אחרי שנתיים על חומרים

• פותח/ת השרשור gal498
  • פורסם בתאריך

gal498

משתמש מתחיל
204
32
נק' מוניטין:
45
204
32
שלום לכולם אתן קצת רקע על עצמי אני בן 23 הייתי שנתיים רצוף על חומרים בלאסט אנד קרוז בסייקל שכלל בתוכו טרן בחצי שנה האחרונה ניסיתי להתאושש אחרי פיסיטי שלא צלח כמובן שהטסט היה נמוך וההרגשה הייתה זוועתית ברמה שלא יכלתי לתפקד יותר וכמובן כל צופעות הלוואי הידועות שלא יכלתי חוצר לסבול אותן ברמה שהשפיעה לי על התפקוד בעבודה ועל יכולת הריכוז שלי לכן החלטתי כרגע ללכת על trt לבד וזה לא מצב אידיאלי בטח לא משהו שאני רוצה להמשיך איתו.
חייב לציין שאני מבין את ההשלכות ומן הסתם יודע שעשיתי טעות אז אני לא מלפש הטפות אלא עזרה אז אם יש לכם המלצה לאנדוקרינולוג פרטי שיכול באמת לעזור לי ולשקם אותי אני יותר מאשמח אני כבר מיואש

נערך לאחרונה:
אל תעשה טריפטורלין ואל תעשה PCT , ולא קצר וארוך ביחד .
תגיע למצב של TRT שזה 100mg גג 125mg בשבוע . וזה יהיה "המנוחה" לגוף .
וגם לא תאבד את החשק להתאמן.
ורק טסטווירון שאתה מקבל מבית מרקחת !
למען האמת אני לא רוצה להתאמן, ולא רוצה לקחת כלום עד שאסיים עם הכל. יש לי זיכרון שריר אני לא דואג לאבד, זה יחזור, כבר עברתי את זה. האימונים מכניסים אותי לסטרס כרגע ואת הגוף, סוף סוף אני מצליח לישון. אני מרגיש כבר ירידה בטסט מהזריקה האחרונה משבוע שעבר.

טסטוירון אין לי אני אצטרך לארגן הייתי מעדיף לעשות pct כבר אין לי כוח לדקירות בזמן הקרוב 🙁.

למען האמת אני לא רוצה להתאמן, ולא רוצה לקחת כלום עד שאסיים עם הכל. יש לי זיכרון שריר אני לא דואג לאבד, זה יחזור, כבר עברתי את זה. האימונים מכניסים אותי לסטרס כרגע ואת הגוף, סוף סוף אני מצליח לישון. אני מרגיש כבר ירידה בטסט מהזריקה האחרונה משבוע שעבר.

טסטוירון אין לי אני אצטרך לארגן הייתי מעדיף לעשות pct כבר אין לי כוח לדקירות בזמן הקרוב 🙁.
לפעמים מנוחה זה בעצם מה צריך אחי. לא חושב שיש מה לדאוג בכלל לנושא הזה. לכל אחד בראש יש קטע קריפי למה הוא צריך להתאמן וזה בסדר החלמה מהירה אח מאמין שתחזור לעצמך ובגדול

לפעמים מנוחה זה בעצם מה צריך אחי. לא חושב שיש מה לדאוג בכלל לנושא הזה. לכל אחד בראש יש קטע קריפי למה הוא צריך להתאמן וזה בסדר החלמה מהירה אח מאמין שתחזור לעצמך ובגדול
בדיוק אחי מנוחה חשובה יותר כרגע ולתת לגוף להחלים. לקחת חומרים במצב הזה לא אפקטיבי ולא יעיל, גם אימונים מכניסים לסטרס אדיר , זה לדעתי לא השלב להמשיך . הייתי צריך לעשות את הבדיקות האלה לפני שנה, אבל זילזלתי בחוות דעת של הרופא כי הוא לא פירט לי שזה חלק מהבעיה, לא כ"כ היה אכפת לו 🤬. עכשיו נשאר להתעזר בסובלנות, גם ככה חורף, אסיים עם הכל ובעזרת ה' שאחלים אחזור זיכרון שריר לא נעלם. חוץ מזה גם לא נסיתי אף פעם gh 🙄 ..

ותודה רבה לכם על התמיכה , בנתיים אנסה לעזור בפורום ואעדכן במה שקורה 🙌

לפי הבדיקת דם אתה במצב ש: כלומיד 25mg פעם ב3 ימים וטמוקסיפן 40mg כל יום יכולים לעזור.
שבועיים כאלה ובדיקת דם בינתיים שאתה ממשיך את הסוג של הPCT הזה .. בבדיקת דם של השבועיים אפשר לראות אם צריך עוד כלומיד או להוריד אותו ולהמשיך רק טמוקסיפן 20mg למשך חודש .
מעדכן שהתחלתי השבוע את הפרוטוקול שרשמת פה רק שאלה לגבי הכלומיד למה לא כל יום בעצם?

שאלה לגבי הכלומיד למה לא כל יום בעצם?
כי הוא משמעותית פחות יעיל מטמוקסיפן ושימוש כל יום יעלה לך את הshbg גבוה מדי,ככה שהטסט טוטאל אכן יעלה אבל הטסט החופשי יגרד את הרצפה

כי הוא משמעותית פחות יעיל מטמוקסיפן ושימוש כל יום יעלה לך את הshbg גבוה מדי,ככה שהטסט טוטאל אכן יעלה אבל הטסט החופשי יגרד את הרצפה
הכי כיף להיות חולה בPct ולקחת כלומיד וטמוקסי:fever2:🤢

אוקי אז אני מה20 לחודש בפיסיטי וביומיים האחרונים מרגיש קצת שהחשק המיני ירוד מצב רוח וכו גם להמשיך כרגיל?

לפי הבדיקת דם אתה במצב ש: כלומיד 25mg פעם ב3 ימים וטמוקסיפן 40mg כל יום יכולים לעזור.
שבועיים כאלה ובדיקת דם בינתיים שאתה ממשיך את הסוג של הPCT הזה .. בבדיקת דם של השבועיים אפשר לראות אם צריך עוד כלומיד או להוריד אותו ולהמשיך רק טמוקסיפן 20mg למשך חודש .

אני בשבועיים האחרונים של הפסיטי כרגע על 20mg טמוקסיפן והמצב התדרדר בימים האחרונים מרגיש פחות חשק מיני יותר עייפות וכו ובנוסף נראה גם שמסת האשכים קטנה איך להמשיך מפה ? אולי כדאי לחזור לכלומיד?

אני בשבועיים האחרונים של הפסיטי כרגע על 20mg טמוקסיפן והמצב התדרדר בימים האחרונים מרגיש פחות חשק מיני יותר עייפות וכו ובנוסף נראה גם שמסת האשכים קטנה איך להמשיך מפה ? אולי כדאי לחזור לכלומיד?
כלומיד וטמוקסיפן מתחילים ביחד ומסיימים ביחד.

עכשיו רוץ לעשות בדיקת דם הורמונים ותעלה לפה .. תיראה וניראה איפה אתה עומד..
עזוב הרגשות ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית