הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית SS

• פותח/ת השרשור dan2323
  • פורסם בתאריך

dan2323

משתמש מתחיל
186
2
נק' מוניטין:
2
186
2
משקל 80
גובה 1.75
גיל 23

כרגע אני בתקופה של מאזן קלורי חיובי ואני מעוניין בתוכנית SS אני בתקופה שרוצה להתחזק בכוח הפיזי ולפי מה שהבנתי שאי אפשר לעלות מסת שריר בתוכנית SS השאלה עד כמה זה נכון הרי אני מרים משקלים ומתחזק בכוח הפיזי ואוכל במאזן קלורי חיובי אז האמת פה האם אפשרי לעלות מסת שריר בכל זאת בתוכנית SS בנוסף לכוח הפיזי?

ועוד שאלה אני לקחתי את התוכנית היא בנויה ככה:

A:
SQUAT 3X5
BENCH PRESS 3X5
DEADLIFT 1X5
DIPS 2X8

B:
SQUAT 3X5
STANDING BARBELL PRESS 3X5
POWERCLEAN 5X3
PULLUPS 3X8

כמה שאלות בנוגע גם לתוכנית:

1.הגיוני שאין תרגילים מבודדים ורק מורכבים האם תהיה פרופורציה בין הגוף לידיים כי חוץ ממקבילים אין פה תרגיל ליד קידמית/אחורית?

2. יש תרגיל אחר שאפשר להחליף את Powerclean אני לא כל כך מעוניין בתרגיל הזה יש משהו חלופי לתרגיל?

בבנצ' והפרס מודבר לחזרות או חזרה? (בכל מקרה בזמן הגיוני לSS המספרים שנתת לא הגיונים ואם מדבר על זמן ארוך אז זה חתיכת בזבוז זמן רציני למי שרוצה הפירטרופיה (וגם כוח))
ואתה אומר לי שסיימת SS עם 200 קג דד?

יש לגדול בסמ ויש לגדול ב10
ל5 חזרות.
אתה מוזמן לבדוק בלוגים פה ולראות שזה לא בשמיים בכלל.
אף פעם לא אמרתי שעשיתי ss.

ל5 חזרות.
אתה מוזמן לבדוק בלוגים פה ולראות שזה לא בשמיים בכלל.
אף פעם לא אמרתי שעשיתי ss.
כן 200 דדליפט סיום SS אחרי 3-4 חודש אשמח שתראה לי את הלוגים
בכל מקרה חרטא בפיתה ואתה טיפש אם אתה חושב שאדם ממוצע מגיע ל200 קילו ל5 בחודשים בודדים

למה לא עשית?

כן 200 דדליפט סיום SS אחרי 3-4 חודש אשמח שתראה לי את הלוגים
בכל מקרה חרטא בפיתה ואתה טיפש אם אתה חושב שאדם ממוצע מגיע ל200 קילו ל5 בחודשים בודדים

למה לא עשית?
לא עשיתי ss כי יש לי 4 אימוני ריצה בשבוע.

לא עשיתי ss כי יש לי 4 אימוני ריצה בשבוע.
אוקיי התעלמת משאר הדברים שכתבתי בכל מקרה לא מגיעים בחודשים בודדים ל200 קילו דד ל5
גם אנשים לא מסיימים SS על 100 קילו בנצ' (לא קורה אלא אם הם עושים SS שנה ואז קצת פיספסו את המטרה של SS)

• פותח/ת השרשור
אוקיי התעלמת משאר הדברים שכתבתי בכל מקרה לא מגיעים בחודשים בודדים ל200 קילו דד ל5
גם אנשים לא מסיימים SS על 100 קילו בנצ' (לא קורה אלא אם הם עושים SS שנה ואז קצת פיספסו את המטרה של SS)

אז מה בסוף אומרים אי אפשר לעלות מסת שריר?

בבנצ' והפרס מודבר לחזרות או חזרה? (בכל מקרה בזמן הגיוני לSS המספרים שנתת לא הגיונים ואם מדבר על זמן ארוך אז זה חתיכת בזבוז זמן רציני למי שרוצה הפירטרופיה (וגם כוח))
ואתה אומר לי שסיימת SS עם 200 קג דד?

יש לגדול בסמ ויש לגדול ב10
אפשרי מאד לסיים את התוכנית עם קרוב ל 200 דדליפט אבל ופה האבל אם אתה עושה הכל אבל הכל כמו שצריך. לא מפספס אימון אחד אוכל וישן טוב והטכניקה בהתאם וכן הדדלפיט אמור להגיע למשקלים גבוהים מאד אבל עוד הפעם הכל תלוי בך.
בגלל שאתה מתחיל אתה תעלה מסת שריר מאד מהר אבל יעלה גם שומן וזה לא צריך לעניין אותך. אם אין לך השמנת יתר ואחוז שומן נורא גבוה אתה צריך לדאוג לעלות במשקל גוף והגוף יתאזן פרופורציונלית ככל שתעלה במשקלי עבודה ובמשקל גוף. ממליץ מאד לשמוע את זה:

תעשה FBW נורמלי של "בילדינג" תתחזק יותר בפלג גוף עליון בוודאות רגליים פחות (בוודאות אבל לא הרבה פחות) ולפחות תגדל כמו בן אדם

אפשרי מאד לסיים את התוכנית עם קרוב ל 200 דדליפט אבל ופה האבל אם אתה עושה הכל אבל הכל כמו שצריך. לא מפספס אימון אחד אוכל וישן טוב והטכניקה בהתאם וכן הדדלפיט אמור להגיע למשקלים גבוהים מאד אבל עוד הפעם הכל תלוי בך.

אשמח להכיר מישהו שסיים SS על דד 200 או קרוב (שלא נדבר על פלג גוף עליון והמספרים שהוא זרק פה)

תעשה FBW נורמלי של "בילדינג" תתחזק יותר בפלג גוף עליון בוודאות רגליים פחות (בוודאות אבל לא הרבה פחות) ולפחות תגדל כמו בן אדם

אשמח להכיר מישהו שסיים SS על דד 200 או קרוב (שלא נדבר על פלג גוף עליון והמספרים שהוא זרק פה)
+10-15 קג בשבוע לדדליפט למשך כמה חודשים. תעשה את החישוב

כשעשיתי SS סיימתי עם 175 דדליפט לרביעייה. לא כזה קרוב ל 200 אבל לא לגמרי רחוק. לגבי פלג גוף עליון, התחלתי את SS עם משקלים לא ממש של מתחיל (85 בנץ' ו45-50 פרס) וסיימתי עם 117.5 בנץ' ל 3 חמישיות ו 75 פרס, לחמישייה. וגדלתי די בפרופורציה בפלג גוף עליון ותחתון, אפילו -שים לב- גדלו לי הידיים. להגיד לא לצפות לטיפה של גדילה בתכנית זה מוגזם ולא נכון

+10-15 קג בשבוע לדדליפט למשך כמה חודשים. תעשה את החישוב

3 חודש בין 30 ל45 קילו אתה מתחיל SS ב155 קילו במקרה?

כשעשיתי SS סיימתי עם 175 דדליפט לרביעייה. לא כזה קרוב ל 200 אבל לא לגמרי רחוק. לגבי פלג גוף עליון, התחלתי את SS עם משקלים לא ממש של מתחיל (85 בנץ' ו45-50 פרס) וסיימתי עם 117.5 בנץ' ל 3 חמישיות ו 75 פרס, לחמישייה. וגדלתי די בפרופורציה בפלג גוף עליון ותחתון, אפילו -שים לב- גדלו לי הידיים. להגיד לא לצפות לטיפה של גדילה בתכנית זה מוגזם ולא נכון

כמה זמן היית בתוכנית הזו?

סיימתי עם 170 ל5. ולא עשיתי אותה כמו שצריך כי לא היה לי את הידע שיש לי היום.

פה בארץ זה פחות נפוץ כי החשיפה נמוכה יותר, אבל בארה"ב יש אנשים שגם מגיעים ליותר מ200 דדליפט לחמישיה, וגם ל180 סקוואט לחמישיות, כשהם עדיין בתקופת המתאמן המתחיל בתכנית SSNLP.

סיימתי עם 170 ל5. ולא עשיתי אותה כמו שצריך כי לא היה לי את הידע שיש לי היום.

פה בארץ זה פחות נפוץ כי החשיפה נמוכה יותר, אבל בארה"ב יש אנשים שגם מגיעים ליותר מ200 דדליפט לחמישיה, וגם ל180 סקוואט לחמישיות, כשהם עדיין בתקופת המתאמן המתחיל בתכנית SSNLP.
כמה זמן עשית אותה?והאם התאמנת לפני (כי זה נחמד שסיימת SS על 170 פחות נחמד שהתחלת אותה ב120 ועשית אותה חצי שנה)

ומה קושר חשיפה אם שמה מגיעים ל200 ו180 לחמישיות גם בארץ היו אמורים להגיע לכאלה מספרים
היחידים שיגיעו לכאלה מספרים זה אנשים שהתאמנו לפני או אם אתה עושה אותה שנה+ (שזה בזבוז זמן רציני במיוחד אם אתה מעוניין להגדיל מסת שריר)

3 חודש בין 30 ל45 קילו אתה מתחיל SS ב155 קילו במקרה?

כמה זמן היית בתוכנית הזו?
איך בדיוק הגעת לחישוב הזה? בתחילת התוכנית מומלץ להוסיף לדדליפט בין 5 ל7.5 קג באימון. נגיד 2 אימוני דדליפט בשבוע? זה יוצא 10 קג בשבוע. רק בחודשיים זה 80 קג.

איך בדיוק הגעת לחישוב הזה? בתחילת התוכנית מומלץ להוסיף לדדליפט בין 5 ל7.5 קג באימון. נגיד 2 אימוני דדליפט בשבוע? זה יוצא 10 קג בשבוע. רק בחודשיים זה 80 קג.
סבבה אז אתה טוען שב4 חודשים מגיעים ל200 קילו דדליפט טוב לדעת צריך לעדכן את כל המתאמנים אצלי במכון 8 חודש אני אמור להיות ב360 קילו כן?

סבבה אז אתה טוען שבחודשיים מגיעים ל200 קילו דדליפט טוב לדעת צריך לעדכן את כל המתאמנים אצלי במכון 4 חודש אני אמור להיות ב360 קילו כן?
אתה לא מכיר את ההתקדמות בתוכנית. בתחילת התוכנית מוסיפים כול אימון 5-7.5 קג. שנתקעים פעם ראשונה עושים ריסט קטן, ומקטינים את ההתקדמות. נגיד 2.5-5 קג לאימון. ככה ממשיכים.

אתה לא מכיר את ההתקדמות בתוכנית. בתחילת התוכנית מוסיפים כול אימון 5-7.5 קג. שנתקעים פעם ראשונה עושים ריסט קטן, ומקטינים את ההתקדמות. נגיד 2.5-5 קג לאימון. ככה ממשיכים.
חחח מכיר את ההתקדמות טוב מאוד אתה פשוט חושב שלפי משהו שקראת באינטרנט ולא מניסיון אישי או ידע
עדיין מחכה לראות פה את האנשים שעושים 200 דדליפט כפי שאמרת שיש (ביינתים קיבלו רק אחד כזה והוא עשה אתזה חצי שנה ועלה מ120 ל170 (לא משהו בכלל))
ואני בכללי אומר שאם אתה עושה את התוכנית חצי שנה או 9 חודש זה חצי שנה 9 חודש שלא עשית בילדינג והפסדת הרבה גודל

התחלתי מסביב ה60 קג, תוך בערך חצי שנה הגעתי ל170.

אתה כנראה לא מבין כל כך מה אתה אומר כשאתה אומר שאם משכת אותה הרבה זמן אז פספסת את המטרה. המרוויחים הכי גדולים מהתכנית הם אלו שיצליחו למשוך אותה כמה שיותר ולסחוט התקדמות. תביא לי משהו יותר טוב לקריירת אימונים מאשר למשוך 250 דדליפט לאחר שנה וכמה חודשים

ולמה בארה"ב התוצאות יותר טובות? כי רוב החומר על התכנית באנגלית, המאמנים נמצאים שם והרבה יותר קל להגיע אליהם ולקנות את הספרים מאשר בארץ.

התחלתי מסביב ה60 קג, תוך בערך חצי שנה הגעתי ל170.

אתה כנראה לא מבין כל כך מה אתה אומר כשאתה אומר שאם משכת אותה הרבה זמן אז פספסת את המטרה. המרוויחים הכי גדולים מהתכנית הם אלו שיצליחו למשוך אותה כמה שיותר ולסחוט התקדמות. תביא לי משהו יותר טוב לקריירת אימונים מאשר למשוך 250 דדליפט לאחר שנה וכמה חודשים

ולמה בארה"ב התוצאות יותר טובות? כי רוב החומר על התכנית באנגלית, המאמנים נמצאים שם והרבה יותר קל להגיע אליהם ולקנות את הספרים מאשר בארץ.

חחחחחחחחחח סבבה להגיע לאחר שנה וקצת ל250 דד

א. לא ענית לשאלה שלי האם התאמנת לפני או לא? כי אם דפקת 300 קילו סקוואט ופשוט לא עשית דד זה טיפה שונה
ב. גם יש הרבה דברים יותר טובים למתאמן שמעוניין להגיע בבודיבילדינג מאשר להרים 250 דד הזמן שיקח לו להגיע לזה לא שווה את התוצאות שהוא יקבל מבחינת גוף

אתה מוזמן להתחיל לקרוא בפורומים של SS ובקבוצות הפייסבוק. מבטיח לך שאני לא זורק מספרים סתם. מאמן טוב ביחד עם מתאמן טוב יכולים להגיע תוך שנה וקצת לחמש פלטות דדליפט וארבע פלטות סקוואט, וגם יותר.

ואם התאמנתי לפני? הייתי עושה שטויות, משקל גוף וכאלה, אימוני כח לא ממש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית