הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשבון בנק דיגיטלי

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך
אוי מעניין
רשמתי לעצמי, תודה לך

האמת שלא ראיתי שם השארה למתי יפתח הבנק, היה שם מצויין או שזו השארה שלך?

ההשערה היא לשנת 2021 אבל לך תדע אם זה באמת יקרה כי להקים תשתית מיחשוב של כזה ארגון זה משהו שלוקח כמה שנים.

מה גם שיש עדיין כמה דברים שעליהם המדינה ובנק ישראל צריכים להסכים עליהם עם הנהלת הבנק החדש.

הבנק הדיגיטלי נשמע מעולה.
אני לא זוכר מתי פעם אחרונה נכנסתי לסניף בנק שלי. כנראה לפני 4~ שנים שרציתי צ׳ק בנקאי כי קניתי רכב.

יש לי חשבונות עם 4 בנקים שונים פה (אם מחשיבים את אמריקן אקספרס כבנק) ואחד מהם רצה שאבוא פיזית לסניף להזדהות ולפתוח חשבון במקום, משהו שמאוד לא אהבתי כי זה מאוד מיושן ושאר המקומות עושים הכל און ליין. אני באמת מאמין שאין שום צורך לסניף בנק פיזי. הדבר היחידי אולי, זה כספומט, שיכול להיות מבנק אחר ולתת שירותים נוספים. להחזיק נדלן, נותני שירות וכו׳ וכו׳ - בזבוז כסף ענק.

אני באמת מאמין שאין שום צורך לסניף בנק פיזי. הדבר היחידי אולי, זה כספומט, שיכול להיות מבנק אחר ולתת שירותים נוספים. להחזיק נדלן, נותני שירות וכו׳ וכו׳ - בזבוז כסף ענק.

אין מה לעשות אחי, צריך גם לחשוב על אוכלוסיות אחרות שלא מסתדרות עם אפליקציות ומעדיפים טיפול אנושי מאשר פעולה דיגיטלית.

אין מה לעשות אחי, צריך גם לחשוב על אוכלוסיות אחרות שלא מסתדרות עם אפליקציות ומעדיפים טיפול אנושי מאשר פעולה דיגיטלית.

לא אמרתי ״צריך לסגור את כל הבנקים הפיזיים״.
אמרתי - אני (ספציפית אני) לא רואה צורך בבנקים פיזיים.

עם הזמן עוד כמה עשורים לא ישארו אנשים שלא יודעים להסתדר עם אפליקציות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית