אז תפריט של 1000 קל (כשלוקחים בחשבוו שאנחנו גם לא מדוייקים ב100%) יביא אותי לגרעון של 400 ונגיד ביום אימון 600
ואז זה ממוצע שבועי של גרעון של 500..
עוד לא עשיתי מעקבים אני רק בונה תפריט ראשוני עכשיו, השאלה כמה זה נורא שיש לי הרבה גרם פחמימה גפ בתפריט?

כמה זה נורא שיש לי הרבה גרם פחמימה גם בתפריט?

אין לך הרבה פחמימות. אין שום בעיה עם פחמימות, מה שחשוב זה מספיק חלבון ושמירה על גירעון. אני הייתי מוסיף עוד שומן דווקא אבל בחירה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית