הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשק מיני נמוך בסייקל ראשון, אסטרדיול גבוהה

• פותח/ת השרשור Bigbug
  • פורסם בתאריך

Bigbug

משתמש מתחיל
33
7
נק' מוניטין:
7
33
7
התחלתי סייקל ראשון בתחילת דצמבר
500 טסט אנטט שבועי מחולק ל2 זריקות בשבוע.
רבע כדור ארומסין כל 3.5 ימים (התחלתי בגלל הרגשה מוזרה בפטמות).
בשבוע האחרון הרגשתי חשק מיני נמוך וקושי להגיע לזקפה, לפי הבדיקות דם הבנתי שהכל נראה תקין...
יכול להיות שזה משהו אחר?
אחוז שומן 16-18

עריכה:
קראתי בפורום והבנתי שהנורמה של האסטרדיול היא גג140 (משום מה באתרים של כללית וכד' לא מצאתי כלום)אז אני מניח שזה הגורם לחשק המיני הנמוך..
עכשיו בשביל להוריד אותו לנורמה אני אתחיל מלהעלות את הארומסין לחצי כדור כל 3.5 ימים (או שברמה כזו להעלות ישר לכדור שלם?), השאלות שלי כרגע הן לאיזה מינון להעלות את הארומסין, ואחרי כמה זמן לחזור שוב על בדיקות דם?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190109-164511.jpg
    Screenshot_20190109-164511.jpg
    KB 26.6 · צפיות: 284
  • Screenshot_20190109-164538.jpg
    Screenshot_20190109-164538.jpg
    KB 38.2 · צפיות: 245
נערך לאחרונה:
"נכון" לעשות סייקל ראשון
באוראליות במינון נמוך ביותר. לראות את התגובה של הגוף. אפילו במינונים קטנים יקבלו תוצאה טובה. מגע עם אסטרים ארוכים(Solo) הוא סיכון גבוה של ארומטיזציה ועוד בעיות. מומלץ להתחיל באסטרים קצרים הימנעות קפיצות הטסטוסטרון בדם.

זה מבוסס על משהו מלבד ניסיון...?

התחלתי סייקל ראשון בתחילת דצמבר
500 טסט אנטט שבועי מחולק ל2 זריקות בשבוע.
רבע כדור ארומסין כל 3.5 ימים (התחלתי בגלל הרגשה מוזרה בפטמות).
בשבוע האחרון הרגשתי חשק מיני נמוך וקושי להגיע לזקפה, לפי הבדיקות דם הבנתי שהכל נראה תקין...
יכול להיות שזה משהו אחר?
אחוז שומן 16-18

עריכה:
קראתי בפורום והבנתי שהנורמה של האסטרדיול היא גג140 (משום מה באתרים של כללית וכד' לא מצאתי כלום)אז אני מניח שזה הגורם לחשק המיני הנמוך..
עכשיו בשביל להוריד אותו לנורמה אני אתחיל מלהעלות את הארומסין לחצי כדור כל 3.5 ימים (או שברמה כזו להעלות ישר לכדור שלם?), השאלות שלי כרגע הן לאיזה מינון להעלות את הארומסין, ואחרי כמה זמן לחזור שוב על בדיקות דם?
יש חדש חבר ? האם הסתדר לך בעיות חשק מיני?

זה מבוסס על מידע כללי על הורמונים סטרואידים והשפעות שלהם על גוף האדם.
יש מחקרים כע מבוסס על מידע זה תרופות בסופו של דבר זה לא סתם כימיה "להגדיל שרירים" יש לזה מטרה

יש מחקרים כע מבוסס על מידע זה תרופות בסופו של דבר זה לא סתם כימיה "להגדיל שרירים" יש לזה מטרה
העלייה במסת שריר היא אחת מתופעות הלוואי של ההורמונים, כל ההורמונים הם מוצרים של תגובות כימיות. הורמונים מסונתזים הנכנסים לגוף מתנהגים באופן צפוי והפעולה שלהם מובנת לחלוטין. השאלה היחידה היא איכות וכמות החומר הפעיל. לדוגמה, טסטוסטרון או nandrolone-DECA) אינו רק כימיה להגדלת מסת שריר. זהו אנלוגיה סינתטית של ההורמון האנושי. ובמינון טיפולי עובד כתרופה לאוסטאופרוזיס.

סלח לי על העברית שלי

• פותח/ת השרשור
יש חדש חבר ? האם הסתדר לך בעיות חשק מיני?

האמת שלא יצא לי לבדוק, הזרקתי לרגל והתפתח לי זיהום ולא הגבתי טוב לאנטיביוטיקה, אז הייתה חגיגה.
שבוע הבא אני אחזור על הבדיקות דם ואעדכן.

העלייה במסת שריר היא אחת מתופעות הלוואי של ההורמונים, כל ההורמונים הם מוצרים של תגובות כימיות. הורמונים מסונתזים הנכנסים לגוף מתנהגים באופן צפוי והפעולה שלהם מובנת לחלוטין. השאלה היחידה היא איכות וכמות החומר הפעיל. לדוגמה, טסטוסטרון או nandrolone-DECA) אינו רק כימיה להגדלת מסת שריר. זהו אנלוגיה סינתטית של ההורמון האנושי. ובמינון טיפולי עובד כתרופה לאוסטאופרוזיס.

סלח לי על העברית שלי
תודה על המידע חבר

לוודא שהחומר מי מקור אמין וטוב של חברה מוכרת,לחטות טוב טוב תאזור ממליץ עם מגבון סטרילי לחיטוי,לוודא שהמזרק+המחט מגיעים בחפיסות סטריליות ולא 10 מזרקים בשקית קטנה או 50 מחטים בלי עטיפה סטרילית להקפיד על זה ניתן להשיג הכל בארץ זה הבסיס של הבסיס

• פותח/ת השרשור
לוודא שהחומר מי מקור אמין וטוב של חברה מוכרת,לחטות טוב טוב תאזור ממליץ עם מגבון סטרילי לחיטוי,לוודא שהמזרק+המחט מגיעים בחפיסות סטריליות ולא 10 מזרקים בשקית קטנה או 50 מחטים בלי עטיפה סטרילית להקפיד על זה ניתן להשיג הכל בארץ זה הבסיס של הבסיס
זה מה שעשיתי..., זו הייתה זריקה 8 מאותו ויאל ככה שזה לא החומר, קניתי הכל סטירילי מחנות בחולון (קלים פלוס).
המקום היחיד שיכולתי לפשל בו זה בחיטוי של הרגל, או שנגעתי עם היד בקצה של המזרק (לא המחט) כשפתחתי את הפלסטיק שלו.

זה מה שעשיתי..., זו הייתה זריקה 8 מאותו ויאל ככה שזה לא החומר, קניתי הכל סטירילי מחנות בחולון (קלים פלוס).
המקום היחיד שיכולתי לפשל בו זה בחיטוי של הרגל, או שנגעתי עם היד בקצה של המזרק (לא המחט) כשפתחתי את הפלסטיק שלו.
אתה במקרה לא נותן תחומר בשירותים? או במקום לא נקי? יש פה פאשלה של אחד מהפרמטרים כי סתם זיהום כעקרון לא צריך לבוא

• פותח/ת השרשור
באיחור אופנתי, מצב עדכון.
חזרתי על הבדיקה אחרי שסיימתי להיות חולה בכל דבר אפשרי, הרמה ירדה לקצת פחות מחצי עם 2 כדורי ארומזין בשבוע כל 3.5 ימים...
מבחינת חשק, חזר, אבל גם הוספתי כדור פרווירון כל יום, אז אחד משניהם עשה את העבודה.

@Navira
פיספסתי את ההודעה האחרונה שלך...
לא, לא שם בשירותים, בדרך כלל בחדר שינה על המיטה, שאומנם הוא לא חדר סטרילי, אבל הוא נקי, יחסית.
מבחינת חומר, אני משתמש בזה של גנקס (אריזה צהובה/שחורה),ואני מכיר עוד 5 אנשים שמתשמשים בו, גם מאותו הדילר ללא בעיות, ואחד מהם רגיש בטירוף, אז כנראה שזה לא החומר אלא פאשלה שלי.

שאלה נוספת, מבחינת הpct, האם אני ממשיך עם הפרווירון,ארומזין גם ב3 שבועות שאני מחכה שהטסט ייצא מהדם עד הpct או שאני מפסיק לגמרי מהכל?
וגם, לא השתמשתי בפריגניל בסייקל עצמו, איך אני משלב אותו בpct?

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190225-171728.jpg
    Screenshot_20190225-171728.jpg
    KB 73.1 · צפיות: 63
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית