הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית SS

• פותח/ת השרשור dan2323
  • פורסם בתאריך

dan2323

משתמש מתחיל
186
2
נק' מוניטין:
2
186
2
משקל 80
גובה 1.75
גיל 23

כרגע אני בתקופה של מאזן קלורי חיובי ואני מעוניין בתוכנית SS אני בתקופה שרוצה להתחזק בכוח הפיזי ולפי מה שהבנתי שאי אפשר לעלות מסת שריר בתוכנית SS השאלה עד כמה זה נכון הרי אני מרים משקלים ומתחזק בכוח הפיזי ואוכל במאזן קלורי חיובי אז האמת פה האם אפשרי לעלות מסת שריר בכל זאת בתוכנית SS בנוסף לכוח הפיזי?

ועוד שאלה אני לקחתי את התוכנית היא בנויה ככה:

A:
SQUAT 3X5
BENCH PRESS 3X5
DEADLIFT 1X5
DIPS 2X8

B:
SQUAT 3X5
STANDING BARBELL PRESS 3X5
POWERCLEAN 5X3
PULLUPS 3X8

כמה שאלות בנוגע גם לתוכנית:

1.הגיוני שאין תרגילים מבודדים ורק מורכבים האם תהיה פרופורציה בין הגוף לידיים כי חוץ ממקבילים אין פה תרגיל ליד קידמית/אחורית?

2. יש תרגיל אחר שאפשר להחליף את Powerclean אני לא כל כך מעוניין בתרגיל הזה יש משהו חלופי לתרגיל?

אתה מוזמן להתחיל לקרוא בפורומים של SS ובקבוצות הפייסבוק. מבטיח לך שאני לא זורק מספרים סתם. מאמן טוב ביחד עם מתאמן טוב יכולים להגיע תוך שנה וקצת לחמש פלטות דדליפט וארבע פלטות סקוואט, וגם יותר.

ואם התאמנתי לפני? הייתי עושה שטויות, משקל גוף וכאלה, אימוני כח לא ממש.
התאמנת אז....

כן אתה חי בסדר שאנשים מגיעים ל200 קילו סקוואט ו250 דד אחרי שנה בחדר כושר אשמח שתמצא לי אחד בפורום הזה שהגיע להישגים האלו

נעזוב את זה שזה לא היה הוויכוח ההתחלתי הוויכוח היה האם זה יעיל לבילדינג וזה לא

התאמנת אז....

כן אתה חי בסדר שאנשים מגיעים ל200 קילו סקוואט ו250 דד אחרי שנה בחדר כושר אשמח שתמצא לי אחד בפורום הזה שהגיע להישגים האלו

נעזוב את זה שזה לא היה הוויכוח ההתחלתי הוויכוח היה האם זה יעיל לבילדינג וזה לא
אף אחד לא אמר שזה יעיל לבילדינג. אבל אתה אמרת שלא עולים אפילו גרם שריר בss.

אתה באמת חושב שאכפת לי אם אתה מאמין או לא? אם זה יעניין אותך מספיק אתה תכנס ותראה לבד.

המספרים האלה נראים לך מוגזמים כי בארץ אנשים פחות חשופים לאימוני כח פשוטים שעובדים ומתעסקים בעשרות תרגילים באימון. תנסה ותראה.

אתה באמת חושב שאכפת לי אם אתה מאמין או לא? אם זה יעניין אותך מספיק אתה תכנס ותראה לבד.

המספרים האלה נראים לך מוגזמים כי בארץ אנשים פחות חשופים לאימוני כח פשוטים שעובדים ומתעסקים בעשרות תרגילים באימון. תנסה ותראה.

חפשתי אין אחד בפורום הזה עם המספרים שנתת אתה זורק מספרים לאוויר בלי לדעת מה הם אומרים בכלל להגיע בשנה ל250 דד זה אולי אם אד קואן הבא יש לי במכון המון ליפטרים ושמתאמנים שנים והם נמצאים במספרים שנתת נעזוב את זה שהמספרים שאתה נותן פה הם 10-20 קילו משיאי ישראל ואני ארמוז לך ואומר ששיאני ישראל מתאמנים "קצת" יותר משנה

תמשיך לאמין לטרולים באינטרנט נראה לאן תגיע (ל250 דד אתה לא תגיע אחרי שנה זה אני יכול להבטיח)

אוקיי התעלמת משאר הדברים שכתבתי בכל מקרה לא מגיעים בחודשים בודדים ל200 קילו דד ל5
גם אנשים לא מסיימים SS על 100 קילו בנצ' (לא קורה אלא אם הם עושים SS שנה ואז קצת פיספסו את המטרה של SS)
אחי
התחלתי מסביב ה60 קג, תוך בערך חצי שנה הגעתי ל170.

אתה כנראה לא מבין כל כך מה אתה אומר כשאתה אומר שאם משכת אותה הרבה זמן אז פספסת את המטרה. המרוויחים הכי גדולים מהתכנית הם אלו שיצליחו למשוך אותה כמה שיותר ולסחוט התקדמות. תביא לי משהו יותר טוב לקריירת אימונים מאשר למשוך 250 דדליפט לאחר שנה וכמה חודשים

ולמה בארה"ב התוצאות יותר טובות? כי רוב החומר על התכנית באנגלית, המאמנים נמצאים שם והרבה יותר קל להגיע אליהם ולקנות את הספרים מאשר בארץ.
חחחחחחחחחחחחחחחח וואי זה ספאם רציני ,תקשיב לי טוב גם הבודיבילדרים הכי טובים שלוקחים הכי הרבה חומרים לא יגעו ל170 קילו בנצ בחצי שנה אימון ss חחח אחי אתה בהזיות או מה?

התוצאות בארה"ב יותר טובות כי שם החומרים יותר נפיצים ונגישים ,ובישראל זה חבורה של בטטות מפחדים להרמים כבד ומצפים לתוצאות של שוורצנגר.
במכון הישראלי אפילו לו 5% עושים דידליפט וסקוואט.

מדובר על דדליפט, לא על בנץ.

אני שמח שאתם מתלהבים מהמספרים. ההמלצה היחידה שלי אליכם היא להתחיל ללמוד קצת על אימוני כח ולא להתעסק בבידודים, חזה עליון, תחתון ואמצעי.

?
מדובר על דדליפט, לא על בנץ.

אני שמח שאתם מתלהבים מהמספרים. ההמלצה היחידה שלי אליכם היא להתחיל ללמוד קצת על אימוני כח ולא להתעסק בבידודים, חזה עליון, תחתון ואמצעי.

אתה נתת מספרים ש10 קילו משיאי ישראל בתור משקלים שכל מתאמן מגיע אליהם אחרי שנה של אימוני כוח נכונים
אולי החבר מלמעלה צודק ואתה ספאמר

אולי אני סתם.
שיאי ישראל זה לפי קטגוריות משקל. בשביל בחור ששוקל 100-110 קג למשוך 220-250 דדליפט זה לא בשמיים.

אולי אני סתם.
שיאי ישראל זה לפי קטגוריות משקל. בשביל בחור ששוקל 100-110 קג למשוך 220-250 דדליפט זה לא בשמיים.
רוב האנשים במשקל 100-110 הם שמנים מדובר על בן אדם ממוצע והממוצע זה לא 110 אלה יותר 70-80 וגם לבחור ששוקל 100 קילו 250 דד זה יפה שיא ישראל הוא 300 אם בשנה אחד אתה יכול להגיע ל250 קילו אז עוד שנה אמור לשבור את שיא ישראל
אשמח שתעדכן אותי מתי אתה הולך להתחרות

חחחחחחחחחח סבבה להגיע לאחר שנה וקצת ל250 דד

א. לא ענית לשאלה שלי האם התאמנת לפני או לא? כי אם דפקת 300 קילו סקוואט ופשוט לא עשית דד זה טיפה שונה
ב. גם יש הרבה דברים יותר טובים למתאמן שמעוניין להגיע בבודיבילדינג מאשר להרים 250 דד הזמן שיקח לו להגיע לזה לא שווה את התוצאות שהוא יקבל מבחינת גוף
תאמין לי שאתה תעדיף הרבה יותר להתחזק ולעלות משקל גוף ומשקלי עבודה מסתם לפמפם יד אחורית וקדמית או לעשות רח גבי בפולי עליון... הגוף שלך לא נועד בשביל לבודד מפרקים אלא להפך כל מפרק ומפרק פועל עם מפרק אחר בגוף וככה בעצם מתאפשרת תנועה והמורכבים אם אתה עושה אותם נכון ובטווח תנועה יעשו פלאים לכל הגוף ככל שהמשקל בהם יעלה והמשקל גוף שלך גם.
אתה מוזמן להתחיל לקרוא בפורומים של SS ובקבוצות הפייסבוק. מבטיח לך שאני לא זורק מספרים סתם. מאמן טוב ביחד עם מתאמן טוב יכולים להגיע תוך שנה וקצת לחמש פלטות דדליפט וארבע פלטות סקוואט, וגם יותר.

ואם התאמנתי לפני? הייתי עושה שטויות, משקל גוף וכאלה, אימוני כח לא ממש.
כל מילה בסלע. יכול להעיד על כך שהחברה שמריצים את ה NLP וחולבים אותה עד הסוף(ומה שאני למדתי כלקח זה שצריך לאכול המון כי 2300-2700 קלוריות זה לא מספיק) שוברים שיאים עוד כמתאמנים מתחילים.

תאמין לי שאתה תעדיף הרבה יותר להתחזק ולעלות משקל גוף ומשקלי עבודה מסתם לפמפם יד אחורית וקדמית או לעשות רח גבי בפולי עליון... הגוף שלך לא נועד בשביל לבודד מפרקים אלא להפך כל מפרק ומפרק פועל עם מפרק אחר בגוף וככה בעצם מתאפשרת תנועה והמורכבים אם אתה עושה אותם נכון ובטווח תנועה יעשו פלאים לכל הגוף ככל שהמשקל בהם יעלה והמשקל גוף שלך גם.

א. אני לא חושב שמקומך לקבוע מה בן אדם אחר יעדיף
ב. הגוף שלנו לא נועד בכלל להחזיק מסת שריר (ברמה של בילדינג או ליפטינג)
ג. בילדינג זה נטו מסת שריר לא מעניין מערכת העצבים או כל דבר אחר (כולל משקלים)
ד. יד קדמית אתה לא תקבל מלעשות מורכבים

אני לא קבעתי לאף אחד שום דבר. אני רק אמרתי לך את מה שנכון תעשה את מה שאתה אוהב אבל עוד משהו קטן יד קדמית/ אחורית/ קוביות בבטן הכל גדל כשהסקוואט , דדליפט, בנץ פרס, פרס ופאוורקלין גדלים בהתאם.

אני לא קבעתי לאף אחד שום דבר. אני רק אמרתי לך את מה שנכון תעשה את מה שאתה אוהב אבל עוד משהו קטן יד קדמית/ אחורית/ קוביות בבטן הכל גדל כשהסקוואט , דדליפט, בנץ פרס, פרס ופאוורקלין גדלים בהתאם.
upload_2019-1-4_21-6-46.png

ב. בגלל סטרואידים. מסת שריר ברמה של ליפטר טבעי זה מאוד הגיוני.
ג.אתה חושב שבאדיבלידרים לא עובדים כוח לפעמים? רק 15 חזרות כול העונה? אגב, גם לעשות כפיפות מרפקים עם 3 קילו מערב את מערכת העצבים. תנסה לדייק יותר בתשובות שלך כי אין ספורט שלא מערב את מערכת העצבים.
ד. השאלה באיזה גודל? אם אתה משפר את המתח שלך היד קדמית תגדל אם תרצה או לא. אתה צודק בזה שבשביל למקסם עלייה במסת שריר חייב להוסיף תרגילים מבודדים.

אין מה להתווכח. אני לא רוצה שתאמין לי למה שאני מספר, אני שולח אותך לבדוק בעצמך. כנס לפורום של startingstrength ותחפש את הלוגים של האנשים שם. כנס לקבוצות פייסבוק של starting strength ושל after your fahves ותראה סרטונים של אנשים שמרימים בין שנה לשנתיים עם מספרים של יותר מ200 קג בסקוואט ודדליפט, ויותר מ140 בנץ ו100 פרס.

אין מה להתווכח. אני לא רוצה שתאמין לי למה שאני מספר, אני שולח אותך לבדוק בעצמך. כנס לפורום של startingstrength ותחפש את הלוגים של האנשים שם. כנס לקבוצות פייסבוק של starting strength ושל after your fahves ותראה סרטונים של אנשים שמרימים בין שנה לשנתיים עם מספרים של יותר מ200 קג בסקוואט ודדליפט, ויותר מ140 בנץ ו100 פרס.
יש הבדל לא קטן בין שנה לשנתיים שנתיים בתוכניות כוח סקוואט קרוב ל200 ודד 200+ הגיוני פרס 100 פחות
אתם זורקים את המספרים האלו כאילו זה כלום שאלו מספרים של שיאני ישראל....... אתם באמת לא מבינים פה את הבעיה או שהבן אדם מוזרק ואין לך מה לקחת אותו כדוגמה או שהוא לא מתאמן כמו שהוא אומר

יש הבדל לא קטן בין שנה לשנתיים שנתיים בתוכניות כוח סקוואט קרוב ל200 ודד 200+ הגיוני פרס 100 פחות
אתם זורקים את המספרים האלו כאילו זה כלום שאלו מספרים של שיאני ישראל....... אתם באמת לא מבינים פה את הבעיה או שהבן אדם מוזרק ואין לך מה לקחת אותו כדוגמה או שהוא לא מתאמן כמו שהוא אומר
יש כאלו שלא חולבים עד הסוף את התוכנית בעודם מתאמנים מתחילים או מתאמנים מתחילים מתקדמים. זה יכול להיות מכמה סיבות או עקב חוסר יכולת/אי רצון להשקיע.. ומהר מאד חותכים לשלב המתאמן הבינוני ואז המשקלים שלהם מגיעים למספרים הנתונים הנ"ל. בספר Pracrical programing for strength training 3rd יש לוג של שחקן פוטבול שעשה את הNovice linear progression והגיע ל- 200 + דדליפט וסקוואט קרוב ל 180 פרס 80 ובנץ פרס 120 + .

או שאתה מבזבז את הזמן שלך במכון.
ולא, הם לא מוזרקים. הם גם ממש לא חטובים. פשוט חזקים.

הנה דוגמא אחת שאתה יכול לקרוא בעצמך: From Sick to 600 Pounds in 13 Months | Joksimovic and Moore

יש כאלו שלא חולבים עד הסוף את התוכנית בעודם מתאמנים מתחילים או מתאמנים מתחילים מתקדמים. זה יכול להיות מכמה סיבות או עקב חוסר יכולת/אי רצון להשקיע.. ומהר מאד חותכים לשלב המתאמן הבינוני ואז המשקלים שלהם מגיעים למספרים הנתונים הנ"ל. בספר Pracrical programing for strength training 3rd יש לוג של שחקן פוטבול שעשה את הNovice linear progression והגיע ל- 200 + דדליפט וסקוואט קרוב ל 180 פרס 80 ובנץ פרס 120 + .

אשמח רגע לעצור ולשמוע למה אתם לא עושים את התוכנית הזו ולא הגעתם למשקלים האלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית