חשבון חשמל מוגזם!

Mr. Lift

מושעה
616
222
נק' מוניטין:
345
616
222
יש פה מישהו שקיבל חשבון חשמל מוגזם במקרה? אני חיי עם החברה ומשום מה קיבלתי החודש חשבון חשמל מוגזם רצח... פאקינג 800 שח על מה לעזאזל? אנחנו רוב היום בעבודה וגם כשאנחנו בחופש, בקושי טלויזיה מדליקים. בחורף הכי גבוה שהגענו זה 250 שח! וזה בחורףף!!! כשמדליקים דוד, מייבש כביסה מזגן שעבד דיי הרבה. ובכללי הכל היה בסדר אבל פתאום הגיע חשבון חשמל מוגזם ולא מוצדק בעליל. למישהו יש ניסיון בזה? יש דרך לתקן תחרא הזה? יש טעם בכלל לנסות להתווכח נגד הגוף המחורבן והמושחת הזה?

תחפש בפייסבוק תראה שהיו לא מעט מקרים כאלה השנה. שמעתי על אנשים שניסו לדבר עם חברת החשמל ונתקלו בקיר מאחר והמונה מראה שזו אכן היתה הצריכה. יש שאומרים גם שמדובר בקריאת מונים אחרי שנים שחברת החשמל גבתה לפי ממוצע במקום לפי המספרים האמיתיים.
אני אישית גר במעונות וגם אצלנו במשך תקופה היו חשבונות חשמל די מנופחים (מ-50 לחודש קפץ ל-150+) ואמנם היה הרבה רעש אבל נראה שלא מזיז למישהו - ודווקא החשבון האחרון הפלא ופלא - 0 ש"ח. להסביר את זה אני לא יכול, אבל כנראה שבאמת היה משהו לא תקין בכל הסיפור.

לעשות משהו בדיעבד יהיה קשה מאוד, אלא אם כן אתה יכול להוכיח באיזשהי דרך שלא צרכת כל כך הרבה חשמל.

אבל מהיום כדי שתעקוב אחרי המונה שלך ותראה כמה בדיוק אתה צורך חודשית ואם זה מותאם למחיר חשבון שאתה מקבל.
אתה יכול גם לנסות לתעד את המונה כל חודש עם הוכחה שזה המונה שלך והתיעוד הוא בתאריך ובזמן המסויים וככה אם יגבו ממך יותר אתה תוכל לפנות אליהם ובמידה ולא יתנו לך מענה מספיק אתה יכול לתבוע בתביעות קטנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית