הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חגורה של אינזר

זה באמת הורג בהתחלה. אבל אחרי ש"שברת" אותו, אין עליו. והקושי שלו הוא האיכות שלו.
הקטע שהם משתמשים בדבק בשביל הקושי הזה, זה לא מגיע מהעור, ככה שהחגורה סתם קשה בלי סיבה. טיטאן ייתן לך בידיוק את אותה התמיכה בלי הקושי אקסטרה

הקטע שהם משתמשים בדבק בשביל הקושי הזה, זה לא מגיע מהעור, ככה שהחגורה סתם קשה בלי סיבה. טיטאן ייתן לך בידיוק את אותה התמיכה בלי הקושי אקסטרה
כשאפגוש מי שמשתמש בטיטאן במידה שלי, אני אנסה. עוד לא פגשתי משתמש טיטאן בחדרי כושר שאני מסתובב.
כולם עובדים עם אינזר, או סתם זבל שעלה זול.

• פותח/ת השרשור
איך אני יודע איזה חברות טובות ואיזה לא?
החגורה הגיעה אליי לפני שבוע. אני אציין שהיא שווה את כל ה- 89 דולר כולל משלוח. החגורה פשוט מצויינת אני מרגיש שהיא באמת תומכת ולא כמו החגורת RDX שאפילו שלוקחים איתה נשימה עמוקה ומכווצים חזק את הבטן(מה שנקרא VALSALVA MANUVER) הרגשתי תמיכה ממש מינורית לעומת האינזר.

נערך לאחרונה:
אני חושב שאינזר ממש לא קשיחה בטירוף. לא הייתי צריך לשבור אותה כמו את האקונומי שהזמנתי בזמנו מהאוס אוף פיין.

מצד שני אני חושב שהפיוניר ממש רכה ...

ככה או ככה הייתי ממליץ על - אינזר, פיוניר, SBD וטיטאן.

המון חגורות מיוצרות בפקיסטן או משהו ומתפרקות מאוד מהר.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאינזר ממש לא קשיחה בטירוף. לא הייתי צריך לשבור אותה כמו את האקונומי שהזמנתי בזמנו מהאוס אוף פיין.

מצד שני אני חושב שהפיוניר ממש רכה ...

ככה או ככה הייתי ממליץ על - אינזר, פיוניר, SBD וטיטאן.

המון חגורות מיוצרות בפקיסטן או משהו ומתפרקות מאוד מהר.
היא נשברה יחסית מהר ומרגישה עכשיו ממש נוח. חגורה מטורפת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית