הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחיטוב להישאר עם אותה תוכנית?(למבינים בלבד)

Guykamin

משתמש מתחיל
39
0
נק' מוניטין:
0
39
0
אני עושה תוכנית abc 5 פעמים בשבוע היא די עמוסה ומקדמת אותי טוב, אוכל טוב וישן טוב.
השאלה אם בחיטוב כדאי לי להישאר עם אותה תכנית למרות המאזן הקלורי השלילי? או לשנות לab או משהו...לא רוצה לאבד מסת שריר.

אין שום סיבה שלא.
בחיטוב עדיף לעבוד מספר חזרות גבוה יותר ובשום פנים ואופן לא לעבוד כח במיוחד בנפח של abc.
8 חזרות מינמום כמה שיותר היפוטרופיה

אם אתה מרגיש שקשה לך להתואשש פשוט תוריד במתינות סטים.
גם מעבר לab יכול להיות מעולה אבל אין סיבה לא לעשות abc.

אין שום סיבה שלא.
בחיטוב עדיף לעבוד מספר חזרות גבוה יותר ובשום פנים ואופן לא לעבוד כח במיוחד בנפח של abc.

הרבה אנשים פה משתמשים במדקאו לחיטוב , אתה טוען שהם מסכנים את עצמם ?
אשמח לדעת למה .

בגדול זה אפשרי. אתה כנראה בכל מקרה לא מתאמן ממש קרוב למקסימום שלך, ככה שגם אם הרף יורד בחיטוב, אתה כנראה בכל מקרה לא תגיע אליו.
רק תהיה זהיר ותשים לב לכאבים או חוסר התאוששות

אין שום סיבה שלא.

היפרטרופיה בחיטוב ?

abc תוכנית קשה וטובה למסה ,חרשתי אותה שנים,לדעתי תחליף בחיטוב כי עם תוכנית כזאת אתה תאבד מסה בחיטוב או שתוריד בכמויות לשיקולך

abc תוכנית קשה וטובה למסה ,חרשתי אותה שנים,לדעתי תחליף בחיטוב כי עם תוכנית כזאת אתה תאבד מסה בחיטוב או שתוריד בכמויות לשיקולך
ABC זה פיצול, לא תוכנית, זה יכול להיות כל תוכנית שתחשוב עליה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית