הקטע שהם משתמשים בדבק בשביל הקושי הזה, זה לא מגיע מהעור, ככה שהחגורה סתם קשה בלי סיבה. טיטאן ייתן לך בידיוק את אותה התמיכה בלי הקושי אקסטרהזה באמת הורג בהתחלה. אבל אחרי ש"שברת" אותו, אין עליו. והקושי שלו הוא האיכות שלו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הקטע שהם משתמשים בדבק בשביל הקושי הזה, זה לא מגיע מהעור, ככה שהחגורה סתם קשה בלי סיבה. טיטאן ייתן לך בידיוק את אותה התמיכה בלי הקושי אקסטרהזה באמת הורג בהתחלה. אבל אחרי ש"שברת" אותו, אין עליו. והקושי שלו הוא האיכות שלו.
כשאפגוש מי שמשתמש בטיטאן במידה שלי, אני אנסה. עוד לא פגשתי משתמש טיטאן בחדרי כושר שאני מסתובב.הקטע שהם משתמשים בדבק בשביל הקושי הזה, זה לא מגיע מהעור, ככה שהחגורה סתם קשה בלי סיבה. טיטאן ייתן לך בידיוק את אותה התמיכה בלי הקושי אקסטרה
החגורה הגיעה אליי לפני שבוע. אני אציין שהיא שווה את כל ה- 89 דולר כולל משלוח. החגורה פשוט מצויינת אני מרגיש שהיא באמת תומכת ולא כמו החגורת RDX שאפילו שלוקחים איתה נשימה עמוקה ומכווצים חזק את הבטן(מה שנקרא VALSALVA MANUVER) הרגשתי תמיכה ממש מינורית לעומת האינזר.איך אני יודע איזה חברות טובות ואיזה לא?
היא נשברה יחסית מהר ומרגישה עכשיו ממש נוח. חגורה מטורפתאני חושב שאינזר ממש לא קשיחה בטירוף. לא הייתי צריך לשבור אותה כמו את האקונומי שהזמנתי בזמנו מהאוס אוף פיין.
מצד שני אני חושב שהפיוניר ממש רכה ...
ככה או ככה הייתי ממליץ על - אינזר, פיוניר, SBD וטיטאן.
המון חגורות מיוצרות בפקיסטן או משהו ומתפרקות מאוד מהר.