הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרגניל

liranstar

משתמש פעיל
492
100
נק' מוניטין:
88
492
100
השגתי פרגניל אבל בלי מים ובנזיל אלכוהול, רוקחים חופרים ולא משחררים בלי לדעת למה, מחר תחילת שבוע שני בסייקל , מתכנן לקחת זריקה שלמה של פרגניל פעם בשבועיים? או פעם בשבוע, האם זה אפשרי ואם יש פתרונות אחרים אשמח לשמוע תודה ? וסתם שאלה האם אני צריך מרשם לדברים הנלווים לפרגניל כמו המים והבנזיל ? תודה
סייקל של
טסט 500 מג 1-14
בולד 500 מג 1-12
טורינבול 1-5 30 מג
pct לפי הספר

עם אתה מהדרום מוזמן לבוא לקחת ממני מים בקטריוסטטים אני עד סוף שנה הבא לא נכנס לסייקל המים של hospira נלקח 5ml מתוך 30 אין לי מה לעשות עם זה . אני מאמין שלא עברתי על חוקי הפורום כי בעבר הצעתי למישהו מים בקטריוסטטים או פרגניל למסירה והכל עבר חלק עם עברתי על חןקי הפורום תמחקו תהודעה ואל תביאו לי באן מנסה לעזור רק

• פותח/ת השרשור
עם אתה מהדרום מוזמן לבוא לקחת ממני מים בקטריוסטטים אני עד סוף שנה הבא לא נכנס לסייקל המים של hospira נלקח 5ml מתוך 30 אין לי מה לעשות עם זה . אני מאמין שלא עברתי על חוקי הפורום כי בעבר הצעתי למישהו מים בקטריוסטטים או פרגניל למסירה והכל עבר חלק עם עברתי על חןקי הפורום תמחקו תהודעה ואל תביאו לי באן מנסה לעזור רק
הרצתי חיפוש עכשיו ב Ebay זה יקח לפחות חודש, אני חייב להתחיל עם זה , לא אכפת לי מאיפה אתה אני אבוא כי אני חייב את המים האלה אשמח אם הפורום יאשר את זה ואשלם לך את העלות אני מאוד מעריך את העזרה שלך, למי פונים בפורום כדי לשאול ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית