הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי שנתיים על חומרים

• פותח/ת השרשור gal498
  • פורסם בתאריך

gal498

משתמש מתחיל
204
32
נק' מוניטין:
45
204
32
שלום לכולם אתן קצת רקע על עצמי אני בן 23 הייתי שנתיים רצוף על חומרים בלאסט אנד קרוז בסייקל שכלל בתוכו טרן בחצי שנה האחרונה ניסיתי להתאושש אחרי פיסיטי שלא צלח כמובן שהטסט היה נמוך וההרגשה הייתה זוועתית ברמה שלא יכלתי לתפקד יותר וכמובן כל צופעות הלוואי הידועות שלא יכלתי חוצר לסבול אותן ברמה שהשפיעה לי על התפקוד בעבודה ועל יכולת הריכוז שלי לכן החלטתי כרגע ללכת על trt לבד וזה לא מצב אידיאלי בטח לא משהו שאני רוצה להמשיך איתו.
חייב לציין שאני מבין את ההשלכות ומן הסתם יודע שעשיתי טעות אז אני לא מלפש הטפות אלא עזרה אז אם יש לכם המלצה לאנדוקרינולוג פרטי שיכול באמת לעזור לי ולשקם אותי אני יותר מאשמח אני כבר מיואש

נערך לאחרונה:
רופא משפחה יעשה בעיות עם מרשם לויאגרה / סיאליס?
בדרך כלל אין שום בעיה, במיוחד אם תבקש לרכוש את התרופה באופן פרטי ולא מסובסד. אם כן תרצה הנחה של קופת חולים שלך, אתה צריך לשכנע את הרופא שזה באמת בא לפתור בעיה קיימת ולא למסיבת רווקים בבודפשט 😃
באופן פרטי כל רופא יכול לרשום לך וויאגרה - רופא שיניים, ווטרינר או מישהו בביקור רופא.

הרופאה הנוחכית שלי עכשיו יש לה ראש מאוד פתוח והיא עוזרת לי בהכל לעומת הרופא הקודם שהיה שואל אותי "אז איך אוכל לעזור" לרוב הייתי מבקש מרשם לטמוקסי/ויאגרה/קסנקס היה משחרר לי
ורופא אחד בסניף אחר שאמר שהוא מעדיף להפנות אותי לאנדוקרינולג כי זה לא בטווח שלו

הרופאה הנוחכית שלי עכשיו יש לה ראש מאוד פתוח והיא עוזרת לי בהכל לעומת הרופא הקודם שהיה שואל אותי "אז איך אוכל לעזור" לרוב הייתי מבקש מרשם לטמוקסי/ויאגרה/קסנקס היה משחרר לי
ורופא אחד בסניף אחר שאמר שהוא מעדיף להפנות אותי לאנדוקרינולג כי זה לא בטווח שלו
יש לי גם יחסים טובים עם רופאת המשפחה
יש להם לפעמיים קושי בהוצאת תרופה ששיכת לאשה > לגבר
אפשר לעקוף את זה
הכל שאלה של כמה הרופאה מוכנה לפתוח תראש

זה דורש מהם למלא כמה טפסים, כי שימוש בתרופה לא לפי התוויה רשומה במשרד הבריאות. אז זה די מגדיל את אחראיות של הרופא שמבקש אישור כזה למטופל שלו, הוא צריך להיות די בטוח במה שהוא עושה. לא חסר אנשים לא חכמים במיוחד עם בקשות מוזקות 😅

חברים אני שוב חוזר לכאן, הייתה תקופה טובה, חשק מיני יציב, זקפות בוקר וכו.
בשבועיים האחרונים חלה התדרדרות, ירידה בחשק המיני, עלייה בעייפות וכל הסימפטומים הידועים אין לי כח לזה כבר, מייאש .
בדיקת דם נוספת לא הצלחתי להוציא מהקופ״ח, במיוחד לאור התוצאה האחרונה ולאור העובדה שהבדיקה נערכה ממש לא מזמן.
עצתכם איך להתקדם מכאן? יש לי 2 חבילות פרגניל במקרר האם כדי לחשוב על הכיוון הזה? מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לריגרסיה הזאת?
@שים @Pharmacist @frozen

בדיקות דם אחרונות:

קבצים מצורפים

• F01DD3B4-EB5E-4C69-A5BB-2EDCEF5847B1.jpeg
    F01DD3B4-EB5E-4C69-A5BB-2EDCEF5847B1.jpeg
    KB 35.1 · צפיות: 86
נערך לאחרונה:
הבדיקות האחרונות נעשו אחרי טיפול כלשהו? יש גם E2, SHBG , LH בבדיקה?
מה לקחת לאחרונה שהגעת לתקופה טובה?

תתחיל לחפש אנדרולוג פרטי .

ועדיין מצטרף ל Frozen שאין מה להתרגש יותר מידי , יש לך תנודות קיצוניות בהרגשה מאז ימי הסייקל (שנתיים) .. קשה לקבל את ההרגשה האנושית "הרגילה".

תתחיל לחפש אנדרולוג פרטי .

ועדיין מצטרף ל Frozen שאין מה להתרגש יותר מידי , יש לך תנודות קיצוניות בהרגשה מאז ימי הסייקל (שנתיים) .. קשה לקבל את ההרגשה האנושית "הרגילה".
מקבל את מה שאתה אומר. אני כל הזמן בחרדות שהטסט יורד/יירד כל הזמן חושב על זה

אל תחשוב על זה, רוב המוחץ של גברים לא בודקים רמות טסט עד גיל 40-50. פשוט תזרום, אם יש ירידה בחשק פתאום תבדוק אם ישנת מספיק שעות בלילה

@gal498 אם אתה ממש מאמין בתחושה שאתה חש תקנה לך מעודדי טסטוסטרון מiherb וכאלה .
כל פעם שאתה מרגיש ככה זרוק לפה כדור לפני אימון ותרגיש טוב 😉🏋️😅

כמו Maca , Tribulos, אשוואגנדה, 👉👌

הבדיקות האחרונות נעשו אחרי טיפול כלשהו? יש גם E2, SHBG , LH בבדיקה?
מה לקחת לאחרונה שהגעת לתקופה טובה?
טוב זה לא מקרי כבר פשוט אין חשק מיני מצב רוח חזר להיות חרא הכל על הפנים לא מצליח להרדם ועייף כל היום חזרתי לאותה נקודה.
הרופא בבדיקה נתן רק fsh וtest total לצערי.
לאחרונה לקחתי כלומיד לפני קצת יותר מחודשיים אני חושב

טוב זה גם משהו, תעדכן שיהיו תוצאות.
בסוף עשית תרפיה של hcg ולאחר מכן כלומיד?
התייחסתי לבדיקת הדל האחרונה ששמירפתי להודעה מקודם , כרגע הרופא לא מוכן לתת עוד בדיקה.

לא עשיתי תרפיית hcg יש לי עדיין 2 אמפולות hcg במקרר

שאלה אלייך בתור רוקח עד כמה אתה חושב שזה מטומטם לקחת את העניינים לידיים ולטפל בעצמך בtrt?

נערך לאחרונה:
כן שכחתי שהנחת עוד בדיקה. חבל שהוא לא בדק LH במקום FSH, למרות שהם הולכים ביחד בדרך כלל. רמה שלו מאוד נמוכה, כנראה ילדים לא תוכל להביא עכשיו. רמה של טסט נראת אחלה, אבל זה מאוד תלוי כמה אסטרדיול וSHBG יש לך ומה הרמות הטבעיות של הגוף שלך. כי אם הגוף בטבעי רגיל ל35, אז ב15 תהיה הרגשה של מחסור גדול. מאידך אנשים עם נורמה של 20 לא ירגישו כל כך רע עם 15.
אני חושב שזה מטומטם לטפל בעצמך בTRT בגיל כזה, כי אתה מעקר את עצמך לתמיד. אז במצב הזה צריך לדאוג להקפיא זרע או משהו בסגנון, כי ילדים תרצה עוד 10 שנים בטוח , אבל אז האשכים שלך כבר יהיו ז״ל.
מבחינה מקצועית, ללכת על טיפול עצמי שאמור להיות לכל החיים ולהשתמש בחומרים שמישהו הכין במחסן מטונף, זה מסוכן לבריאות.

רוב הסיכויים שאתה התרגלת להרגשה של סופרמן בשנתיים עם טרן ועכשיו אתה הווה את מה שגבר ממוצע מרגיש ביום יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית