הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פאניקה בפייסבוק: נוטרלה בינה מלאכותית שהחלה לדבר בשפה משלה

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
Facebook accidentally invents a new machine language | Daily Mail Online

terminator-meme.jpg

קצת ישן, אבל אנחנו מאוד רחוקים משם. נעשו באמת צעדים יפים בכיוון, אבל כרגע בתחום הראיה ןהשפה ילד בן 5 מנצח כל מחשב.

לא יודע למה רשמתה פאניקה, אבל אנחנו מאוד מאוד רחוקים משם.

• פותח/ת השרשור
לא יודע למה רשמתה פאניקה, אבל אנחנו מאוד מאוד רחוקים משם.
ציטטתי את הכותרת של המאמר מכלכליסט.
למה ישן? זה התפרסם לראשונה באמצע יולי.

יש התקדמות מאוד חזקה בתחום ה Machine Learning וה AI, לא הייתי קובע שילד בן 5 מנצח כל מחשב שעושה ניתוח נתונים לפי אלגוריתמים.

למה ישן? זה התפרסם לראשונה באמצע יולי.
בשבילי זה ישן, אני עובד בתחום 😃 חשבתי זה כתבה חדשה.

לא הייתי קובע שילד בן 5 מנצח כל מחשב שעושה ניתוח נתונים לפי אלגוריתמים
כמו שרשמתי בתחום הראייה והשפה, בתחום האלגוריתמיקה אז כן מחשב כיום מנצח את המומחים
Google's AlphaGo AI beats Lee Se-dol again to win Go series 4-1

עד לפני הניצחון הזה באקדמיה והתעשייה חשבו שיקח בערך עוד 10 שנים שמחשב יוכל לנצח, פה הם ניצחו 4-1 שזה היה מטורף.

הבעיה העיקרית בתחום זה שהמחשב שניצח ב GO יפסיד בדמקה. כלומר הבעיה שכיום המחשב לומד לעשות משהו אחד ספציפי.

ומה שהכי חשוב כיום להתפתחות ה AI זה דווקא הראייה והשפה, זה הדברים שבזכותם יתחילו להופיעה רובוטים שיוכלו לעזור בבית וכו'. הבעיה שזה כיום בעיות מאוד מאוד קשות.

כאשר לילד מפסיק 5-10 תמונות של מכונית להבין מה זה מכונית. למחשב צריך להביא אלפי תמונות. וגם אז הוא לא תמיד יוכל להבין שיש מכונית אם היא צולמה בזווית מוזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית