הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשק מיני נמוך בסייקל ראשון, אסטרדיול גבוהה

• פותח/ת השרשור Bigbug
  • פורסם בתאריך

Bigbug

משתמש מתחיל
33
7
נק' מוניטין:
7
33
7
התחלתי סייקל ראשון בתחילת דצמבר
500 טסט אנטט שבועי מחולק ל2 זריקות בשבוע.
רבע כדור ארומסין כל 3.5 ימים (התחלתי בגלל הרגשה מוזרה בפטמות).
בשבוע האחרון הרגשתי חשק מיני נמוך וקושי להגיע לזקפה, לפי הבדיקות דם הבנתי שהכל נראה תקין...
יכול להיות שזה משהו אחר?
אחוז שומן 16-18

עריכה:
קראתי בפורום והבנתי שהנורמה של האסטרדיול היא גג140 (משום מה באתרים של כללית וכד' לא מצאתי כלום)אז אני מניח שזה הגורם לחשק המיני הנמוך..
עכשיו בשביל להוריד אותו לנורמה אני אתחיל מלהעלות את הארומסין לחצי כדור כל 3.5 ימים (או שברמה כזו להעלות ישר לכדור שלם?), השאלות שלי כרגע הן לאיזה מינון להעלות את הארומסין, ואחרי כמה זמן לחזור שוב על בדיקות דם?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190109-164511.jpg
    Screenshot_20190109-164511.jpg
    KB 26.6 · צפיות: 284
  • Screenshot_20190109-164538.jpg
    Screenshot_20190109-164538.jpg
    KB 38.2 · צפיות: 245
נערך לאחרונה:
באיזה שבוע הכנסת את הרבע כדור ארומסין ?
ובאיזה שבוע התחלת להרגיש חשק מיני ירוד ?
והאסטרדיול צריך להיות הרבה פחות מ140 זה לא הגג .. גג אני חושב ש40 .. עדיף להיות פחות ולא לרדת מ12 😛 חס וחלילה

והאסטרדיול צריך להיות הרבה פחות מ140 זה לא הגג .. גג אני חושב ש40 .. עדיף להיות פחות ולא לרדת מ12 😛 חס וחלילה
באיזה מצבים האסטרודיל פוגע בתוצאות של הסייקל ?
ומה טווח הנורמה שצריך לשמור עליו במהלך הסייקל ?

ומה טווח הנורמה שצריך לשמור עליו במהלך הסייקל ?
מה הטווח אני אתן לחברים כאן שיותר מבינים ממני .. או שתבדוק עם רופא
באיזה מצבים האסטרודיל פוגע בתוצאות של הסייקל ?
כל מצב שיוצא מהטווח "עושה בעיות"
אני מנחש שהמצב שמתחת לטווח עושה בעיות גדולות יותר .

• פותח/ת השרשור

את הרבע כדור אחרי הזריקה השנייה (שבוע ראשון).
את הירידה בחשק לפני כשבועיים..

זה ממש מוזר מה שאתה אומר
אני על טסט 500 בולד 500 וטורינבול 30
ולא הרגשתי כלום עד עכשיו בסייקל
מבחינת פטמות
ואני בשבוע הרביעי
החשק ירד קצת בשבוע השלישי הוספתי פרווירון
וזה הסתדר
תנסה אולי
בטח פה לא ימליצו לך אבל לי זה עזר וזה גם נלחם באסטרדיול

• פותח/ת השרשור
אני אנסה להוסיף פרווירון, מסקירה קלה ראיתי שההמלצה היא שתי כדורים ביום בסייקלים כבדים יותר.
מאחר וזה כולה 500 בשבוע, להתחיל עם מינון מופחת של 1 ביום?
ארומסין העלתי בינתיים לחצי כדור eod, אני אעדכן בסוף השבוע אם יש שינוי בהרגשה.

אני אנסה להוסיף פרווירון, מסקירה קלה ראיתי שההמלצה היא שתי כדורים ביום בסייקלים כבדים יותר.
מאחר וזה כולה 500 בשבוע, להתחיל עם מינון מופחת של 1 ביום?
ארומסין העלתי בינתיים לחצי כדור eod, אני אעדכן בסוף השבוע אם יש שינוי בהרגשה.
קח 1 אחרי ארוחת בוקר אני לוקח 1 וזה הסתדר
אם לא יספיק לך למרות שאני מאמין שכן כי אני על 1000 וזה הסתדר אז
אפשר לקחת עוד 1 אחרי ארוחת ערב
זה בסך הכל 50 מ׳ג ביום אם זה 2
ו25 אם זה 1
אבל זה רעיל לכבד
ואין לו תופעות לוואי

metan oral-gonna be ok!!!📢
cycle ראשון אננטאט solo?
מי הוא המחבר?
כמובן שיש לך בעיות עם ליבידו, טיפסת על הנדנדה של enanthate

"נכון" לעשות סייקל ראשון
באוראליות במינון נמוך ביותר. לראות את התגובה של הגוף. אפילו במינונים קטנים יקבלו תוצאה טובה. מגע עם אסטרים ארוכים(Solo) הוא סיכון גבוה של ארומטיזציה ועוד בעיות. מומלץ להתחיל באסטרים קצרים הימנעות קפיצות הטסטוסטרון בדם.

נערך לאחרונה:
@Sashatlt אז אתה אומר 😲 מנסיון שעדיף סייקל ראשון ככה להתחיל עם אוראלים במינון נמוך ?! ..
ואם זריקות אז אסטרים קצרים ?!

@Sashatlt אז אתה אומר 😲 מנסיון שעדיף סייקל ראשון ככה להתחיל עם אוראלים במינון נמוך ?! ..
ואם זריקות אז אסטרים קצרים ?!
מנסיון כן! באופן אידיאלי להשתמש בפעילות androgic הנמוך ביותר ואת הפעילות אנבוליים ביותר

"נכון" לעשות סייקל ראשון
באוראליות במינון נמוך ביותר. לראות את התגובה של הגוף. אפילו במינונים קטנים יקבלו תוצאה טובה. מגע עם אסטרים ארוכים(Solo) הוא סיכון גבוה של ארומטיזציה ועוד בעיות. מומלץ להתחיל באסטרים קצרים הימנעות קפיצות הטסטוסטרון בדם.
אתה כל כל סוטר תעצמך חבר יקר... קפיצות טסטוסטרון תהיה באסטרים קצרים,לגבי אוראלים סולו יש לי תחוות דעת שלי ולא צריך להיות מושפע מי כל דילר שאומר לך איך לעשות וההפך סיכון לארמוטיזציה משתנה מי חומר לחומר לדוגמא "דיאנבול" שכולם כל כך אוהבים לדחוף סולו (טעות) אני לא חושב שטסט סולו יעשה בעיות כמו דיאנבול סולו או וינסטרול סולו. אני חושב שעדיף משהו מאוזן ומשהו מאוזן זה רק טסטוסטרון עם ממש החשק והרצון לאוראלים אז אפשר להוסיף טורינבול או דיאנבול במינון נמוך. רק תזכרו טוב טוב שדיאנבול נוטה מאוד לארמוטיזציה והוא משבית את תחושת הרעב (לפחות לי) המסה שהדיאנבול נתן לי התחילה לטפטף ממני ישר אחרי הPct

אתה כל כל סוטר תעצמך חבר יקר... קפיצות טסטוסטרון תהיה באסטרים קצרים,לגבי אוראלים סולו יש לי תחוות דעת שלי ולא צריך להיות מושפע מי כל דילר שאומר לך איך לעשות וההפך סיכון לארמוטיזציה משתנה מי חומר לחומר לדוגמא "דיאנבול" שכולם כל כך אוהבים לדחוף סולו (טעות) אני לא חושב שטסט סולו יעשה בעיות כמו דיאנבול סולו או וינסטרול סולו. אני חושב שעדיף משהו מאוזן ומשהו מאוזן זה רק טסטוסטרון עם ממש החשק והרצון לאוראלים אז אפשר להוסיף טורינבול או דיאנבול במינון נמוך. רק תזכרו טוב טוב שדיאנבול נוטה מאוד לארמוטיזציה והוא משבית את תחושת הרעב (לפחות לי) המסה שהדיאנבול נתן לי התחילה לטפטף ממני ישר אחרי הPct

חיים שלי.
אני ילד מבוגר מספיק כדי למיין את הנושא בכוחות עצמי.יש פשות חומרים אנדרוגנים(טסט) ויש חומרים שהם אנבוליים (דיאנבול, וינסטרול....)
חומרים אנבוליים גורמים לירידת הטסט האקסוגני(שלך).
אז אנחנו אוכלים את שניהם.

ללמוד ציוד כיתה א'📢

חיים שלי.
אני ילד מבוגר מספיק כדי למיין את הנושא בכוחות עצמי.יש פשות חומרים אנדרוגנים(טסט) ויש חומרים שהם אנבוליים (דיאנבול, וינסטרול....)
חומרים אנבוליים גורמים לירידת הטסט האקסוגני(שלך).
אז אנחנו אוכלים את שניהם.

ללמוד ציוד כיתה א'📢
לזה עוד לא נכנסו אתה צודק ב מאה 100 לגבי החומרים האנבולים שהם מורידים חשק מיני (משביט תציר) ולכן משבלים טסט (שגם הוא משביט את הציר כהוגן) ,אבל כרגע עשיתה סלט מהנושא,ממליץ לך בחום להפסיק להתנאשות וחיים שלי בנימה חברתית תקרא לחברה שלך כי מה שאתה מציג זה לא התנהגות של ילד גדול מגיע לך מוניטין על תשובה יפה אבל אני יוותר לתת לך אותו כי עניתה בזלול (לפחות לי מרגיש ככה) הדבר היפה בתשובה שלך ששילבת בין התנאשות לבין תשובה יפה בדיוק כמו טסטוסטרון מאוזן אנדרוגני/אנבולי 100 לטובת שניהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית