הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קצת חולה-לתת אימון?

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך

zuko

משתמש פעיל
646
8
נק' מוניטין:
42
646
8
שלום חבר'ה,
טוב ככה יום שישי בערב היה חום 38.5 וכאבי גרון ,קמתי ביום שישי עם קצת כאב גרון הפצצתי באימון ss עליתי המשקל והכול,ובשישי בערב נפל אליי חום וחולשה,נחתי יומיים (זה יצא בדיוק בלי שאני יפספס אימון) אכלתי הרבה שוארמה בימים האלא וקצת שייק חלבון ואומגה(לא היה היותר מדי תאבון),והנה הגיע לו היום (שני) אני מרגיש בסדר אין חולשות קצת נזלת+קצת חום 37,אבל אני מרגיש שאני יכול
(ומאוד רוצה ) להתאמן,מה אומרים לתת אימון?,לעלות משקל (ss) או להוריד קצת? אגב היום אכלתי כבר הרבה אוכל.

• פותח/ת השרשור
הגוף שלך חלש והוא צריך מנוחה, אימונים רק יחמירו את המחלה (מניסיון), תנוח.
חשבתי על זה מה גם החום עולה בלילה אין ספק שאני לא 100 בריא כרגע,אבל מרגיש שיכול לתת אימון,אני ינסה

לדעתי אל תתאמן, אבל תלוי במצב שלך.
כשהייתי חולה (ועדיין לא ידעתי שאני עם חום) הלכתי להתאמן ובסוף האימון הייתה לי סחרחורת עצבנית הרגשתיש אני נופל

• פותח/ת השרשור
לדעתי אל תתאמן, אבל תלוי במצב שלך.
כשהייתי חולה (ועדיין לא ידעתי שאני עם חום) הלכתי להתאמן ובסוף האימון הייתה לי סחרחורת עצבנית הרגשתיש אני נופל
קרה לי בסוף האימון ביום שישי (כשרק התחיל הוירוס),בערב אם לא יעלה החום מעל 37 אני יתאמן ,יעדכן אם שרדתי;)

תשאר בבית אתה רוצה להדביק את כל המכון ?
אם היית מדביק אותי במכון, הייתי די כועס שאתה דופק לי שבוע אימונים

תשאר בבית אתה רוצה להדביק את כל המכון ?
אם היית מדביק אותי במכון, הייתי די כועס שאתה דופק לי שבוע אימונים

זה מה שאמרתי לאלכס שבוע שעבר שהייתי חולה, אבל הוא פקד עלי לבוא להתאמן.
שזה בעצם צדק פואטי, כי נדבקתי בהתקררות במכון.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן בבית(יש לי הכול ככולל הכול 😃 )

---------- התגובה התווספה ב 19:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:20 ----------

לא היה חום התאמנתי,אימון סבבה הצלחתי לעלות משקלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית