הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי שנתיים על חומרים

• פותח/ת השרשור gal498
  • פורסם בתאריך

gal498

משתמש מתחיל
204
32
נק' מוניטין:
45
204
32
שלום לכולם אתן קצת רקע על עצמי אני בן 23 הייתי שנתיים רצוף על חומרים בלאסט אנד קרוז בסייקל שכלל בתוכו טרן בחצי שנה האחרונה ניסיתי להתאושש אחרי פיסיטי שלא צלח כמובן שהטסט היה נמוך וההרגשה הייתה זוועתית ברמה שלא יכלתי לתפקד יותר וכמובן כל צופעות הלוואי הידועות שלא יכלתי חוצר לסבול אותן ברמה שהשפיעה לי על התפקוד בעבודה ועל יכולת הריכוז שלי לכן החלטתי כרגע ללכת על trt לבד וזה לא מצב אידיאלי בטח לא משהו שאני רוצה להמשיך איתו.
חייב לציין שאני מבין את ההשלכות ומן הסתם יודע שעשיתי טעות אז אני לא מלפש הטפות אלא עזרה אז אם יש לכם המלצה לאנדוקרינולוג פרטי שיכול באמת לעזור לי ולשקם אותי אני יותר מאשמח אני כבר מיואש

נערך לאחרונה:
יש לי האמת במקרר 2 חבילות של פרגניל
הבעיה להשיג עכשיו מיפ בקטריוסטטים
עזוב אם תצטרך HCG פרגניל כבר תקבל חינם מהקופה מים בקטריוסטטים והאחות תראה לך איך עושים הכל וחאן מזריקים .
🤩 בהצלחה

טוב מסתבר שצדקת, מרגיש כרגע שאני ב״צניחה חופשית״ ומהירה מאוד למטה.
פשוט כל התסימנים חזרו בחודש האחרון אחרי תקופה טובה. כרגע אפס חשק מיני אפס תחושה באיבר
מיואש כבר..
האם כל החיים אצטרך להיות על סייקלים של כלומיד+טמוקסי אחת לכמה חודשים?
מה האפשרויות שעומדות בפניי?

אני חושב שדברנו על כל האופציות בפוסטים שלך. טיפול עצמי בUG יהיה זמין אבל יקר וספק לגבי איכות. טיפול דרך קופת חולים יהיה זול אבל יקח המון זמן בהמתנה לתור לרופא מומחה כזה או אחר, שרוב הסיכויים עם ערכים שלך ישלח אותך עם סטירה הביתה.

אני חושב שדברנו על כל האופציות בפוסטים שלך. טיפול עצמי בUG יהיה זמין אבל יקר וספק לגבי איכות. טיפול דרך קופת חולים יהיה זול אבל יקח המון זמן בהמתנה לתור לרופא מומחה כזה או אחר, שרוב הסיכויים עם ערכים שלך ישלח אותך עם סטירה הביתה.

אין לי בעיה עם UG אבל אם אני הולך לכיוון הזה :
1. איך אני לא מסרס את עצמי סופית ושומר על אופציה עתידית לילדים?
2. איך אני שומר על עצמי מבחינת צמיגיות הדפ וכל הדברים האלה?

אין לי בעיה עם UG אבל אם אני הולך לכיוון הזה :
1. איך אני לא מסרס את עצמי סופית ושומר על אופציה עתידית לילדים?
2. איך אני שומר על עצמי מבחינת צמיגיות הדפ וכל הדברים האלה?
רציתי להתחשב בבקשתך בפתיחת האשכול ולא להטיף אבל ההתעקשות שלך להמשיך ללכת עם הראש בקיר לא מותירה לי ברירה
יש לך בעיה קשה בדרך ולא רק בסייקל שבחרת לבצע גם עכשיו בטיפול בבעיה!
במקום ללכת לרופא לספר את האמת (כן..לא הזרקת הירואין) ולבקש הפניה לאנדוקרינולוג!! אתה מבקש מרופא משפחה הפניה לבדיקות לצורך קבלת ייעוץ מאנונימיים בפורום סטרואידים שאין לך מושג מי הם ומה הם באמת יודעים.
אפשר להשתקם מבלאסט אנד קרוז כשלך!
רק שהדרך שאתה בוחר בה..רק עלולה לסבך אותך יותר.
לא צריך להיות גאון כדי להגיד לך שעם טסט במינון trt החיים שלך יהיו רעים פחות אבל טסט לא מרפא היפוגונדיזם!
ומה בדיוק מחכה לך בשוק הug??? כבר אמרו לך פה שפרגניל של בית מרקחת כמעט ואין להשיג כרגע וזה שמגיע במעטפות בדואר שווה לתחת!
אם עשית בpct שלך שימוש בכזה אין לך סיבה להיות מופתע שלא הצליח.
אז אם אתה רוצה באמת לתת לגוף שלך את הזמן והצאנס לצאת מזה (חצי שנה אחרי סייקל כזה טבעי שיהיו בעיות) אז שנה גישה..גש לאיש מקצוע..ספר לן שעשית שימוש באנבולים ותן לו את האפשרות לעזור לך!
לא בטוח שיצליח ב100% אבל גם כשאדם עובר ניתוח אורטופדי או אחר לא מבטיחים לו 100% הצלחה!
אם הוא לא יצליח תמיד תוכל לחפש את הפתרונות האחרים...וזה לא סוף העולם, יש אנשים במצב גרוע משלך שלא צרכו סטרואידים מעולם.

נערך לאחרונה:
רציתי להתחשב בבקשתך בפתיחת האשכול ולא להטיף אבל ההתעקשות שלך להמשיך ללכת עם הראש בקיר לא מותירה לי ברירה
יש לך בעיה קשה בדרך ולא רק בסייקל שבחרת לבצע גם עכשיו בטיפול בבעיה!
במקום ללכת לרופא לספר את האמת (כן..לא הזרקת הירואין) ולבקש הפניה לאנדוקרינולוג!! אתה מבקש מרופא משפחה הפניה לבדיקות לצורך קבלת ייעוץ מאנונימיים בפורום סטרואידים שאין לך מושג מי הם ומה הם באמת יודעים.
אפשר להשתקם מבלאסט אנד קרוז כשלך!
רק שהדרך שאתה בוחר בה..רק עלולה לסבך אותך יותר.
לא צריך להיות גאון כדי להגיד לך שעם טסט במינון trt החיים שלך יהיו רעים פחות אבל טסט לא מרפא היפוגונדיזם!
ומה בדיוק מחכה לך בשוק הug??? כבר אמרו לך פה שפרגניל של בית מרקחת כמעט ואין להשיג כרגע וזה שמגיע במעטפות בדואר שווה לתחת!
אם עשית בpct שלך שימוש בכזה אין לך סיבה להיות מופתע שלא הצליח.
אז אם אתה רוצה באמת לתת לגוף שלך את הזמן והצאנס לצאת מזה (חצי שנה אחרי סייקל כזה טבעי שיהיו בעיות) אז שנה גישה..גש לאיש מקצוע..ספר לן שעשית שימוש באנבולים ותן לו את האפשרות לעזור לך!
לא יצליח ב100% אבל גם כשאדם עובר ניתוח אורטופדי או אחר לא מבטיחים לו 100% הצלחה!
אם הוא לא יצליח תמיד תוכל לחפש את הפתרונות האחרים...וזה לא סוף העולם, יש אנשים במצב גרוע משלך שלא צרכו סטרואידים מעולם.

מניח שאם אתה רושם את מה שרשמת לא קראת את הכל.
הייתי אצל אנדוקרינולוגית סיפרתי לה הכל והיא נפנפה אותי.
אני אחרי שנתיים מאז שהפסקתי הכל ואני עדיין מרגיש תסמינים של טסט נמוך הייתי אצל כמה רופאים בקשתי המון פעמים בדיקות כנראה שבגלל שהתוצאות לא ברצפה לא מתייחסים אליי ברצינות ומציעים לי טיפולים פסיכלוגיים בגג

שלום לכולם אתן קצת רקע על עצמי אני בן 23 הייתי שנתיים רצוף על חומרים בלאסט אנד קרוז בסייקל שכלל בתוכו טרן בחצי שנה האחרונה ניסיתי להתאושש אחרי פיסיטי שלא צלח כמובן שהטסט היה נמוך וההרגשה הייתה זוועתית ברמה שלא יכלתי לתפקד יותר וכמובן כל צופעות הלוואי הידועות שלא יכלתי חוצר לסבול אותן ברמה שהשפיעה לי על התפקוד בעבודה ועל יכולת הריכוז שלי לכן החלטתי כרגע ללכת על trt לבד וזה לא מצב אידיאלי בטח לא משהו שאני רוצה להמשיך איתו.
חייב לציין שאני מבין את ההשלכות ומן הסתם יודע שעשיתי טעות אז אני לא מלפש הטפות אלא עזרה אז אם יש לכם המלצה לאנדוקרינולוג פרטי שיכול באמת לעזור לי ולשקם אותי אני יותר מאשמח אני כבר מיואש
לא קראתי הכל..זה אשכול ארוך מאוד שהקפצת
אבל עברתי עכשיו על חלק וראיתי התייעצויות שלך עם אנונימים לגבי תרופות ug..ועוד כל מיני דברים מוזרים שמצביעים על התנהלות לא נכונה שלך.

חשוב שתבין..במצבך רק אנדו יכול לעזור.(אלא אם כן אתה מעדיף פתרונות מבוססי bro-science)

לגבי מה שכתבת שנבדקת על trt זה הזוי עד לא ברור..
או שלא הובנת נכון על ידי הרופאה או שאני לא יודע..
אם למשל היית יוצא אחרי חודשיים או יותר מהזריקה האחרונה על טסט בנורמה ולמרות זאת היית טוען שאתה מרגיש בדאון אז אין לזה קשר להיפוגונדיזם
באופן כללי..מניח שאתה מבין שאי אפשר להשוות את ההיי שאתה נמצא בו בסייקל למצב שהיית רגיל אליו לפני
לגוף יש זיכרון קצר והסייקל שלך היה ארוך וחזק
אין פה אחד שיגיד לך שהוא לא מדוכדך בתקופות של off וחולם על חומרים בלילה וביום.
השאלה אם אתה בדיכאון בגלל טסט מתחת לנורמה או בגלל טסט נמוך אך עדיין בנורמה ואם הבירור והבדיקות של האנדו שהיית אצלו היו מקיפות מספיק או שנופנפת.(אם הבדיקות נעשו כשאתה על trt כמו שרשמת באחת ההודעות פה זה מאוד תמוהה בעיני!)

יש לא מעט שיקולים שנלקחים בקבלת החלטה אם לטפל בtrt או לא..ולא ברור מדבריך אם אכן עשית מה שצריך לעשות כדי לקבל את ההחלטה לגבי זה.
ממה שקראתי פה (לא הספקתי הכל) התרשמתי שלא.
מציע לך שאת ההחלטה בעניין יקבל איש מקצוע..יש עוד אנדוקרינולוגים בישראל ומותר לך להחליף רופא.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית