הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני חושב שהמכון גורם לי להיות חולה/מחליש את מערכת החיסון

לא עברתי על כל הדיון אבל אופציה נוספת זה אימון יתר. שאתה מתאמן יותר מדי / קשה מדי לאורך זמן בלי הפסקה / דילואד - אפשר בהחלט לחטוף צינון חום וכו׳.

זה נכון במידה מסוימת, אבל זו לא הסיבה שאנשים שהולכים 1-3 פעמים בשבוע לחד"כ נהיים חולים כשהם הולכים לחדר כושר ועושים מכונות. פשוט בארץ נהוג להסתובב כשאתה חולה ולהדביק כמה שיותר אנשים.

איך המיסים בברלין? מה מדרגות המס שמה?

כמו שיבגני כתב - אני גר בארה"ב, לא בברלין.
המיסים איפה שאני גר (סן דייגו, קליפורניה) גבוהים יחסית לשאר ארה"ב אבל עדיין לא ברמה של הארץ כמובן. בנוסף, אתה לא צריך לשלם כל חודש ביטוח לאומי ודמי בריאות וחלק מהדברים ממש זולים אז יוצא שנשאר לך הרבה יותר מהברוטו (ובנוסף מרוויחים יותר ועובדים פחות).

שלא תטעה לחשוב שהחיים כאן מושלמים לעומת הארץ - זה לא שחור ולבן.

זה נכון במידה מסוימת, אבל זו לא הסיבה שאנשים שהולכים 1-3 פעמים בשבוע לחד"כ נהיים חולים כשהם הולכים לחדר כושר ועושים מכונות. פשוט בארץ נהוג להסתובב כשאתה חולה ולהדביק כמה שיותר אנשים.

המיסים איפה שאני גר (סן דייגו, קליפורניה) גבוהים יחסית לשאר ארה"ב אבל עדיין לא ברמה של הארץ כמובן. בנוסף, אתה לא צריך לשלם כל חודש ביטוח לאומי ודמי בריאות וחלק מהדברים ממש זולים אז יוצא שנשאר לך הרבה יותר מהברוטו (ובנוסף מרוויחים יותר ועובדים פחות).

אז מה החסרונות ?
האם עשית רילוקיישן קבוע?
אני לומד מדעי המחשב, האם יש דרך להגיע למצב שעובדים בארה"ב ? גם אם רק תקופה ?

ביטוח לאומי זה חתיכת עקיצה
ואני יודע שזה לא שחור או לבן עכשיו ראיתי גם שגם מדרגותו המס בשכר גבוה הרבה יותר נמוכות 10%+ יותר נמוך בגדול נשמע שאם יש כסף עדיף בהרבה לחיות בארהב אם אין אז בארץ

אז מה החסרונות ?
האם עשית רילוקיישן קבוע?
אני לומד מדעי המחשב, האם יש דרך להגיע למצב שעובדים בארה"ב ? גם אם רק תקופה ?

זה כבר נושא לשרשור חדש באוף טופיק, נראה לי שהספמתי מספיק בשרשור הזה 😃

ביטוח לאומי זה חתיכת עקיצה
ואני יודע שזה לא שחור או לבן עכשיו ראיתי גם שגם מדרגותו המס בשכר גבוה הרבה יותר נמוכות 10%+ יותר נמוך בגדול נשמע שאם יש כסף עדיף בהרבה לחיות בארהב אם אין אז בארץ

בארץ הרבה יותר טוב להיות מובטל - אין שמץ של ספק אפילו. אם שני בני הזוג לא עובדים תקופה ממושכת או מטעמים דתיים ואין להם חסכונות זה ממש בעיה כאן.

• פותח/ת השרשור
אני מניח שגוגל מנתח טוב טוב את המידע שיש לו עליי ופתאום משום מקום קיבלתי את ההצעה לראות את הסרטון הזה ביוטיוב(תתחילו מ-1:00):

אני מניח ש @incin צדק בלי קשר לארץ או לחול....

מקלות atp זה כלי ממש-ממש לא אידיאלי ליישום הזה, והקריאות האלה ("מעל 100") לא נראות רציניות - המדידה היא איכותית יותר מאשר כמותית. אבל ברור שמקום שיש לו מודעות לנושא, שלטי הסבר, והקפדה על אכיפה של נקיון, מגבונים וכו', הוא מקום שיהיה יותר בטוח להתאמן בו לאורך זמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית